Hüppa postitusse

///Mario

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ///Mario postitas

1. jep varsti on huvitav neid kommentaare lugeda jne, mis on reporteri kodukal või kus seda videot veel näha võib
  2. no mida fuckkkkki :evil: no tra ma ütlen aaaaaaaaaaah
  3. o oh ärge jamage isegi E30-neid vähe
  4. no mul soovitati ka termo näidik ainult ära vahetada et spido plokk laiali võtta 8) natuke vastik on sõita kui ei näe mis mootoriga toimub
  5. väike abi palve asi selles, et mul jamab termo näidik. panen süüte sisse ja seier tõuseb aint esimese kriipsuni ja kõik, auto sõidab tallinna ja tagasi ja ikkagi midagi ei näita :? se jama on olnud juba ostes saati. kõik abipakkumsied oleksid head mida tegema ma peaks aitäh 8)
  6. heh ma tean mida sa tunned 8) mul ka kõrge nagu maastiku auto :twisted:
  7. heh ei taha pahasti öelda aga imageshackes kaovad mingi aeg pildid ära :? mina laen pildid endal kuskile kasutajase üles ja seal võtan pildi locationi. et siis sedasi mina kasutan nagi.ee-d laen sinna pildid üles ja seal pildid peal teen parema klõpsu ja sealt copy image locations ja siis foorumis kirjutamise ajal vajutan img peale teen paste ja siis uuesti img nupp (nb vaata et copytud aadresli oleks .jpg lõpus, tavaliselt on lõpp selline .jpg/1 /1 kustuta ära
  8. hea et autosi foorumise juurde tekib 8) tundub sile pill olema heh THK-s käin ka mina kolmas kursus se aasta siis
  9. no mix ei liigu siis selline asi edasi sina olid ju autojuht 8)
  10. kirjutaks natuke mida tehtud on siis sai nüüd tehtud õli vahetus ja km näitas siis 255877 + veel õlifilter hamasrihma vahetust ise teha ei oska kahjuks ja lasen kellegil teisel ära teha selle kuna ise ei oska 8) hetke mure on tekkinud se et autol parem poolne esirehv on hakanud välis äärest liiga palju kuluma, et mulle tundub et parem poolne esisilla osa tahab sätimist :?
  11. jep mingi kahe päevane mõll võiks küll olla 8) telgid püsti, väike grill ja õlle jne 8) 8)
  12. mis juttu sa ajad et kole auto ma ise olen näinud, väga kena tule ikka kohale kui toimub midagi 8)
  13. kui nüüd 6,aug saan sõidueksmi ARK-is läbi, siis olen mina suurel kogunemisel kohal 8)
  14. mis ajast värvimuusikud(sinivalged) kapoti alla vaatavad :oops:
  15. kindlasti võtan klaasid eest 8) aga suht keeruline töö. taguklaasi eemaldamine on kerge aga tagumiste ukste klaaside eemaldamist pole ma teinud
  16. teooriast saan aru aga praktikas pole nii lihtne kuna alati pidavat esimene kord nässu minema kiletamisel 8)
  17. eest ära ma võin selle ära võtta igakell aga ma arvan et toonkile panemine on raske kuna se on kumer, soendus niidid on see jne :?
  18. täitsa võimalik 8) ta liigub ringi jh
  19. no nii suuri toonkilesi on olemas küll aga lihtsalt tavainimesel on suht raske peale panna seda, kuna ma tean et tehakse ilusti neid ära 8)
  20. tekkis väike küsimus selle kohta kui raske on ära kiletada tagumist suurt klaasi, soov on teha toon klaasid taha aga ei oska ise teha tagumist klaasi kuna se tundub raske :? ja kas on keegi kes osakb seda teha ilusti ja puhtalt
  21. se proge mis sul endal on kas sellel on mingi cd key või midagi taolist kui on siis võid leida sealt midagi www.serials.ws mina olen sealt päris paljudele saanud 8)
  22. kui ei eksi siis Ford F-150 nata ära tehtud 8)
  23. et näitaks ka siis mõnda pilt sünnast millega sai autot võrrelda 8) vasakul ranzzzi bmw ja siis paremal minu hoole all oleva bmw 8)
  24. veljed on päris kenad 8)
  25. ok eks ma proovin ka lähi ajal ära värvida need vaatab kas saan hakkama aga kas oli raske neid kätte saada tulede ümbert ja kas se annab siis rohkem efetki juurde tulede klaasile

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.