Hüppa postitusse

gtboy

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis gtboy postitas

1. äkki mingi 1000.-
  2. nüüd sai vahepeal käidud ül . tagu pidurid ei võtnud piisavalt . sai lahti võetud ja pidurisilindrid olid kinni roostetanud , sain selle korda ja ül sain puhtalt läbi siiis vahetasin õõtsapuksid ära . jaa veel sai klapi vahesid reguleeritud ja küünlad vahetasin ära .
  3. nii umbes 450 eeki
  4. lisa siiis vel mõni pilt ??
  5. tümmi sain paika ja lahjema võimu ka vahele SISU:
  6. kui auto sain olid ühed rehvid päris läbi ja teised olid normid ja siis ostsin kaks rehvi juurde . Ees on 195/65 taga 205/60 ja loomulikult 15 tolli. ja kindlasti on ka plaanis võim panna , aga seda mitte täna homme . On ka tähtsamat auto juures veel teha ! ja seda ka et pole eriline raha boss , õppilane olen alles ;D aga kahenädalapärast saan minna sõidueksamile
  7. ehitan autosse muusikat taha 2 ovaali ( vibe 600w) need lähevad tahaaknapeale . ees on pioneeri kõlarid. ja makk ka uus ja parem sony xplõu makki. mõnipilt ka: makki on selline `: augud niii silikoonin ilusti need ära ja värki ovaalid:(vibe 600w üks ) ehituspilt kaa:
  8. kui huvi on siis miks mitte teha !!(Y) mina omaltpoolt soovin edu ja suurt rahakotti seda läheb sul vaja:D
  9. sain kogemuse võrra rikkamaks tegin ühed istmed riidest . ja siis veel üks opeli nupp ja kott ja bmw kott ka
  10. kooos nahaga mingi 450.-
  11. nooo mõni uuem pilt ka .
  12. vahetasin taga tuled ära. jaa siksi garpa vahetasin ka õige asja vastu välja . ja varsti kui kool läbi saab hakkan hoolsamlt tegema välimust ja muud ja pilt venna e30.
  13. hetkel auto sisu selline ,sest pole omal istmed ja laenasid venna käest omale plaan siiis teha korvistmed valge sinisega. ja roool on selline : Ja mul on üks probleem ka ,umbes kümme korda läheb auto ilusti tööle ja siiis järsku ei lähe keerad võtit aga starter ei hakka vadama lükkad auto tööle ja paned seisima siis läheb tööle ! äkki keegi oskab midagi öelda mis viga võibolla . . .
  14. tuleb ikka proovida oma 1.6 66kw mitsubishi eclipse 2.0 jäin natukene ma ha. e30 318i suht võrdne
  15. Sai natuke jõudu ka proovitud .
  16. sain auto kokku nüüd ! käisin täna sõitmas ,väga hea !!
  17. http://fotoalbum.ee/photos/elviirabimbo/sets/911931/?page=1&seek=0
  18. noooo.mulle öeldi et see mingi lakiga värv ja ei pea lakki peale panema .sama hea on
  19. NoO MA ei tea kui ostsin värvi siiis nii öeld ega ma seda ise välja ei mõelnud !!
  20. sumpa ja varuratta peal on ainult tolm . jaa selline värv on olemas kus on kohe lakk sees ja see pole kõvand. ja see pole ahju värv vaidautovärv .
  21. plaaan on panna auto lähipäevadel kokku ja minna ül .
  22. värvi kamber värvitolmu täis . varsti teen uued fotod . muidu on mingi selline värv kus on lakk juba värvi seees

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.