Hüppa postitusse

hgtafka

Foorumikasutaja
    39
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hgtafka postitas

1. Ma olen täiesti nõus, et makk mõjutab. Aga selles olukorras välistaks maki kui nõrgima lüli, kuna sai proovitud nii vanema CD makiga kui ka tänapäeva Continentaliga, mis suhteliselt hästi sisuga sobib. Mõlemad mängitasid tagakõlareid suht hästi, samas esikõlarid jäid nigelaks.
  2. Mul on endal sama küsimus IS spoilaga seoses. Hetkel tundub ta kahepoolse teibiga olevat küljes, mis hakkab lahti tulema. Samas olen mitmel autol kasutanud kahepoolset teipi numbriplaadi kinnitamisel otse kere külge (ilma aluseta) ja pole ükski näidanud märki, et tuleks lahti, saanud suurel hulgal survepesu jne... Seega üks variant oleks korraliku kahepoolse teibiga spoila kinnitada, ntx 3m vms turuliider. Siis ei ole ka muret sellega, et need poldiaugud roostetama või vett läbi laskma hakkaksid.
  3. Siis on see müsteerium lahendatud, tänud! Ma ei ütleks, et asi on makis, tagumised töötavad väga hästi ja kuna heli tuleb veel ajutiselt läbi pre faderi nupu, siis nii esi-kui tagakõlarid saavad signaali samadest kanalitest. Olen helisüsteemidega nii kodus kui autos omajagu tegelenud ja siin süüdistaks pigem jah kõlari hermeetilisust ning jäiga paneeli puudumist või siis lihtsalt kehvasi kõlareid. Aga eks kevade poole saab esikõlaritega rohkem tegeletud ja siis peaks natuke selgemaks saama, mis seal nõrgem lüli oli.
  4. Tere! Teatavasti on tagumiste Premium kõlarite äratundmine lihtne - peale selle, et nad plastikkopsikutes on, on bassivaljukal ümber korvi pool keritud ning kõrgete jaoks kondekas ning bassika peal 40W kirjas. Taga on mul need nn premium kõlarid, aga kuidas on lood esikõlaritega? Minul ees tviitreid näiteks pole, aga bassikad kickpanelites on 40W, lillade koonustega ja muidu väga sarnased Premium kõlaritele. Internetis liigub veel jutte, et ees mitte Premium kõlaritel on 25W kirjas. Kas liigub erinevaid variante ringi? Heli hinnates, siis taga premium kõlarid teevad päris head häält Aga eesmised vaevalt plekikolinat, seal ei ole kõlar isegi õhutihedalt kere küljes, kuna valjuka küljelt tulevad erinevad juhtmed välja, seega ees annab heli kõvasti paremaks teha. Manuses pildid ka kirjeldatutest
  5. hgtafka

O: E30 sedaan R6

Tere! Otsin omale hobiautoks ühte heas korras e30 järgnevaga: Sedaankere R6 bensiinimootor, eelistatud 2.8, aga vaatan ka muud variandid üle Manuaalkast Dokumendid peavad korras olema, kaasa arvatud mootori vahetus Hind võiks olla alates 5000€ Pakkumised palun postkasti
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus