Hüppa postitusse

///Mario

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ///Mario postitas

1. Mul täitsa töötab
  2. Õhtust külarahvas. Selline asjalik küsimus, et mitu liitrit värv läheb sedaan E30 värvimiseks ? hakkan vaikselt asju koguma jne, et ennem sügist või talve saaks masin värvitud.
  3. nii käidud kuigi ei olnud päris lõpuni. peale piritat läksdin tagasi ära koju. Aga autol tuli ka mingi viga välja masin ei kannata eriti sellist aeglast sõitu linna vahel ja ummikud siis ajaks auto täitsa keema et tuli välja, et jahutus ventikas on läbi aga oli huvitav ! Ootan pilte nüüd siis.
  4. Proovin ka kohal olla aga ei liitu sõiduga :? finants seis pole kiita.
  5. Ja mulle meeldib ka viriseda Võimalik, et olen kohal aga ei tea veel midagi rahad otsas ja auto ilma kütuseta ei sõida ka eriti ju Aga eks näis natuke on veel aega. Mul ükskõik tehke kasvõi öösel kell 2
  6. Hmm mina laen pilte üles www.nagi.ee kui pilt üles laetud siis laseb valida mis suuruses tahan pilti foorumisse lisada ja kellel suurem huvi siis samas kohas saab pilte natuke tuunida ka :wink: igati hea foto hoidmis koht 8)
  7. Einar: Ok proovin siis kohe kiiresti ära teha selle töö. Kahjuks tõesti ma ei isegi ei teadnud sellist asja. Tänud info eest :wink: Devil: Need asjad suht hinnas ka ja sa elad kaugel ka
  8. Ega jh ennem oleks tõesti teelt välja visanud see amort Aga tänud pakale kellel vedeles sama amort niisama mis mul ees kasutusel on. veljed tahaksid väikest flantsi vahele siis olek ilusam.
  9. Nii sai nata autol iluga vaeva nähtud. tegin kivikaitsega ääred mustaks Ennem seda tehtud siis amordi vahetus ees vasakul mis oli täitsa otsas kuna kui mutter lahti keerati kukkus amort kohe alla ära siis nata üht tagumist pidurit ka timmitud aga tuli ka välja, et üks käis piduri tross on surnud. üritasin ka paaki vahetada aga jhm sain natuke vale paagi ja üritus lükkus edasi. Aga nüüd pildid. auto ilu läks ikka paremaks
  10. hmm ok hakkan siis mõtlema ja kalendrit vaatama mis ajal teha Tahan ühe grilli ise valmis teha jne siis saab juba grillida ka. Aga kohutav on ju maal sääsed
  11. no kurja :D einar saab kohe kuulsust ja kõike muud. Heh käisin just sõitmas autoga millel nimi on AUDI AS4 1,8 Turbo quattro millel on ABT poolt valmistatud tuuning jne. ütleks, et päris usinalt läks edasi ja 200 polnnud probleem.
  12. AGA ! teeb üldse kolmapäeval areenal :D kuna neljapäeval on politsei aktiivsem jne. kolmapäevcal tavaliselt pole üritusi siis hea ja vaikne meil koguneda ja niisama chillida :wink:
  13. Krt peab selle auto ülevaatamise ära lõpetama ja lihtsalt sõitma. Kopp ees juba pidevalt vajab midagi välja vahetamist. Nüüd siis vaja teha Esiamort. Taraga vasak ratta laager, Bena paak. ei tea vist ka mingi aeg siduri surve laager. On raibe aint laguneks. Head päeva jätku tankida on jube keeruline, kuna paagi ja toru ühendus koht on vist ikkagi perses.
  14. Paka ma mõtlen laikude all seda, et autol puudub must äär :D
  15. No arvan, et olen kohal kui ilus ilm edasi kestab siis areenale minek ikka jh ? võin jõuda 20 ajal või isegi peale 20 aga tulen näitan ka enda pilli mis on laiguline nagu sõjaväe auto
  16. Jep Bilsu b2 tundbu, et ei ole hea ennem läks vasakpool sain siis garantii korras uue vahetasin ära ja pidama jäänud läks siis nata aega mõõda ja siis garanti läbi ja läks parem pool nüüd p***e
  17. Nonii lõpuks masin käes :twisted: rahul olen ka väga. aga ega nüüd tööd lõppenud pole esipõll eest ära võtta ja seda talve avariist kohendama. siis taga vasak ratta laager ära vahetada. oeh lõpmatus ikka aga eks näis millest alustan. AA jaa krt esi amort on ka läbi õõtsub nagu räpparide auto
  18. No ütleme, et värv mis autol peal on ikka vana ka. Uue ja vana värvil ikka on mingi väike vahe jne. Hetkel laseb rahulilkult auto värvil kuivada jne. siis vaatan kui palju mingi poleerimine maksma läheb. Ja kunagi tulevikus kui äkki raatsin siis auto uue värvi alla ja siis vist väike pärli lisa ka sisse arvan aga kaalun. Peaasi, et endal töökoht oleks pikemaks ajaks olemas. Ise oled ka väga rahul lõpp tööga vähemalt ei roosteta maha aga no tegemist tahaks nüüd siis põhi ja küljekarbid. aga äkki jõuab ennem talve nendeni ka siis. SUURED TÄNUD PAKA !!!!
  19. Juhuuu! :-D lõpuks valmis. Tuleb nüüd väike rumm tähistuseks ära juua :-P varsti saab autoga rullida
  20. hmm aga kruiis kruiisiks aga teeks ka kuskil suure keskuse parklas kogunemise ja kutsuks ming aja kirja kohale jne. nagu lugesin vahepeal siis ameerika autod vallutasid viru parkla jne. Et kes seda ka pooldaks näitaks, et ei ole enam see vana bm mingi rullnoka auto.
  21. Küsimus, et palju see uus esiklaas maksma läheb, kuna mul kuudil ka vaja uus klaas ette saada vastu päikest ei saa üldse sõita.
  22. Uskumatu töö ikka jube hea on ikka vaadata oma autot kuidas valmib Ega tööga väga kiire ka ei ole pigem tee rahulikult :wink: Kiiret pole kuskile pärast töö ilusam ka.
  23. Eks ole näha kas saan ka tulla auto krt alles pahtli all läheb pingeliseks
  24. Foorumisse hakkab aint tekkima juurde neid vaguneid jube moes värk üldse viimasel ajal Aga no nagu näha siis suht kokku lappimis vaev autoga. Loodab, et suuri üllatusi ei ole :wink: Värv on vinge 8)

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.