Kõik, mis mTim postitas
-
318i '88 - mTim
sai see suur mölakas originaal püti vastu vahetatud... auke oli ka palju mida lappida. Ühenduskohtadesse oleks vaja veel midagi panna, sealt lekib veel. Kena summutiotsa oleks ka vaja... Hea ja vaikne on sõita küll... Keegi sportpütti ei taha osta? Annan odavalt ära, suhteliselt heas korras on 8)
- 318i '88 - mTim
-
318i '88 - mTim
a ja süütepool sai ka vahetatud :wink:
-
318i '88 - mTim
vedrudel oli mingi värvikoodi teema ka v? mul taga mingid sinised, vist olid H&K-d
-
318i '88 - mTim
too jah 8) vana diffri hoian esialgu alles, vaatan mis saab tollest
-
318i Touring - Zius
kas kapott avatuna sõitmine on mingi uus mood
-
318i '88 - mTim
differ vahetatud. selgus, et vana differ oli blokkdiffer ja tal ei olnudki vabakäiku (!?), nüüd nati imelik sõita... ülekanne on ka siiski teine, ennem 100km juures pöörded ~3000 juures nüüd ca. 500rpm vähem... aga mina olen rahul... varsti summutit vahetama 8)
-
318i '88 - mTim
tänud. a tuled olid ülevaatuse ajal originaalid, sõbra käest sain. pole keeruline ega aegavõttev neid vahetada..
-
318i '88 - mTim
täna sai ülevaatus ära tehtud... midagi väga probleemset polnudki peale toontulede, suure hõreda summuti, käsipiduri puudumise ja CO
-
318i '88 - mTim
tänud vastuste eest aga nagunii mootorivahetus ei paista isegi mägede tagant... hetkel siiski selle korda tegemine mõtetes...
-
318i '88 - mTim
tegelikult tahtmine olekski max 2.0 peale istutada, uuema tüübi oma
-
318i '88 - mTim
hind paneb mul hetkel kõik paika... hetkel odavam seda mootorit remontida kui uus osta...
-
318i '88 - mTim
Auto siis minu käes olnud eelmise aasta augustist kuskil. Teenisin siin Eesti Kaitseväes ja ostsin ta 3500.- eest (mitte RaulA käest) Suured jamad olid vahelejätmisega, möödasõidud olid piinarikkad ja ka ohtlikud. Sai ära puhastatud jagaja kaane all kõik klemmid ja need mured jäid seljataha. Igatahes iga nädalavahetus sai temaga Tallinn - Tartu vahet hooratud ja tavaliselt oli 5 täismeest alati peal. Järgmine mure tekkis kui autot käivitada, nimelt kui käivitad sis minutikese töötab ainult paar pütti, vahest 1 vahest kolm. Närvidele käib muud midagi... Diffrileke ilmes kah sellel ajal, siis sai lihtsalt pidevalt kontrollitud ja õli juurde panemas käia. Karteripõhja sõitsin ise puru kuskile Kauburi kaubamaja (Tartus) parklas ööpimeduses. Sellele sai tehtud hädapärased remonttööd, et lihtsalt autot transpordi vahendina saaks kasutada. Kui ajateenimine lõppes sai temaga veel töölgi käidud. Aga kuna majanduskriis lõi valusalt sis olude sunnil jäi auto talveks lageda taeva alla seisma. Hetkel siis asi nii, et tubli töö eest hakkan vaikselt autukest premeerima. Differ on pmtslt leitud, õlid ja filtrid ostetud, vaja leida veel karteripõhi ja koht kust soetada odavalt enamus mootoritihendid (k.a. blokikaane tihend). Siis oleks masin jälle tänavasõidu kõlbulik (hetkel on ka aga riskantne). Hiljem siis tuleks teha pahteldustöid ja värvitöid kuna talvega asi veidi käest läinud ja väiksed mölke on ikka väga palju... Plaane on mida masinaga teha aga hetkel pole lihtsalt ressurssi. Vahepeal oli auto ka müügis aga mõtlesin ümber, olen lihtsalt armunud temasse 8) Nati lugemist tuli 8)
-
318i '88 - mTim
Tervist! Kasutaja päris kaua aega olnud aga teemat pole siia veel olnud mahti teha... Mootor: M40B18, 1783ccm, 83kw, pritsung, SOHC, bensiinikas... Värv: metallik must Tagavedu, manuaal, särgid värgid, el akente nupud (aknad siiski vändaga), Recaro sport-esiistmed, lisapidurituli, "kergelt" toonitud tagatuled ja suunatuled, sumps tal löristab, vähemalt pool kesklukku, katuseluuk, signa, immo, 4 ust, 6 akent, 2 tuhatoosi, kapott ja pagasnik. Kindalaegas on kaa... Kuudist läheb käima. Pildid: Vead: benapump teeb hirmsat häält aga see savi. Sooja mootoriga törtsutab käivitades ja mootor pole 2.5L, roolivõim on ja siis ei ole, Mootoribloki põhja hoiab koos epoliim ja silikoon, Diffrist lekib õli ja see pole LSD. Sõidab bensiiniga, tahab kindlustust, talverehve jne Enda arvamus: Ütleks, et üks parimaid mis mul olnud on, läheb näiteks paremini edasi kui Audi Coupe, mis mul oli 2.3 Rahul... 8) Ahjaa, ja tegu on RaulA endise autoga mTim