Hüppa postitusse

mx1989

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

1. mx1989 vastas Karl teema asukohas Autod
    Auto müügist maas
  2. Mul oleks sell juhul huvi mootori juhtmete vastu. Kui mootori vahetuseks läheb siis võib pakkuda neid.
  3. http://www.ge39.com/files/OptionCodes.pdf saad siit järgi vaadata ise ei viitsinud otsima hakata
  4. mina sain küll enda 2,5i-l kõik jupid käigu hoovastikust kätte kui kardaan oli alt ära, aga kasti pole pidanud ma isegi lahti laskma...
  5. tahaks ka seda juba näha.. kas nädala sees ka linna vahel liigud...
  6. sooviks ka seda juba näha 8)
  7. noo kas ka juba musti jutte kuskil näeb või mis seis on
  8. siis peab simad lahti hoidma...
  9. Millal ka linna vahel seda autot sõitmas näeb? 8)
  10. olen seda linna peal näinud ja mõtlesin kelle oma see on...aga muidu paistab täitsa vinks vonks pill 8)
  11. tehase toon võib olla, aga ise paigaldatud ei tohi olla
  12. mina kah oleneb muiduig mis ajal see toimuks, aga eriti mandrile ei julgeks minna...
  13. mina kah oleneb muiduig mis ajal see toimuks, aga eriti mandrile ei julgeks minna...
  14. no ma arvan et ka teistel pole midagi selle vastu kui keegi mujalt kah tuleb... (vähemalt minul küll pole) aga ok keegi võiks ikakgi kokku tulekute alla teema teha... mis me ikka teise mehe teemat risustame...
  15. oleks huvitav näha palju kokku tuleb ka siit kandist....

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.