Hüppa postitusse

///Mario

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ///Mario postitas

1. Huvipärast küsin kui palju läks velgede puhastus ja värvimine maksma ? Kuna omal ka MIM 1900 veljed ja ka vajavad värskedust
  2. Käigukasti osa jh ?
  3. Kuidas istemete nahatamis kvaliteet on üldse ? ja kes tegi? Ise ka kunagi tahan lasta teha nii, et ääred on nahast ja keskel riie.
  4. Oleks hea kui sa saaks teada mis toote klaasid on Leitsin ka firma kus viimati sain klaasid. Autotrade OÜ oli see. Aga E-maili peale saata ei saa enam midagi vist pandi asjad kokku.
  5. No hetkel on lootusetu leida seda 5€ saadud kaupa vist enam ei eksisteeri seda firmat kus sain. Kui muud üle ei jää siis pean ostma selle 15€. aga ennem teen natuke uurimis töid
  6. extreme327: WTF 15€ tk no kurja viimati sain 5€ tk Aga mis tootega tegu on kui 15€ ? Leks: aga kas ka ATEM tooded on ? ATEM toode on vist lätlaste toode Ebay-d lehitsenud siis Latviat näitab asukohaks. Atlant varuosas on DJ AUTO klaaside tootjaks ja nii palju kui olen kuulnud nende paigaldusest siis pidid org mõõdust väiksemad olema
  7. No plät küll ma ei suuda leida enam mingit poodi kus sai tellida esitulede klaase Krt ühe kaugtule klaas mõtles praguliseks minna ATEM toodet võiks leida. Kuigi kunagi olen juba ostnud aga ei leia enam seda üles kus ostsin.
  8. Eix milles udukate põletamisel häda on ? Park ja udu on seadusega lubatud. Ja udukad on mul paigas ka ilusti. Ei tohiks pimestada teisi. Õhtul kasutan juba lähikaid kui pimedaks läheb rohkem. Mina selle pärast sõidab udukatega, et mitte xenodega päeval silma paista.
  9. Need plastik klaasid on suht ajutine teema. Kisuvad ära kollaseks jne. Ise juba ka mõtlen selle peale, et klaasist ostma ikka.
  10. Aga sootsam on natuke ise vaeva näha.
  11. minu teemas on näha kuidas peab tegema asjad valmis Vaja jh e34 tulede regull el motod uuemad. kaks varjanti on vanemad on suuremad ja ei pruugi ära mahtuda kui hakkad tulede raame tagasi kerele kinnitama. Mina kasutasin ford mondeo regull nuppu mis on pööratav. Leidub igas romulas ma arvan. Järve autolammutuses on küll neid. Ja mind küll ei häiri see, et pole orginaal nupp. Kui osav nokitseja oled suudad selle orginaal nupu ka aretada fordi jubina külge.
  12. Päris krõbe hind ikka http://www.ebay.com/itm/Umbausatz-elektr-Leuchtweitenregulierung-LWR-3er-BMW-E30-Cabrio-Touring-M3-/181198148203?pt=DE_Autoteile&fits=Make%3ABMW&hash=item2a3040526b Omale ehitasin kõvasti odavamalt
  13. Eix kas sa oled ikka kaine ? mina küll ei ole
  14. Nunih sai moto padjad ka ära vahetatud. Aega võttis kontori platsi peal see umbes 45 min. abiks aint tungraud millega motot tõsta ja mässata. Sai ka näpp ära vigastatud sedasi Alati on see, et kui iilge jõuga keerad siis kuskile ära ka lööd ennast Aga nüüd kõik korras ja sõit jätkub. Muret tekitab aint see, et külma mootoriga on mingi klõbina moodi asi sees ei saa aru kas mootoris või kuskil mujal. Tahab saalede vahetust vist Ajaa tuledest ka tõestus, et liiguvad el jõul. http://www.youtube.com/watch?v=nRlYBgg6p2w
  15. Oskab keegi pakkuda kus tehakse või kes teeb hästi plastik stangekt/pamprit korda ? ja samas värvib uuesti üle ka ?
  16. Nii kaua oli rahulik kui täna avastasin No homme on varuosa poed kinni. Esmaspäeval kohe uued padjad ostma ja siis kähku ära vahetama. leidma ratastel tungraua millega moto tõsta.
  17. Nonii lõpuks ma viitsin vedada vasaku esitule juurest parema esitule juurde lisa kaabli el regull motode juurde. Tegin ka kohe ühendused ära ja siis salongi ühendama fordi nupu külge Toite võtsin siis el motodele kohe regull nupu juurest tausta valgustus pirnidest. Et siis kui panen tuled põlema rakenduvad ka el regull motod. Nüüd siis tuled liiguvad el jõul üles ja alla. Ootan ka millal jõuan ennem talve mure kohad ära keevitada ja üle värvida, et rooste ei kisuks. Ka mootori padjad pean ostma kiiremas korras, kuna moto on 1 cm juhi poole vajunud ja kummi padjad puruks. Eks vanad ka ma arvan Ja veel leidma tagavedrud mis oleksid tugevamad. Hetkel rahulik olnud masinaga kalla ja talla
  18. Khm khm toll ka vahepeal saatmine tasuta aga toll võtab kinni
  19. äkki tahab sama spordiga tegelda http://www.youtube.com/watch?v=4UAYubSJ5to http://www.youtube.com/watch?v=fE9BxvPqIrA
  20. Ise lähi ajal lasen tellida H3 pirnid valgusvihk peaks olema siis 3000k. Pirnid on ilusti ikka 12v ja 55w. Paari hind võib jääda 10-15€ vahele. Kui kellegil huvi siis kolmapäevaks sooviks teada kellel veel huvi nende vastu, kuna kolmapäeva õhtul lasen tuttaval asjad ära tellida.
  21. Kas eixil on ka bmw logoga tunked ?
  22. Mida juttu ? Kui tavaline ahi ilma filtrita siis tuleb lebolt. Ei mingit lõikamist ei olnud minul. M20 kus roolisamba juures lõikama peab ?
  23. No krt viisakust võiks ka olla teemade tegemisel.
  24. Ja aga a24 ei avane veebis mobiilseslt. ma küll ei raatsi selleks äppi tõmmata jne
  25. Mis mootorile ? Rida kuus või rida neli. Mis mootori tüübile?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.