Kõik, mis valgma postitas
-
Kes, kus ja keda nägi
Punase kuudiga rajal kääksutas Tiit,parkla kuut minuoma.
-
Kes, kus ja keda nägi
Sind ka märgatud,tiksusime naisega ummikus. Lennujaama juures veeres veel üks punane kuut valgete velgedega vastu.Telliskivi Rimi ees nähtud peale 16 musta kuuti.
-
Lobamokkade rubriik
Mis parim pakkumine oli?Mis riiet sa tahad?
-
esisild
1.roolilatis lõtk(roolikardaan)?amordi tugilaager? 2.difri hambumine(differ ulub?)
-
Kes, kus ja keda nägi
Laupäeval oli erakordselt suur rullide kontsentratsioon Kalamaja ja Lennusadama kandis
-
M: Strongflex pukside komplekt!
Pane ka kirja kui suurtele stabikatele,esiõõts eksentrik puksiga,kollased?
-
Ostan e 30 tagavedrud.
R6 tavalised tagavedrud Tallinnas olemas.
-
Lobamokkade rubriik
Kui Tlnas siis küsi alvadist
-
O:suurt fl radikat
Osta uus diisli suur radikas,täpset hinda ei mäleta aga Monacos oli mulle umbes 60.-
-
320i kupee (M50B28 turbo) driftikas - soonikx
Kerib küll (y)
-
O:30mm flantsid-lukku
Ideaalsed oleks 30+
-
O:30mm flantsid-lukku
Vaja 2 flantsi vähemalt 25 mm.Hea kui oleks ka pikad poldid olemas.Peavad olema tsentreerimis kraega.
- Müüdud.
-
M/V: TYP 188 LSD-3,46 ülekanne-korralik
Vahetust?
-
O:FL sedaan/touringu esimesed uksed
- M: JOM coilide esimesed vedrud, uued
Koos regull taldrikuga?- Kes, kus ja keda nägi
Jep M nagu Masuudipress See mu TDSi kuut-all on "talvine tõstesari"- Kes, kus ja keda nägi
Äkki olid nr tähed TGD?- O:FL sedaan/touringu esimesed uksed
Võiks olla punased. Peavad olema roosteta valtsivahelt,uksesisu ei vaja. Tallinn 58152794- Kes, kus ja keda nägi
Laupäeval nägin kolme rulli kesklinna kandis Telliskivis kohalikku streetreisserit valge kuudiga ,ühte halli sedaani ja Veerennis vist parkis mu kõrvale must kuut.- Lobamokkade rubriik
proovi rca.le filter vahele panna,mul aitas, või vea voolust eraldi.- M/V:16" veljed
- Lobamokkade rubriik
- M:M21D24 uus hammasrihm jm. pudinaid
rihm läinud- Maanteeameti toimingud
kui ma oma 318t käisin ettenäitamas-2,5 TDSi mootor kapotti all-siis vaadati ainult kapotti alla ja kõik.Kuigi mul on ka jämedad püstakud ja taga kettad. Eelmine omanik väidetavalt oli parajalt jauranud et ümberehitusluba saada-ja heitgaasi paberit TÜV punktist oli vaja. Kuna sul e30 oma mootor siis võibolla piisab heitgaasi näitudest ja ettenäitamisest. - M: JOM coilide esimesed vedrud, uued
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus