Hüppa postitusse

tsemendivedaja

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    36
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Kõik, mis tsemendivedaja postitas

  1. Oleks soov osta antud rooli, ideaalis hōbedase keskosaga ja ääred puidutooni/mustaga ja kokkusobiva käigukangi nupu.
  2. tsemendivedaja

    Värvimine

    Lääne eesti hetkel uurinud aga mōtlesingi mujalt ka uurida.seda kindlastinet näha
  3. Tere! On kellegil kogemust/soovitusi jagada e30 ülevärvimisega? Kohti kuhu minna kus tehakse hästi? Keskmiselt kaua aega vōtab? Näpunäiteid edaspidiseks hoolduseks? Mis hinnapiiri peaks jääma? (Hetkel pakuti 3k) Uue värvi registreerimis protsess? Värv ise veel suht viisakas kuid leidub kriime, täkkeid, kulumiskohti, linnusitajälgi ja toonivahet. Rooste puudub.
  4. Motlesin küsin ennem kui tellima hakkan. Äkki kellelgi üle, voiks olla uueväärsed. 91a kupeele. Samuti voib pakkuda ka paremat esitiiba ja esistange ja tagastange katteid.
  5. Müüa siis e46 harman kardon "komplekt", "woofer" , 2x 5.25" kōlarid, 2x 6.5" komponendid koos tweetritega ja vōim. Mängisid rahuldavalt enne, kiskusin välja kōik ja s***a kanti mingeid juhtmeid ka ja moned kruvid kaasas aga ple komplektne. Olid kupees. Asub läänemaal, nädala algul saaks pealinna ära tuua. Äkki kellelgi soovi, paku hind!
  6. Äkki kellelgi müüa uueväärseid vōi oskab eestis suunata kuhugi kust tellida saab? Voi mōistlikum lihtsalt millegagi üle värvida? Kood : 51 13 1 904 571
  7. Keegi kupee kolarite suurusi teab? 13cm kyll aga palju standard sügavus? Internet vaga ei taha vastust anda
  8. Keegi tark mees oskab vastata smoke tulede legaalsuse kohta? ÜV hakatakse midagi seletama? Nimelt siis esimeste, tagumiste ja suunatulede. Ja oskaks soovitada ostukohta? Naiteks carstyling24.ee on normaalne?
  9. Noja, aga veel alternatiive vaja 😁
  10. Tere! Oskab keegi soovitada kvaliteetseid ja normaalseid sport summuteid/komplekte 318I-le? Et ei oleks mingi päris porno, aga natuke heli annaks juurde. Simonsi komplekti kohta olen kuulnud midagi aga on akki kellelgi veel midagi asjaliku soovitada?
  11. Sooviks osta 91a 318i kupeele kojamehe süsteemi terviklikku.
  12. Voib pakkuda ka stangesi ja küljelaiendeid.
  13. Äkki kellelgi midagi huvitavat pakkuda.
  14. No see kuradima huinjaa millega akent kerida. Sattusin ise liiga hoogu murdus ära teine. Aknavänt,rullik,kang, heal lapsel mitu nime.
  15. Soov osta antud asju, pakkumised pm.
  16. Soov osta süüteluku põhja või süütelukku koos põhjaga.
  17. Keegi antud asjast oskab midagi rääkida/kommenteerida? https://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/056/auto_php-id=3506056-view=10-www_auto24_ee.html
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus