Hüppa postitusse

///Mario

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ///Mario postitas

1. No siis ähk saab kuidagi tähistada seda homme jne
  2. Ja mina soovin sõitu ikka veel ilma katuseta jne kui ilm aint lubab. Mul hetkel puhkus ka nii, et vabaaega on küllaga
  3. On kellegil pakkuda midagi head ja põnevat vastu.
  4. Seda nüüd jh, et sama ehitus jne. Aga nüüd see mahtuvus, kuna radikas suurem ja rohkem vaja läbi pumbata. Mismõttes et vana annan sulle ja sina annad IS oma vastu ? äää ?
  5. Nii küsimus selline, et kas on mõtekas panna M50 radikas rullile millel on M40 radikas juba peal. Sellepärast küsin, et omal radikas suht kohe õhtal ja lekib nagu mahlakask. Hetkel on ka veel 92 kraadine termostaat ka see. Kui M50 radikas on suurem jne siis peaks jahutus ka parem olema aga jahutus vedeliku läheb rohkem ka siis sisse. Kas moto ise suudab selle radikaga kuidagi koos tööd teha? Arvatavasti uuema tuulekoja ka leidma siis. Ja uued lõdvikud. Igasugune info oleks hea, kuna lähi päeval lähen uut radikat ostma ennem kui moto üle kuumeneb. Tänades ///Mario
  6. Kuidas liimi maha võtsid ? Mina avastasin oma klaasidelt tooni maha võttes, et soe ja rammus seebi vesi aitab väga efektselt. Nüüd on siis katus peal sõites ka avaram sõita
  7. Raske jalaga neiu ja no kes lase mingil sidrunil endast mõõda sõita
  8. Heh pigem ürita jh võimalikult sirgeks saada ja siis proovida detaile mis puudu on. Ma ise ka oma musta kuudiga panin talvel korralikult hange ja põll kõver tiib punnis jne, Aga tiiva sain enamvähem sirgeks ja põll mis on oli ikka paremats nurgast sees on nagu hetkel peaaegu sellises seisus, et ei ole midagi juhtunud. Mina kasutasin suuremat puukaigast ja kõik
  9. Kõik pakkumised on oodatud ! Sooviks siis ikka heas korras kaupa!.
  10. Oeh jh nata veel vihma ja soojemat päikest ja muru niitmine hakkab peale. Ja kui hakkab siis peab hakkama korralikult
  11. No jh seda nüüd küll aga auto millelt need maha tulid see ise oli ka R4 masin ehk siis ei hakandu tagumisi istmeid võtma.
  12. Tead ära nori küll ma ka suurema moto leian kui mitte ei hakka aretama M41 motot Mind eriti see istmete muster ei koti hetkel, kuna vähemalt mul tagumistel istmetel on ka peatoed jne. Aga jhm kaalun seda moto teemat juba kas läheb M50B25 või M20B25 ei oska veel valida mida tahta. Kumb neist suudab ökom olla.
  13. Küsimus selline, et kas oleks mõtekas panna ette M50 radikas, kuna nagunii mul vana lekib jne ? Ja mul on 92 kraadine termostaat ka sees, et siis on suvel parem jahutus jne ? Istmetest pilt mis soetasin
  14. On pakkuda terve jooks laiema randiga velgi. Toode on välja tulnud 91a. Aga erinev on see, et esimestel velgedel on margiks MIM 2800 ja tagumised MIM 2820. Velgedel on kõik kapslid olemas aga ühel on kinnitus ava natuke haiget saanud muidu saab ilusti kinni panna. Tunnistan ausalt, et veljed pole täiesti sirged. Aastad on oma töö teinud mõni velg on natuke küll kõver aga saab sõita ja ei häiri sõitmist. Vajavad ka uuemat värvi selga. Ideaalne oleks need veljed taastada ja ära värvida siis näevad väga head välja. Omal kahjuks sellist aega ei ole. Hinna soov jääb 150€ võib ka julgelt tingida.. Ps või e-maili (mario_xzx@hotmail.com) peale kirjutada siis pildi peal näevad ise sellised välja E30 all. Veljed nüüd ilma rehvideta, et lihtsam ära anda
  15. huh siis läks mul õnneks ega jh see seltskond oli imelik seal muumaalased.
  16. ? krt vist võin mina tolmutada mul sumpsi ots maa poole jne.
  17. Näh. Esiteks kõik läksid ära kui sa tähele ei pannud Ja sedasi ei tohi rääkida.
  18. No siis tuleb paksem jope selga panna
  19. Nii vahepeal siis sai midagi muud soetatud ehk siis paremad esiistmed bmw spordid või recaro kuidas seda siin krt viimasel ajal nimetatakse. Veljed siis värvin arvatavasti ära hõbehalliks ja ei mingit poleerimist. Ja ootan suve millal saaks auto sisu välja visata ja keevitus tööd ära teha. Hetkel siis kõik ja mõtlen uusi ideid välja. Istmetest ei jõudnud pilti teha,kuna läks õues juba pimedaks kui sain sisse need. Juhi istmel on äär natuke katki muidu kõik töötab. Ja ajaviiteks käisin looduses.
  20. Kas homme keegi vurab kohale ?
  21. Ise ka viimased õhtud tiirutanud linna peal hilja õhtul on hea siis linn tühi jne
  22. Hmm siis halliks ja rant poleeritud
  23. no veljed mida ma tahaks maksavad ka nata ropumoodi ja moto jääks ka nõrgaks Eks näis mis siis saab ennem rehvid ära ostma ja siis hakkan üritama jne. On ühed veljed mida tahaks proovida aga see kauge tulevik jne
  24. Hall o kuidagi nii tavaline jne hakkama ka poleer ranti tegema ?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.