Hüppa postitusse

siimh

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis siimh postitas

1. see on Sul suurepärane idee, oleksin 100% tulija
  2. teeks siis SUURE üleskutse et kõik kohale saada, kes vähegi tulla saavad. Mina püüaksin igaljuhul tulla kui kindlapeale kogunemine toimuks.
  3. uuemad pildid
  4. mõned head pildid, aga parimad on veel tulekul.
  5. selles asi ongi, et ma ei tea kes selle teinud on. mõtlesin et ehk on siin foorumis mõni kasutaja kes tunneks selle "käekirja" ära. eelmist omanikku ma väga ei tunne, seepärast jäigi selline asi küsimatta. pakun et on puuritud vms.
  6. Et siis minu E30. Olnud minu käes natukene üle aasta, kusjuures load on olnud pool aastat. On olnud väga heades kätes senikaua. Algselt oli mootori töömaht 2L, aga eelmise omaniku käes tõsteti seda (umbes) 2.5 ni. Esimese auto kohta ütleks, et jõudu on rohkem kui küll, ehkki düno peal pole käinud ja kindlapeale ei oska kw ega hp hulka öleda. Ise ei ole sellel midagi ära vahetanud, kui välja arvata õli. Kuna tunnen seda autot nii vähe, siis oleks kõik soovitused ja kommentaarid vägagi teretulnud praegu näeb nendel plekkvelgedel tõesti natuke hädine välja, aga niipea kui ilmad lubavad, siis valukad alla.
  7. väga kena auto, mitte midagi halba pole öelda. edu ehitamisel. samas tahaks seda enda silmaga näha, sest mul endal samasugune
  8. jah, usun et pikema vahe peale tekib suurem huvi, ise kahjuks täna ei jõudnud
  9. ma ise ka suht suure tõonäosusega siis kohal
  10. palju muidu kokkutulejaid oleks esmaspäeval?
  11. kui sa nii kaugelt kohale tuled, siis ei peaks mul põhjust nuriseda olema, aga eks ma üritan ka järgmine kord kohal olla, kui kogunemine toimub
  12. kui soovi on, siis viimsis on suhteliselt uus piljardisaal, väga hubane koht, kui liiga kaugel pole. Siis muidugi tuleksin ise ka sinna, Arena juurde tulek pisut kauge...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.