Kõik, mis mTim postitas
-
BMW 323i kupee '83 - Kosk
Kae-kae kellele peale sattusin Su e30 tundub rohkem ront kui minu oma ...kuigi jah, ma ei julge enda vaipade alla vaadata...igaks juhuks...s***a ei tohi näppida - läheb haisema
-
318i '88 - mTim
nii kurvasti kohe, et tuleb vist auto talveks seisma jätta ja veel õue kah... Kuskil remontida pole, kõik ulualused mis võimalikud, on mingeid saane täis :evil: Seda kohta pole seal pildil isegi näha, aga kaitsmebloki all jookseb suur mõra ja kui autole pähe istuda ja mõral näppu peal hoida siis on tunda kuidas mängib... Kuradi kahju on küll aga ma ei näe lähitulevikus selliseid rahasid, et laiali lammutada ja keretöid tegema hakkata, kere on ikka suht otsakorral... Kevad tuleb siis vaatab mis temast saab...
-
318i '88 - mTim
Must & Valge Juttu ka veidi... Starteri häda on hetkel kõige suurem ja aku vist peab ka uue vaatama kuigi alles aasta tagasi sai vahetatud aga nädalake seisab on tühi, mingi voolukala on ikka autol sees veel. Muud nagu erilist ei olegi, kiired asjad on: Starter Siduri töösilinder Salongi radikas ©arniirid jätkuvalt Sumpasse on ka kuhugile auk ilmunud, teeb hirmsat lärmi aga see on juba teisejärguline...
-
318i '88 - mTim
mul ei ole originaalide vastu midagi, harjumatu on lihtsalt täna ntx poest tulles kõndisin oma autost lihtsalt mööda Ostsin siit foorumist uued tuled, need pirnialused jäid minu omad... need on päris kenad aga kuna niipalju tehnilist osa on vaja veel autol ära teha siis tuleb välimuse tegemist paraku ikka veel edasi lükata
- 318i '88 - mTim
-
318i '88 - mTim
päikesepaistelise ilmaga on ikka suht koti sees
-
318i '88 - mTim
jaah noh, hakkas seal hädaldama: "sul on katted ette pandud, sul on katted ette pandud! kas teeme korduva v?" ma seletasin, et ma pole midagi pannud suht koom oli isegi... ilusad tuled on, täitsa tavalised...
-
318i '88 - mTim
Võru politsei tahtis mulle korduv ülevaatust kaela määrida aga suutsin nad maha rahustada, et vahetan tagatuled ära ja kulmud eemaldan... :roll:
-
318i '88 - mTim
Juhipoolne el aken sai käima joostud Kui aken täitsa alla lasta siis on näha kuidas uks "paisub" On see normaalne? Huvitav palju see nupu valgustus voolu võtab, sellesmõttes, et ta on mul hetkel permanentselt ühendatud (ilma võtmeta töötab ka aken) Kas see teeb paha midagi?
-
318i '88 - mTim
Ja tagurdustuled jälle ei tööta Vähemalt positiivne on see, et midagi otseselt katki ei ole vaid lihtsalt jälle mingi ühenduse viga... Vasakpoolsel esisuunatulel on ka mingi ühendus kehv, vahel tuleb juhet liigutada, et tööle hakkaks... Ja sellepärast oleks Põlvas peaaegu trahvi saanud (muidugi mul olid dokumendid ka kõik kodus )
-
318i '88 - mTim
Need hakkasid täna iseenesest tööle
-
320i '88 - Markus
mis sellest suurest stangest sai?
-
318i '88 - mTim
8. ahjaa, ja tagurdamis tuled ei tööta enam, ilmselt lülitiga midagi, sest see juhtmesse mis kangi juurest läheb, sinna tuleb vool peale küll...
