Hüppa postitusse

ranzzz

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ranzzz postitas

1. Kahjuks või õnneks kehtib ka siin enamuse hääl
  2. Kuna kukkus esimene mai siis arvatavasti meie riigikaitse organ hakkab pädevamat tööd tegema just nimelt rehvide kontrollis. Niisiis saigi sillaregullis ära käidud ning sisemised rooliotsad vahetatud ja nüüd siis tulipunasel bmw-l uued kummid :lol: tegu siis terve ringi tutikate 205/55/r15-tega 8)
  3. Ander ... mitte keegi pole cruisimise jaoks liiga vana !!
  4. Teeme siis 11 mai kell 19.00 Ale Coq-is kogunemine ja sealt edasi siis cruis viimsi suunal. Marsuut võiks siis olla pärnu mnt---narva mnt--- pirita tee ja sealt orienteeruks juba metsakutsu järgi. Vaatame siis need huvitavad kohad üle ! Teeks veel siis ettepaneku et Metsakutsu juhib kolonni juba alguses :wink:
  5. nii nüüd on jälle vaidlus moment. Kas 11 või 16 ? 11-da poolt oleksid ala 5 inimest hetkel ja 16-da poolt siis paar inimest Olge head ja otsustage ära ning pange oma kindel kuupäev kirja ning siis saab midagi kindlat paika panna. PS. Cruis oleks raudselt popp ja noortepärane Ma kahe käega poolt
  6. Mulle sobiks ka tegelt see mai kuu varjant rohkem
  7. Mingi paugutamine võiks tõesti toimuda. Olen käinud vasalemmas kimamas ja seal täitsa kihvt. Kui ma nüüd ei eksi siis seal toimus ka streetrace.org-i driftimise mingisugune treening või midagi taolist. Et ma ei tia... oleks tulijaid ? :roll:
  8. me koguaeg üritand aina suuremat teha aga lihtsalt ei tulda või ei saada kohale tulla :roll: Kõige rohkem ongi 6tk kohal. Seda juba päris mitmel korral. Rohkem ei pigista välja kuidagi. Ma ei tia milles asi
  9. Nunii...tagatala puksid ja õõtsa puksid sai siis reedel ära vahetatud ning el. vent sai külge monteeritud koos andurite ja kogu krempliga. Tänu vendi andurile jõuab ka minu masin nüüd oma ideaal töötemperatuurini 8) Paras k**p oli aga tehtud ta sai. Tagumised stabikavarda puksid ja kondid tuleks ära vahetada siis on kogu veermik üle käidud 8)
  10. Nonii. Vahepeal siis juhtund niipalju et sai ära vahetatud tagumised piduriklotsid, difri tugipuks, kardaani puks ja käimari kardaaniotsa tsimmerling. See nädal lähen laamendan veel tagatala pukside ja tagumiste õõtsapuksidega
  11. tänud vingelep2ssile toimib mul jälle kütusenäidik Suured tänud =)
  12. davai rahvas...näidake oma liikurid ette.Kes talveunest ärganud kes aastaringi mööda ilma ringi rullinud 8)
  13. jep. Mina oleks küll poolt et võiks kerge kohtumise alecoqil teha
  14. Täna hommikul sai siis mindud autot käima panema ja ennäe imet ... ei lähe Küll mässasin ja vaatasin aga aru ei saand. Siis tuli meelde et mul pensupump undas ja läks iga päevaga aina hullemaks. Käiamisel kuulasin ja asi selles oligi. Suured suured tänud härra Ace19-le kes mulle väga mõistliku hinnaga tolle pumba valgast saatis
  15. nonii sai siis see nv jälle veits auto kallal nokitud. Tehtud sai siis: 1) sai siis stabikavarda kondid külge moditud 2) Järjekorde õlivahetus. Õliks siis motuli 5w40 100% sünt 3) küünla vahetus 4) kapoti kinnitust tuli ka veits näppida
  16. autoks siis ford probe 94´ Siin on pildid, siis kõige problemaatilisematest kohtadest. Ning siis üldine auto pilt. Kapott ilt tuleb lakki maha, keegi kes seda kunagi värvind on, on ikka väga kehva tööd teind, nüüd oleksgi vaja üle värvimist....
  17. Võta heaks Kle mul tuleb alles mais aga sõbramees kellega koos sai nn " tuunitud " võeti rajalt maha ja saadeti kordus ülevaatusele ning ma tegin siis omad järeldused ja ei hakkand enda "tähetundi" ootama
  18. täpselt selle samusega Mina kasutasin sama firma lakieemaldajat mille lakki ma kasutasin toonimiseks. Ma tegin loomulikult ikka väga tumedaks oma tuled... pea 12 kihti ega ta väga hästi ma ei tulnud aga ühest väikesest purgist täpselt piisas 2 tagatule puhastamiseks
  19. Nu vaheapeal siis tagatuledelt lakk maha koogitud armordi tugilaargrid ja stabika kondid ära vahetatud. Nüüd ei kolise enam midagi ja issand kui hea on vaikse autoga kruisida :twisted:
  20. Kui palju läheks maksa terve kere ülevärvimine, juhul kui eeltööd on tegemata ? Kere on tsingitud ja värvi tooks ise kohale.
  21. See teema peaks olema siis " meie endised autod " :
  22. järsku räägiks nüüd auto headest, vigadest, olukorrast, edasistest plaanidest, varustusest ja nii edasi :roll: Mis mõttes oli ? :shock:
  23. sama siin kui ma uut lõdvikut ei saa
  24. Seda minagi arvasin aga arvamused on erinevad

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.