Hüppa postitusse

Turbiin

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Turbiin postitas

1. kõik oleneb hinnast mida pakud, siinmail on kõik müügiks Mtech2 tuleb kindlasti aga ega kõiki häid asju ju ka korraga ei saa :wink:
  2. kui soovid, on üle -80/-80 vedrud R4 mootorile 1200.- + post
  3. ilusa ja võimsa poole pürgin jah aga arvestades madaldust siis vaevalt et see mugav olema saab praegu siis niipalju uudiseid, et tagasild sai kenasti harja näha ja värv talle ära vaadatud, õõtsadega tegeleb veel....sinna tuleb paar modifikatsiooni 8)
  4. Madaldus tuleb veel korralik teha, kõigepealt tuleb aga velg otsida, õigemini ära osta ja siis saab alles vaadata kui madalale asja viia saab :wink: Just nimelt saigi auto ostetud kere pärast sest see on ikka väga heas korras, see siit-sealt roostes ei ole nüüd küll selline asi millepärast ma oleks pidanud selle ostmata jätma, käed on mul õiges kohas ja tööd ei karda aga tihtipeale hakkab asi ajaliselt kitsaks minema. IS turbotamist olen uurinud ja sai ka Raxx'iga arutatud. IS pidi oma hea 9k rpm kenasti vastu pidama, seda muidugi performance juppide ja vastava sisuga plaan on ikkagi sinna pool tuhat HP kanti saavutada aga seni kuni IS turbotan läheb aistevahele arvatavasti 141kw Edu ja seda teist läheb ka ikka kindalsti kõvasti vaja, elu ka vajab veel elamist :wink:
  5. BMW 325i Coupé 1990.a. Algul... ....ja nüüd. Mootor enne..... .....ja nüüd. Kere on täiesti tühjaks loobitud, keretööd tehtud. Mootor on hetkel ajutine 141kw 2,5L, hammasrattaid segan Getrag 260/5 kastis ja jõu maha aitab panna suurkorpus Visco LSD 3,64 ülekandega. Uue mootori komplekteerimine. * M50B25 plokk * M52B28 Väntvõll * Uus õlipump * Uued ketid * Uued hammasrattad * Uued ketitallad + pingutid * Eagle kepsud * Wiseco kolvid * Õlijahutus väljavõttega filtrijalg * Vems * Holset HX50 * PPF BOV * 60mm WG * 2,5TDS saaled * 600x300x100 IC * 325i Tropic radikas * Nuke kütuselatt * Nuke kütuserõhu regulaator * 2x Bosch 044 pumbad * Kütuse paak pagassi * Uued kütusevoolikud * 8000rpm klapivedrud * Racing klapid * Sport nukad ja kõik muu mis sinna kõrvale üleslugemist ei vaja
  6. on jah nüüd need tuled minukäes 8)
  7. e36 juppidega?
  8. mul suurt korpust vaja, saada sõnum kui tahad müüa seda
  9. lepa, kas seda näha ka saab kuskilgi, ennem oli suur korpus differ? kui jah, sis ma otsin lõtkudega või katkist korpust
  10. liigub see asi linnapeal ka? pilte võiks küll olla

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.