Kõik, mis valgma postitas
-
Kes, kus ja keda nägi
Jep M nagu Masuudipress See mu TDSi kuut-all on "talvine tõstesari"
-
Kes, kus ja keda nägi
Äkki olid nr tähed TGD?
-
O:FL sedaan/touringu esimesed uksed
Võiks olla punased. Peavad olema roosteta valtsivahelt,uksesisu ei vaja. Tallinn 58152794
-
Kes, kus ja keda nägi
Laupäeval nägin kolme rulli kesklinna kandis Telliskivis kohalikku streetreisserit valge kuudiga ,ühte halli sedaani ja Veerennis vist parkis mu kõrvale must kuut.
-
Lobamokkade rubriik
proovi rca.le filter vahele panna,mul aitas, või vea voolust eraldi.
- M/V:16" veljed
- Lobamokkade rubriik
-
M:M21D24 uus hammasrihm jm. pudinaid
rihm läinud
-
Maanteeameti toimingud
kui ma oma 318t käisin ettenäitamas-2,5 TDSi mootor kapotti all-siis vaadati ainult kapotti alla ja kõik.Kuigi mul on ka jämedad püstakud ja taga kettad. Eelmine omanik väidetavalt oli parajalt jauranud et ümberehitusluba saada-ja heitgaasi paberit TÜV punktist oli vaja. Kuna sul e30 oma mootor siis võibolla piisab heitgaasi näitudest ja ettenäitamisest.
-
Katuseluugi äravool.
Kui korralikult tehtud ja korralikult seest õlitatud,siis see vesi ei tee midagi.Karbil ka äravoolu/sodi augud.Kui org lahendus ei kõlba, siis too karbi otsast volla otse õue.Pole raketiteadus ju.
- M: Azev 17"
-
O:e30 varuosi
Odavam tuleb siin lasta uus teha või ise ära vahetada.
-
M/V: TYP 188 LSD-3,46 ülekanne-korralik
Eelistaks vahetust
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Jah,käisin Sauel mootorivahetust regamas,olid 34-ga?
-
M: m20b25 sumbuti, mootorijuppe jms
Kupee musti uksepolstrid,roolialune kate,kässari konsool-kui alles,mis seisus?
-
O:e30 varuosi
Vaja siis: FL paaki kuudi koeravõrku kässari konsooli el peegli nuppu diisli tankimistoru suure flantsiga kardaani 88- klaasitõstuki e.vasak kella või digikella katteplastiku jupid peavad olema korralikud,pakkumine loos kontakti,asukoha ja hinnasooviga. TLN 58152794
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
bronnitud homse lõunani ja arvatavasti läinud
-
M:M21D24 uus hammasrihm jm. pudinaid
Jäi üle uus hammasrihm febi bilstein pakis. Sobib E34,E28 ja E30le. Tallinn Hind 20.- Veel vedelema jäänud 34 paisupaagikork 1,4 bar,pihusteid,eelsüüte küünlaid,pragudega plokikaas(saab sealt põlemiskambreid,klappe kui kellegil vaja),veel mingid 34 vanemad peeglid,tuleraamid,suuna ja tulega. 58152794
-
M/V: TYP 188 LSD-3,46 ülekanne-korralik
- M/V: TYP 188 LSD-3,46 ülekanne-korralik
Täiesti lekkevaba ja vaikne differ-kaas E34 oma. Võib vahetuseks pakkuda 3,6 või suurema ülekandega LSD-d.Peab olema korralik. 400.- Tallinn 58152794- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Fotograaf võiks pilte jagada- Lobamokkade rubriik
Kleepsu küsi Bee mediast või AD disainist,ehk saad sealt miskit.- Lobamokkade rubriik
Õhukest või mullikleepsu vaja?kleepsu pind sile?- M:GETRAG 240
- M/V: TYP 188 LSD-3,46 ülekanne-korralik
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus