Kõik, mis ---ardo--- postitas
-
M:e30 VARUOSI
Müüa E30 VARUOSAD 1.HELLA udutule klaas pre fl oma 1tk2.rooli ots uus 1tk3.tagumised silikoonpuksid uued 2tk4.316 aju 1tk 5.plokikaane tihend uus 1tk haapsalu 56466123
-
320i '87 - wilson
kas esi stange on sule m3 org?kui on siis olen väga kade
-
M:e30 coupe poolik projekt see nädal 500€
56466123
-
320i '87 - wilson
täpselt sama juttu rääkis mulle SOONIKX kelle on drifti e30 m3 gup-tuuningu komp.ise ma muidugi hakkama ei saaks aga indrek kes ka sinu autod teeb.ütles kergem teha metallist ja odavam tuleks.usun ma indrekut.ma pole öelnud et ei oska lihtsalt suurem välja minek kui kergemalt saaks.
-
320i '87 - wilson
see gup tuningu laiendid suht jama ikka.c piiler on nii kallis ja ei istu ta korralikult ka seal.kuidas sa ta kinni panned klaas riidega? mõtlesin ka algul suure hurraga et m3 välimus lahe aga klaas plastis tooted jama.kergem oleks keevitada laiendid.sest see kogus mis klaas riiet ja pahtlit raiskad plus tiivad ise gup-tuningust läheb kallimaks,
-
320i '87 - wilson
keevitaja rääkis juu sai siis valesti aru.nägin eile auto väga palju on veel teha kuidas sa tagumised tiivad ja c piileri kokku ajad. samas need suured flansid taga, kas nagu alumiinium nõrk ei ole? väänet peak olema m5 mootori palju et lõhub ära need. kui laial sul veljed on taga?
-
320i '87 - wilson
väga kena 5pluss.kuulsin et sa pidid teise mootori peale pannema 3.5 r6
-
M:e30 coupe poolik projekt see nädal 500€
bmw e30 316 kupee 2ust.katuseluuk,uued laagrid,uued sarniirid,sillad on ümber ehitatud 5x120 peale,m3 laiendid,hellablack tuledmootoriks r6 2,0 110kw 5käiku manual.sild on head,kere on avariivaba.esiklaasis mõra.autot hakkasin küll tänavale ehitama.aga sobib ka rajale.auto kere tahab keevitamist.algtoorik on suhteliselt talutav .autol on dokumendid korras.vb leidub keegi kes tahab lõpuni ehitada.auto hind on 750eur kaasa palju juppe asub haapsalus
-
316i kupee '89 - ---ardo---
nii nii siis teine käivitus ja yessss https://www.youtube.com/watch?v=1PK0Xm0jwEs ühendasin juhtmed ära aga käima ei läinud, käivitasin kolmapäevast saati. siis tuli välja et säde katunud. releed olid puudu sõber aitas uued saada ning käima ta panimegi. kohe varsti saan gardaani ning esmaspäeval saabuvad mootorikäpad.
-
O: klaasplastist stange
- m: e30 325
-
325i kupee (m20b25) '87 - Hannes
müü mulle e36 käpasi ära siis saan enne talve liikuma
-
325i kupee (m20b25) '87 - Hannes
Auto on super ning igati hea omaniku leitnu.hannes tegi tiiru ka ning maru loom.loodan varsti koos söita ringi kui oma e30 valmis saan
-
Pean vastama kas väikse või suure flantsoga on käigukasti otsas. kas e30 320 sedaani kardaan ei istu alla???? Hondamtx saada paar pilti mulle tahaks näha mis taast saanud on
-
juhtmestik: e30 pistik ning e34 pistik ühendus
tänud asi selge.
-
Suurde tänud chulo sain jälle targemaks.ning homme proovin siis tööle saada. kellel kardaani siis võib pakkuda ning otsin samas e36 käpasi ka taga
-
mul on m50b20 20pin
-
teheasest tuli rullikas 89a ning 316 uus mootor tuli e34 pealt m50b20 aga ei tea mis aasta.aga pistiku PIN ON SAMA PALJU. E30 PISTIK ON C101 NING OTSASI ON 1KUNI 20PIN AGA E34 MOOTORI PISTI ON X20 NING NEIDKI ON KA 1 KUNI 20PIN IGAL SKEEMIL ON NÄITATUD ET E34 X20 PISTIKUL ON 1 KUNI 25 PININI!!!!! MINU MÕISTUS ON OTSAS 21PIN 22PIN 23PIN 25PIN NEED ON MINU M50B20 MOOTORIL PISTIKULT PUUDU. KEEGI OSKAB AITADA TAHAKS KÄIMA PROOVIDA JUBA??????
-
oho kas see minu vana punane elus veel või juppitatud ära. olen samas kuulnud et kardaan 324d oma võtta pidi klapima 1.1 aaa mul mure ka järgmine nimelt teheasest tuli rullikas 89a ning 316 uus mootor tuli e34 pealt m50b20 aga ei tea mis aasta.aga pistiku PIN ON SAMA PALJU. E30 PISTIK ON C101 NING OTSASI ON 1KUNI 20PIN AGA E34 MOOTORI PISTI ON X20 NING NEIDKI ON KA 1 KUNI 20PIN IGAL SKEEMIL ON NÄITATUD ET E34 X20 PISTIKUL ON 1 KUNI 25 PININI!!!!! MINU MÕISTUS ON OTSAS 21PIN 22PIN 23PIN 25PIN NEED ON MINU M50B20 MOOTORIL PISTIKULT PUUDU. KEEGI OSKAB AITADA TAHAKS KÄIMA PROOVIDA JUBA??????
-
- 316i kupee '89 - ---ardo---
niisisi sai mootor peale aga mitte veel kinni. puudu palju asju: kardaan (kes mis kardaani kasutab?) juhtmestik (kellel on natuke rohkem teadmis võiks kirjutad nende PIN ja ühendamisest http://stuff.e30.ee/images/opetused/pistikud.jpg) mootorikäpad roolivõimm radiaator(kes mis kasutab?mis mahkus ära kah vähe ruumi) väljalase- M: e30 fl kupee kere
kere on vanarauas vast juba bmw foorumis oli kirjas nii- M: 14t valukad e30 org
- 318I (M50B25) '89 - Kohupiim
üli hea näeb välja aga nagu midagi oleks puudu veel:D- 316i kupee '89 - ---ardo---
see ei ole ainult ju velgede pärast kui sa eest poolt pole lugenud,siis tulevad suuremad pidurid.kui samas saan su mõttest aru et on vaeva väärt teha 5x120 peal ümber. jah kui sa soovid suuremal valikul velgi otsida samas kui auto juba teha võimas peaks olema suuremad pidurid kah. - 316i kupee '89 - ---ardo---
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus