-
M: X-SPOKE 16x8 ET28 CB57.1mm valuveljed, UUED!
Alles?
-
O. Style 5, esituled
Tere, Style 5 otsingul, samuti on puudu euro smileyd
-
Keregrill
Olen nüüd üsna desperate ja väga tänulik kui keegi jagaks kogemusi ja ehk mõõte-jooniseid. Keevitan ise kokku.
-
Keregrill
Tere, Plekitööd on jõudnud sinnamaani, et tuleb hakata põhja puhastama. On kellegil müüa või rentida keregrilli?
- SOLD
-
Keretööd
Ei hakanud liiga agaralt keredetaile kokku ostma, otsustasin ka ulatuse osas eksperdi hinnangut kuulata. Siin osad fotod, võin soovi korral rohekm teha või autot kohapeal näidata. Karpidest olen autot tõstnud, ei vaju aga ehk peaks ikkagi nad vaatama üle, põhjaplekid ja akualus mootoriruumis samuti. Soovi korral võin auto liiva või soodaga alt puhtaks lasta (tellin sisse, võtab aega) samuti võin vajaminevad keredetailid osta. Auto asub männikul- kuivas, puhtas, suures garaažis. Korralik keevitus ja punktkeevitus kohapeal olemas. Võib tulla kohapeale tegema.
-
Keretööd
Tere, Otsin keretööde tegijat. Mootor on maha tõstetud, seest ja väljast lahtivõetud. Auto asub Tallinnas. Asjaga on kiire. Olen tänulik soovituste eest.
-
O:m52b28, m54b30
Tervitus! Soov komplektsele mootorile m52b28, m54b30 või midagi muud huvitavat mida e30'le tõsta. Sobivad ka originaalid.
-
O:318is mootorit
Tere, Otsin 318iS komplektset mootorit.
- M: E30 E34 E32 Tulede ristid (Hella Black replica)
-
M: E30 varuosad
Rooli või signaalinuppu sellelt?
-
O: E30 originaalmakk
Tere, Vaatan üle kõik pakkumised, seisukord peab olema korralik.
-
O: Kolme kodaraga rooli
2thless
Foorumikasutaja
-
Registreerus
-
Viimati külastas