Kõik, mis e30fan postitas
-
Garaazidega/pindadega hangeldamine.
2 nädalat tagasi panin garaazi peale kuulutusi et otsin garaazi ja nüüd leidsin
-
325iA Cabrio '90 - rreims
:wink: aga jah ilus cabrio edu sellega
-
325iA Cabrio '90 - rreims
Kas cabrio on pre face oma? V6i stanged pre fase'i oma? :shock:
-
K: Kus Pärnus saab autot remontida?
Kus Pärnus saab normaalselt ja odavalt autot remontida? äkki keegi foorumis hea remondimees? UM-i ei ole vaja pakkuda! 8)
-
BMW 325iX Kupee '88 - Sharp
väääga ilusad veljed!!!! 17 tolli väääga sobib e30-le minuarust!!!
-
seelge..aga vähemalt hea see et flantsiga sobib ilusti
-
Ohoo ilus IX aga veljed on väga korralikud, ilusad jah.mul olid ka sellised vaid 16x9 , oli nagu tee rull Edu autoga!
-
BMW 316i 1990 - e30fan
Noniii Azev A 16x9J müüdud, siis 2 nädalat sõitsin 14 tolli plekkidega ja samal ajal otsisin ka midagi asemele alla panna ja leidsin Borbet T 16x7,5J , aitäh Trax
-
BMW 316i 1990 - e30fan
Nüüd rullikas on selline
-
Pärnu E30 omanikud!
äkki mingi nädalavahetusel saame kokku? teeme väikse kruiisi Pärnus ::
-
324td (m57d30) '89 - Kruusmann
BMW E30 BLACK MAFIA. Ilusad autod teil,aga ei ole veel näinud Pärnus...
-
M: KING GERMANY 4 velge koos M+S rehvidega hind 200 EUR
- BMW 316i 1990 - e30fan
- Garaazidega/pindadega hangeldamine.
Otsin garaazi talveks Pärnus.kas keegi saab aidata?- Silmatorkavamad E30-d Eestis
Pärnu auto oli...- 324td '87 - Taavi00
sul võib olla puruks juhe musta või sinist värvi mis läheb tahhokasse ajust... aga ma ei tea täpselt..- 324td '87 - Taavi00
Uuuuui väga ilus töö, väga meeldib sinu autoooo Ja tead mu bemmil tahhokas ka ei tööta ja pole hullu Varsti hakkab ringi s6itma Pärnus su bemm,tahaks juba näha!- Pärnu E30 omanikud!
Ma ei tea kes millal saab? Aga teema ammu juba , sa vist ei näinud..kruusmann kirjutas juba siin- Pärnu E30 omanikud!
Järgmine nädal mul öine vahetus... :?- Pärnu E30 omanikud!
PEOPLE kes homme saab siis tulge kell 21:00 parklasse, mina tulen ikka!- BMW 320 '90 - randos
tahaks ka siukest salongi nagu sul...mulle ei meeldi need tavalised istmed ja see taga diivan...sul on normaalne diivan kust said ? eixi köest wä?- Pärnu E30 omanikud!
Mul pole mis nüüd sul juhtus?- BMW 320 '90 - randos
Väga ilus auto,kui ma ei eksi siis see auto mingi aeg tagasi oli toodut Saksamaalt. Tahaks teada et kas istmed on ka Peugeot oma? Nii..mis veel...veljed ka ilusad ja madaldusega palju parem kui oli ennem! edu autoga!- Pärnu E30 omanikud!
Inimesed aga v6ib olla saame kokku PK parklas neljapäeval kell 21:00 ja pärast s6idame kiirendusele? Cobra nüüd saab autoga s6ita- MRT Streetcar Drag 06.08.2011 Pärnus (Nightrace)
Jah jah ma nägin driftisid seal.ja reedel mina rääkisin sinuga statoilis 8) - BMW 316i 1990 - e30fan
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus