Kõik, mis ///Mario postitas
-
BMW 316i Touring '92 - ///Mario
Nii masinale siis sai natuke asju soetatud. Kuna üks esitule klaas on kaktki siis soetasin kõik uued tule klaasid ja klaasidel on logo ATEM. Eks näis kui head on jne. Ja tellisin masinale uue esiklaasi kuna see on väga täkkeline ja õhtuti on jube sõita. Ja lähiajal loodan leida inimese kes teeb masinal väikse põhja tööd ära ja taga osal väiksed täkked üle teeb
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Ja kus kogunete ?
-
Lobamokkade rubriik
http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=6HhXtMWOvR0 päris noorelt juba mõnel huvi.
-
K: Esiklaas
Hmm ok aga juba tellisin klaasi ära. Hinnaks tuli siis 55€ koos rohelise ribaga ja 25€ paigaldus siis vähemalt garantii ka kohe peal jne. autoklaas ühest viimati sain hinnaks mingi 76€ koos ribaga
-
K: Esiklaas
Heips rahvas! Küssa selles kas keegi teab kus saab hea hinnaga rullile uut esiklaasi koos toonribaga ? Olen ise hetkel ringi tuulanud ja hinnad jäävad 70+ €
-
Metal: Oh sind nalja hammast. Aga IS lisa on mul koguaeg ees MairoG: No fotomaailm on kuradi keeruline välku ei kasuta ja tänava laternat ka mitte.
- Lobamokkade rubriik
-
320i (M50B25) '90 - RaidoM
Kes seda märki vaatab kui on pragu sees siis hakatakse ligemalt vaatama jne. Kuigi jh selle märgi puudumise tõttu võib jama olla. Kraveerid ise
-
Heh siis peab ka need plastik klaasid soetama vähenmalt on viisakam siis masina esiots. Kuna muidu politsei võib saata korduvale TÜV-ile või siis kui TÜV-ile minek võivad nokkima hakata.
-
Siis ei oleks saanud tähti ka peale. Aga küll kalendri jaoks ka jõuan Vihjeks võin öelda, et tuleb öine pilt
-
Autost lasin teha hea klõpsu Kes näeb siis langev täht on ka peal
-
Aga näiteks saad ju kuidagi toas proovida paned pirni sisse ja lased natuke aega põleda ?
-
Kas regull kohad ei taha eriti kohakuti olla ? Aga muidu täitsa head näevad välja sedasi. Peaasi, et selle kuumusega sulama ei hakka või midagi sellist
-
Lobamokkade rubriik
RaidoM millal uduka klaasid ära vahetad ? millal näha saab neid auto peal ?
-
Lobamokkade rubriik
Ja 30 € laks jh ? Mustal mul mõlemad klaasid sodid suht, praod igatepidi. Aga ennem tahan masina peal seda kõike näha jne
-
Lobamokkade rubriik
Aa oih, minu viga. vaatasin valesti jh krt Tahan ka klaase
-
Lobamokkade rubriik
Aga no augutäiteks ideaalsed. vähamalt varjab pinri ära
-
Lobamokkade rubriik
Nagu päris Uks on kuidagi kahtlane aga vist pildi nurk on teine aga ootab millal klaasid ees on ja kuidas valgus murdub.
-
Ära pahanda aga sellepärast ei pea teised asju muutma, et mõnel mehel masin ei vasta tänava nõudele jne. Kui on ikka veel selline ilus päikse pasiteline sügis ilm mis on ka isegi sooja võitu siis nii mõnigi naudiks loodust. See on sinu enda hobi ja huvi. Siis pead kas teise rulli kokku panema mis sul on millega tänaval saad sõita. Ja sinivalgele võid vabalt ka mustika juures vahele jääda.
-
Mix pähkel enam areenal käija ei taha ? tegid päh jh ?
-
Lobamokkade rubriik
[size=4]Kümnenda klassi õpilane Tiina tuli koju ja kurtis isale: “Üks poiss ütles, et mul olla hea tuuning ja suured pamprid ning tema jaoks oleks väga huvitav, kui ta mu kapoti alla saaks vaadata. Mida see tähendab?”[/size] [size=4]Isa: “Sa ütle talle edasi, et sul kehtib veel tootjapoolne garantii ja et kui ta tahab kapoti alla vaadata ja õli lisada, siis ma teen ta väljalasketorustiku kaks korda suuremaks kui see hetkel on!”[/size]
-
Lobamokkade rubriik
Muidu olekss huvi küll Siis peaks mingi kaitse kile ka peale kleepima, et vastu peaks ilmadele jne.
-
Lobamokkade rubriik
Kui ilusti need plastikud ees istuvad ja kuidas vastu peavad ?
-
Jep puudusid need kinnitus kohad üldse amordi jaoks isegi murdumist ei näinud Vist mingi lahja süsteemi värk minu auto suht plank sisuga pill ka Eks tulevikus üritan leida ikka selle varjandi kus amordi võimalus oleks olemas. Sport isteml oli mõlemal pool aga jhm üks oli süstal
-
Heh just sain valmis ja ma ei jõudnud sinu antud juhendust näha Juba sain aru kui tegin kaane lahti aga tundub, et tavaistmel ei ole mõlemal pool amorte ja nüüd sisemien pool on imla selja toe amordita aga no see lõpp kiirust ei sega Asi koos ja tagasi autosse paigaldus Vanadel tavaliselt olid kronsad terved