Kõik, mis gtboy postitas
-
316 '86 - Sören
vaatasin mul ka polnud randid roostes . suur tööd tehtud ja nüüd vaja sisu teha .
-
316 '86 - Sören
- 316 '86 - Sören
- 316 '86 - Sören
-
316 '86 - Sören
töö käib ! värv krunt on ka olemas nüüd . võibolla järgminenädal algul värvima . siis pean tegema unetud ööd ja olema päevadläbi garages .
-
316 '86 - Sören
tänud noo kui Tallinna satun hüppan läbi !
- 316 '86 - Sören
-
BMW 316i M21D24 TD '89 - erxx
jõudu ehitamisel !
-
316 '86 - Sören
Ültse auto ehits tuju pole , sest garage on nii külm isegi võib öelda et külmem kui õues . aga täna nokkisin toonklaasi ära ja surusin tagaotsa välja ja tõstsin auto tühjaks. nädalalõpus saab pilti ka autost mis on muutunud . loodan kiiret sooja et oleks lõbusam ehitada
-
Abistan auto sisu muutmisel .
tegin vahepale üherooli ja nupu ära .
-
316 '86 - Sören
nahad on erinevad ja kui tulevad kogemused oskad ka liimi kasutada . Ja muidugi edu proovimisel !
-
BMW 324D R6 63KW (keretööd) '87
hea tööga oled saanud hakkama ;D
-
320IS M-Tech II '88 - kristokr
ma olen paljudega nõus et auto on ilus ja seda ilusat autot hoia hästi.
-
316 '86 - Sören
PAHTEL on ka oleas , nüüd hakkab töö pihta , hakkan kautama väikseid mölke ja iluvigu .
-
316 '86 - Sören
ei leia kusagilt ilusat valget naha aga muidu on rool ka valmis . rool on sellepärast sinine ja valge et sisu tuleb ka sinisega ja valgega . 100% käsitöö on see .( homemade ) ja nupp on ka juba tehtud .
-
316 '86 - Sören
-
316 '86 - Sören
TIIB TULB KA . Velg on ka täitsa nägus .
-
316 '86 - Sören
see helesinine on mu venna oma tegelikult ja seda lömmi enam ei ole ka . HEAD UUTAASTAT !!!
-
316 '86 - Sören
Ma sain ka omale suve lõpus e30 . ja nüüd on aeg seda tegema hakata . mootor on garbussikas (zigulli oma) aga väga hea on . motole on tehtud remont . olen vaikselt jubinaid korjanud ja nüüd on enamus olemas ja tegemine hakkab pihta . KUI KELLEGIL ON SIIS oleks vaja neid originaal küljeleiendeid . lömme ja iluvigu on küll aga suveks üritan kõik korda saada . peaks siis ka load saama . auto sai ostetud mingil määral ka velgedepärast. autole peaks tulema nahksisu ,tahaks ka ette sportistmeid tuleb ka toonkalaas ja madaldus auto jääb välimuselt suhteliselt originaal , kõige vanemad staged , on olemas juba tahaks panna küljelaiendeid mingeid tagasihoidlikuid . originaal garbus on ka olemas vaja pealepanna ja kontrollida . laulu takaks ka panna , midagi natuke võimsamat kui tavaliselt ! õil sai kohe ära vahetatud kui auto sain . hakkan siin vaikselt remondipäevikut pidama . lisan siia juttu ja pilte mis olen teinud autoga . mõned pildid siis milline auto suvel oli . kõik lukkud olid sellised auto käis käima kruvikeerajaga ja lukud käisid lahti korterivõtmega suuremad mölgid ja lömmid lõin enamvähem välja enne olid sellised . kogu tagumine ots oli lipp lipi peal ja lapp lapi peal ilma nõelapisteta. ka sees on auto hõreda võitu palju plastikut on katki ja kadunud pesin puhtkas ja vahatasin ära kaugelt näeb täitsa auto moodi välja lähevad tegelikult auto värvi ,need on saadaval vahetan need sportlikumate vastu mis ei pea olema väga viisakad ja samuti on võimalik vahetada need muusika vastu .
-
uus näidis !!
-
mul see eespool olev bmw seisis suvi otsa hoovipeal ja sealliim lahti ei tulnud ma arvan et äkki on päris healiim
-
nahka läheb armatuurile ka vähemalt 500.- (isegi rohkem aga see on kuntst naha hind )
-
mina olen jah selle omaik http://fotoalbum.ee/photos/elviirabimbo/sets/815769/?page=1&seek=2
-
mis Madisele ei meeldi ?
-
et,nahatan auto sisu juppe istmeid ja roole . kui huvi on siis 56399022 või 58506794 või email:sindipoiss12@hot.ee msn:maesalu9@hotmail.com hinnad kokkulepel ! mõned näidised :