Hüppa postitusse

Ummy325

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Ummy325 postitas

1. jätan selle meelde :wink:
  2. sai mingi suht suvaline rehv veljele peale panna (17" 225/45) ja testida. seest on peaaegu keevitatud :wink:
  3. tekitaks juttu natuke: täna ehitasin tagumisi laiendeid. ausalt öeldes, kuna teen esimest korda selliseid asju, siis võttis esimene laiend suht mitu tundi aega aga homme teen teise tagumise laiendi ka ära ja siis juba hakkab looma. Plaanis on teha summutiga nii, et kahel pool on pütid ja teise püti jaoks teen homme koha valmis, kui aega on.
  4. jap, mul on siis 17" OZ Crono Evolution
  5. ahjaa, soetasin juba varakult OZ-id 8) mõnusalt kerged on :mrgreen:
  6. järelhaagisel viin kohale ja kohapeal tõstame neljakesti haagise pealt maha suht kerge on, oleme ka kahekesti tõstnud...trennist on kasu teema on jah soiku jäänud...kool võtab suurema osa vabast ajast ära aga ei anna alla...keevitamine hakkab valmis saama...roosteuss kimbutab põhja alt..aga saab tehtud 8)
  7. Autot ehitan edasi ja oli kyll plaanis suve lõpuks valmis saada, kuid ei läinud eriti plaani päraselt..aga tasa targu ehitan edasi..praegu järgmises koolis ja ei ole aega eriti palju... :? autost: ette ostsin -60 madalduse ja Koni reguleeritavad amordid, tagumised -40 vedrud saavad varsti uue omaniku ja asemele lähevad ka -60 madaldusvedrud ning Koni amordid. Põhja keevitades panin tähele, et firmas, kus ma lasin kere liivapritsida ja seejärel kruntida, oli tehtud praaki. Nimelt avastasin, käigukastitunnelisse oli jäetud pori alla ja seejärel krunt peale lastud :evil:
  8. jällegi yks väga kena e30 juures..silm puhkab..tegelt need suunad isegi sobivad IMO
  9. Väga ilus näeb välja. 8)
  10. ma juba õhinal ootan uusi pilte :twisted:
  11. väga hea tulemus :twisted:
  12. jah seda kyll :? aga ma paraku ei harrasta mingeid meeletuid kiirusi ja muud sellist asja liikluses... :roll:
  13. need kummilutud vahetan naguni ära, sest nende seisukord ei ole kiitust väärt plaan on suve lõpuks ehk enda sünnipäevaks valmis saada aga mida varem, seda parem
  14. tänud, mõlemat vaja :wink: autol krunt peal ja juba näeb parem välja õhtul teen pilti ka
  15. Eile viisin Cidrun´iga bemmu liivapritsi ja krundi alla ja varsti lähengi vaatama mis nägu on 8)
  16. pahteldasin..aga see vist hakkab mõranema
  17. ranzzz sai asjale pihta mootoriks on plaan panna M52B28
  18. praeguseks on seis selline, et autost on ainult kere alles. Reedel saab liivapritsi alla saata. paar päeva tagasi oli seis selline:
  19. oi kurja, ma juba ootan kui sa selle kone valmis saad ja siis pead sama hea video tegema :twisted:
  20. kuuma õhu välja juhtimiseks
  21. kapott hetkel selline esipõll oli veidi mõlkis, tagusin sirgemaks ning tegin keskmist ava suuremaks et mootori õliradikas rohkem jahedat õhku saaks
  22. Ma sirvisin teema läbi ja huvi on suur tahaks ka teada kuidas edeneb 8)

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.