Hüppa postitusse

valgma

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis valgma postitas

1. Punase kuudiga rajal kääksutas Tiit,parkla kuut minuoma.
  2. Sind ka märgatud,tiksusime naisega ummikus. Lennujaama juures veeres veel üks punane kuut valgete velgedega vastu.Telliskivi Rimi ees nähtud peale 16 musta kuuti.
  3. Mis parim pakkumine oli?Mis riiet sa tahad?
  4. valgma vastas error21 teema asukohas Probleemid
    1.roolilatis lõtk(roolikardaan)?amordi tugilaager? 2.difri hambumine(differ ulub?)
  5. Laupäeval oli erakordselt suur rullide kontsentratsioon Kalamaja ja Lennusadama kandis
  6. Pane ka kirja kui suurtele stabikatele,esiõõts eksentrik puksiga,kollased?
  7. R6 tavalised tagavedrud Tallinnas olemas.
  8. Kui Tlnas siis küsi alvadist
  9. Osta uus diisli suur radikas,täpset hinda ei mäleta aga Monacos oli mulle umbes 60.-
  10. Ideaalsed oleks 30+
  11. Vaja 2 flantsi vähemalt 25 mm.Hea kui oleks ka pikad poldid olemas.Peavad olema tsentreerimis kraega.
  12. valgma vastas mihkel22 teema asukohas Varuosad
    Mis seisus esimesed uksed valtsivahelt?
  13. Koos regull taldrikuga?
  14. Jep M nagu Masuudipress See mu TDSi kuut-all on "talvine tõstesari"
  15. Äkki olid nr tähed TGD?
  16. Võiks olla punased. Peavad olema roosteta valtsivahelt,uksesisu ei vaja. Tallinn 58152794
  17. Laupäeval nägin kolme rulli kesklinna kandis Telliskivis kohalikku streetreisserit valge kuudiga ,ühte halli sedaani ja Veerennis vist parkis mu kõrvale must kuut.
  18. proovi rca.le filter vahele panna,mul aitas, või vea voolust eraldi.
  19. valgma vastas yg3 teema asukohas Veljed - Rehvid
    Teine valem ise puuritud?
  20. +1
  21. kui ma oma 318t käisin ettenäitamas-2,5 TDSi mootor kapotti all-siis vaadati ainult kapotti alla ja kõik.Kuigi mul on ka jämedad püstakud ja taga kettad. Eelmine omanik väidetavalt oli parajalt jauranud et ümberehitusluba saada-ja heitgaasi paberit TÜV punktist oli vaja. Kuna sul e30 oma mootor siis võibolla piisab heitgaasi näitudest ja ettenäitamisest.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.