Tegelikult olen ma E30 juba väga kaua osta tahtnud aga alati piirdus asi sellega, et kui ostu aeg käes oli, polnud midagi head müügis ja sai E36 ostetud. See kord oli algselt plaanis E36. Hiljem aga E34 ja isegi E46, aga õnneks tuli see 320i müüki. ja sai ta kohe ka ära võetud.
Täpsemalt siis 88. aasta 320i kupee (2 ukseline sedaan).
Lisade poolest midagi erilist pole, aga nimekirja panen ikka.
Vehicle information
Type code 1151
Type 320I (EUR)
E series E30 ()
Series 3
Type LIM
Steering LL
Doors 2
Engine M20
Displacement 2.00
Power 95
Drive HECK
Transmission MECH
Colour ZINNOBERROT (138)
Upholstery (0269)
Prod.date 1988-10-19
Vehicle options
S215 Power steering, rpm-sensitive
S219 Sport leather steering wheel, 380 mm
S288 BMW light alloy wheel, cross spoke 29
S311 ELEKTRISCHER BEIFAHRERSPIEGEL
S324 Front and rear spoiler
S339 Shadow-Line
S350 Therm. insulat. glass green
S400 Slide/tilt sunroof, manual
S423 Floor mats, velours
S428 Warning triangle and first aid kit
S556 Outdoor temperature indicator
S650 Radio BMW Reverse
S680 Radio antenna, manual
S690 Cassette holder
S704 M Sports suspension
Sai asjad räägitud ja koos foorumikasutaja Gerdaga kohale mindud. Auto endine omanik (foorumi kasutaja Tom) rääkis tõtt. Kere oli super! Kuna asjad olid nii nagu ta oli rääkinud, sai tehing tehtud ja kodu poole suund võetud. Kui olime juba circa 5km mandril sõitnud, käis järsku üks laks, ning kuhugile veoülekandesse tekkis vali hõõrdumine. Kuna tee ääres ei suutnud aru saada, mis nüüd läbi läks, sai edasi sõidetud.
Järgmine päev sai tööl auto ülesse tõstetud (lisanhiljem pildid ka põhja alt). Kuna differ oli paksult õliga koos, sai arvatud, et ilmselt see differ on seest kuiv. Sai õli vahetatud, aga midagi ei muutunud.
Kui keegi oskab veel soovitusi anda, millega võib tegu olla, siis palun väga. kõigi abi on alati väga teretulnud.
Igatahes praegused plaanid autoga on likvideerida igast pisivead.
Üks hetk kindlasti ülevärvimine. Värvimisega oli algne paan mustaks, kuna olen alati musta E30 kupeed tahtnud. Aga iga hetkega meeldib see punane mulle üha rohkem.
Vedrustus ilmselt coiloverid.
Mootorivahetus aga see mis mootor pole veel kindel (M50B25 tundub hetkel parim plaan olevat).
Sisu vaja veits taastada
Heli paremaks
jne jne jne
Ja nüüd lubatud pildid ka. Mõned on eelnevalt omanikult.
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus
Tervist,
Tegelikult olen ma E30 juba väga kaua osta tahtnud aga alati piirdus asi sellega, et kui ostu aeg käes oli, polnud midagi head müügis ja sai E36 ostetud. See kord oli algselt plaanis E36. Hiljem aga E34 ja isegi E46, aga õnneks tuli see 320i müüki. ja sai ta kohe ka ära võetud.
Täpsemalt siis 88. aasta 320i kupee (2 ukseline sedaan).
Lisade poolest midagi erilist pole, aga nimekirja panen ikka.
Vehicle information
Type code 1151
Type 320I (EUR)
E series E30 ()
Series 3
Type LIM
Steering LL
Doors 2
Engine M20
Displacement 2.00
Power 95
Drive HECK
Transmission MECH
Colour ZINNOBERROT (138)
Upholstery (0269)
Prod.date 1988-10-19
Vehicle options
S215 Power steering, rpm-sensitive
S219 Sport leather steering wheel, 380 mm
S288 BMW light alloy wheel, cross spoke 29
S311 ELEKTRISCHER BEIFAHRERSPIEGEL
S324 Front and rear spoiler
S339 Shadow-Line
S350 Therm. insulat. glass green
S400 Slide/tilt sunroof, manual
S423 Floor mats, velours
S428 Warning triangle and first aid kit
S556 Outdoor temperature indicator
S650 Radio BMW Reverse
S680 Radio antenna, manual
S690 Cassette holder
S704 M Sports suspension
________________________________________________________________________________________________________________________________
Sai asjad räägitud ja koos foorumikasutaja Gerdaga kohale mindud. Auto endine omanik (foorumi kasutaja Tom) rääkis tõtt. Kere oli super! Kuna asjad olid nii nagu ta oli rääkinud, sai tehing tehtud ja kodu poole suund võetud. Kui olime juba circa 5km mandril sõitnud, käis järsku üks laks, ning kuhugile veoülekandesse tekkis vali hõõrdumine. Kuna tee ääres ei suutnud aru saada, mis nüüd läbi läks, sai edasi sõidetud.
Järgmine päev sai tööl auto ülesse tõstetud (lisanhiljem pildid ka põhja alt). Kuna differ oli paksult õliga koos, sai arvatud, et ilmselt see differ on seest kuiv. Sai õli vahetatud, aga midagi ei muutunud.
Kui keegi oskab veel soovitusi anda, millega võib tegu olla, siis palun väga. kõigi abi on alati väga teretulnud.
Igatahes praegused plaanid autoga on likvideerida igast pisivead.
Üks hetk kindlasti ülevärvimine. Värvimisega oli algne paan mustaks, kuna olen alati musta E30 kupeed tahtnud. Aga iga hetkega meeldib see punane mulle üha rohkem.
Vedrustus ilmselt coiloverid.
Mootorivahetus aga see mis mootor pole veel kindel (M50B25 tundub hetkel parim plaan olevat).
Sisu vaja veits taastada
Heli paremaks
jne jne jne
Ja nüüd lubatud pildid ka. Mõned on eelnevalt omanikult.