Hüppa postitusse

///Mario

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ///Mario postitas

1. Nu Nuh Küll se peaks kunagi tulema kui raha natuke üle on ja aega ka 8) :wink: On üks vana volvo Msn-is võin edasi rääkida
  2. Kaka ujub inimene supleb. 8) Ilmad on sellised olnud, et kõik kohad on supid :? vahel on selline tunnne, et väljas on jahedam. Aga ma ei sa kahjuks tulla
  3. Ee no tuju teeb nata rõõmsamaks jne
  4. America Beauty Car Show-l mõni pilt koos oma pilliga
  5. No ei osanud selle peale kohe tulla SORRY :roll:
  6. Nonii nonii noniii noniiiii!!!! Pikk Pikk ÖÖ olis jh. Masin tagasi liikumas ja täitsa ok 1,8 moto sain Suured tänud Pähklile kes tegi pakkumise ja oli ka hea teada mida millagil mototl tehtud kuna ei tahtnud eriti suvalust motot osta + se veel, et mootor toodi ukse taha ära ja aidati peale panna. Veel kiitma ka olev 125 kes oli ka kaasas Pähkliga ja aitas ära vahetada. Eks vaatab mis selle 1,6-ga teen, aravan, et teen varuosadeks ehk kes tahab siis on pakkuda 1,6 juppe aint rihm ja rullid on läbi hetke seisuga lähiajal hakkan varsti seda lammutama ka. Viimased momendid 1,6 motol Ja uuemast seisust hommikul ei viitsinud pilti teha kuna krt unekati rebis voodise Aga hommikul ennem 7 sain masina liikuma ja sai isegi mõned tõsisemad sõõrikud ära joonistatud külavahel. ///Mario
  7. Päris ristil ei ela aga ristil virtsu poole sõita mingi 8 km ja siis näitab silt Maidla 2 siis sealt sisse keerata ja kimada mõõda kruusa ted mingi 4 km ja olngi minu kodu. no loodab, et läheb asja ette se ost
  8. Ärge torisege hetkel selle M40B18 saab odavamalt kui R6 moto ja vähem nussimis vaeva selle moto vahetusega kuna vaja ikka mega kiiresti liikuma saada. Kui hästi läheb siis täna öösel juba masin liigub 8) Loodab parimat ///Mario
  9. Päris kaval ikka, et roostevaba Aga kas rooste vaba väänate ei sa siis ?? kuna minul on kõik jõnkusd väänautud jne 8) Jõudu ja Jaksu ///Mario
  10. Sõidab ka autoga ikka ringi Aga ilusal ilmal väntab rattaga tööle jne mis se 4 km ikka minna on rattaga Lihtsalt sõidab se kellel vaja 8) Järgmine nädal loodan teise tiiva ka ära teha ja siis sellest vaevast lahti saanud kuigi taga tiiva ääred on jamad nata aga eks näis :twisted:
  11. Eix: Ikka sõidab ja igapäev kihutab oma 100 km maha ja 2 juuli autoga linnas kui huvi võin näitama tulla 8)
  12. Ma tänan õnnitluse puhul
  13. Ajab siin teistel kõvaks krt Ei isegi selline velg mulle meeldib muidu tavaliselt fännan rant velgi aga se isegi on kena Vaat, et nüüd hoiad masinat 8) Ja loodab, et mingeid vigu ei hakka tekkima nagu ikka kombeks Edu ///Mario
  14. Ranzzz: ei no taga tiiva ääred ma ei oska küll öelda :? 8) Tiit: Mida 2 komplekti ?? esimesi. Ma eriti ei usu, et erilist tahtmis on teha seda aga kes teab :wink: Eix22: Jh on jäänud võtmata aga no ega näituse auto pole se rohkem igapäeva liikur mingi aja pärast väike paari tuhande lihv üle ja peaks parem olema vist aga eks näis 8) Summer !! 8) 8) ///Mario
  15. Nii teen vaikselt rooste aukude eemaldamist jne 8) et väga kole välja ei hakka nägema. Vana tiiva äärt hakkasin nagu puhtaks tegema siis oli üllatus missugune :? aga selle eemaldasin ja lasin osaval sõbral uue ääre teha Ja uus tiiva äär mis valmis väänati ütleks, et pole paha Kuigi värv pole küll õige aga sai suht sama tooni värvi peale Eks lähi ajal kohe teine pool ja siis alumised ääred korras ja siis taga tiiva ääred 8) Ilusad suve :twisted: ///Mario
  16. Mina ei sa tulla kuna jh omad tegemised ja palju lõpetamisi :oops: Üks kruiis siia sinna ei tapa veel Aga loodan, et tuleb hea ja huvitav kruiis teistel 8) :wink: Naudime SUVE, kui se tuleb ///Mario
  17. Selle peale tõmbaks tiiru pihku isegi okok Kurjam väga puhas töö ausõna. Mitte midagi ei oska öelda enam 8) Kuldsed käed : Head üleval pidamist masinaga 8) ///Mario
  18. Kurjam küll 18.juuni on endal viimane koolipäev siis veel ühikast välja kolimine, et ma ei sa kuskile nv jääda ööseks + veel on oma endise klassi lõpetamine 20 juuni oeh kurjam küll ei oska midagi teha :roll: :? Kaalun veel kas tulen või ei tule
  19. No küll se 1,6 teeb ka oma tööd ilusti 8) Suurte moto omanikud ajavad pidamist taga :twisted: Aus on auto tõesti 8) aga vajab tegelt palju tegemist :? Tänan
  20. Nii sai siis tehtud järjekordne õlivahetus 8) (Comma Eurolite 10w-40 poolsünt) Odo näit siis oli 272448 Järgmine kuu kohe kindlasti rullikute ja rihma vahetus ma ei taha näha neid mis hetkel mootoril on, natuke kõvasti olen selle norm km arvu üle sõitnud Suvel tööle saab siis kõikide mahlade vahetus Head kevad mõllu 8) ///Mario
  21. Sai nüüd lõpuks ostetud parem esitiib. Kuna jh hetkene parem tiib on ikka suht jube :? Käisin loodust nautimas ka 8)
  22. Sai siis jälle mõne pisi vidina juurde Tänud Siimu-le :wink: Nüüd ka BMW käigukangi nupp olemas mitte enam mingi audi oma 8) Siis kadus vahepeal porilapakas ära ja vaja ikka ette kuskilt saada ja Siimul oli pakkuda kohe 8) Ja mõni väike klõps autost ise
  23. ära jonni saab küll mõõna järvevana otse suursõjamäe teele seal smuuli teele ja oledki kohal ja mina küll pole midagi hullu sellel teel näinud
  24. Tuleb välja, et täna on punase tänava risti hesburgeris kogunemine Mina olen kohal 8) 20:00
  25. http://foorum.e30club.org/viewtopic.php?t=15367&start=0 Siin teemas nagu üritaks arutada. Airi tegi otsa lahti ehk võtab vedu ka loodab ikka kuskiul juuni kuus midagi suuremat teha äkki Ja kui ilm lubab 8) 8) Päikest ///Mario

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.