-
318i '88 - mTim
tore, pole tükk aega kirjutanud midagi ja nüüd on stuffi kogunenud palju. 1. ©arniirid ikka vahetamata (kas keegi viitsiks selle ära teha? Nagu tõsiselt) 2. Salongiradika juures andis midagi saba, nii, et ma sain kuuma tosoolipahvaku endale jalgadele (ma ei tea ka mis saba andis, esialgu sai salongiradikas lihtsalt vahelt ära võetud) 3. Kõik 4 rehvi lekivad, mitte küll palju aga siiski 4. Kutsud *kaevasid* mu üht tagumist ust, nüüd sääl mõnusad kriimud... 5. Roolivõimu pump on otsakorral, teeb teine ikka hirmsat lärmi 6. Spido veast pole ikka aru saanud, suht ulmeline. Kuuma ilmaga hakkab kohe tööle, külmaga ei hakkagi, suht tujukas... 7. Ilmselgelt on vaja vahetada nookurid ja tõukurid, sest see klõbin lihtsalt sööb mu närvid ära... Ühesõnaga, ma olen väsinud
-
318i '88 - mTim
afganistaanis käisin, tankitõrje miin oli
-
318i '88 - mTim
just sai uus karter alla ja auto juba sõidab
-
318i '88 - mTim
jep, kus siis veel eksole?
-
BMW 316i (m50b25) '90 - RDMU
südant soojendav on vaatepilt kui kellegi e30 on rohkem roostes kui minu oma 8) okei, tegelt ma tahtsin küsida, et kuda sa selle kanginupu tegid? ja üleüldse oleks mul vaja tervet nuppu sest minu oma murdub kohe kohe pooleks krdi e30ne tagurpidikäik
-
318i '88 - mTim
Käisin Keilas ära juba, või noh 6 päeva seisis auto Keila külje all O tähega algavas külas garaa¾is Sai seal uuem mootor, kast ja differ külge riputatud, 2te keskluku mootorit veel vaja ja el akente autopoolset juhtmestikku ja ongi hea Photoshoppima ei hakka, ma tean, et see on praegu veel nukker aga küll saab selle põlle ka ükskord korda Madaldust ei taha panna, sest vahel vaja metsas sõita ja 1.8i karter on üks suur SI**. Toonklaasi paigaldamine juba käib ja ESIALGU jäävad ka kulmud külge. Kui 10 aasta pärast ikka mul see auto alles on siis hakkame originaali peale mõtlema
-
318i '88 - mTim
- 318i '88 - mTim
täna sai soetatud sellisel hulgal asju: Esimesed õõtshoova puksid 2tk Esimesed stabikakondid 2tk Esimese stabilisaatori kinnitus puksid 2tk Tagumised õõtsa puksid 2tk Tagumised stabika kondid 2tk Tagasilla kinnitus puksid 2tk Lisaks veel: 4 liitrit poolsünteetilist 3 liitrit käigukasti õli 6 liitrit tosooli 1 liiter diffriõli Blokitihend Klapisääre tihendid 8tk Kõik kokku läks 3200.- Kätte saan teisipäeval, sis kütan tallinnasse kõike vahetama... Endal vedelesid mul kodus veel: Õlifilter Rooliotsad 2tk Edaspidiseks jääb soetada veel: Gaasiamort 4tk Tagumised vedrud 2tk Amordipadjad 4tk- 318i '88 - mTim
njaa, esipõll on hädine jah, aga lakitud tuled, mustad neerud ja kulmud mulle just väga meeldivad 8)- 318i '88 - mTim
- 318i '88 - mTim
avastasin, et kütusepaagiga on suht kööga, paagi panin täis ja benapaak on alt märg kõik otseselt kuskilt ei nirise aga väike tilk siin-seal ja immitseb igalt poolt oeh- 318i '88 - mTim
niisis, sain uue kaugtule ja besupumba... nüüd seda suminat autos ei ole ja rismikul seisma jäädes pean tahhomeetrit vaatama, et saada kinnitust sellele, kas mootor ikka töötab mul spidomeetriga selline värk: mingi aeg sõidad, hakkab lambist tööle, mõnikord hakkab kohe tööle, kust oleks mõtekas viga otsida? - 318i '88 - mTim
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus