Eile juhtusin oma auto alla piiluma ja rehve proovima ning veendusin selles, et tellisin õiget mõõtu slikid ja laiemad kui 24.5x8x15 (205/60/15) slikid oleksid overkill....Pole need e30ne stock koopad nii suured, kui ma arvasin (Arvamus ilmselt seda laadi piltidelt jäänud: http://www.hot.ee/tperformance//325-7.jpg nimelt proovisin erineva laiusega rehve koopasse nii, et nende küljed ei läheks enne vastu, kui kulumisosa ja tulemus selline, et minu autole ei mahu ka 225/50/15 koopasse :? Seal paistsid olevat plastmass logarid, mis koobast veidi ehk kitsendavad ja tiiva siseservi ka võimalik töödelda umbes 1cm leiemaks, et väliselt asi ei muutuks. Mul ühest vanast autost, millel taga 9 tolli velg ja 225/50/15-265/50/15 jäänud selline foobia, et ei suuda elada teadmisega, et kui mul on auto rahvast täis või sõidan kogemata kuhugi auku siis on rehvil variant kuhugi vastu käia kuna mu vana autoga sõites võttis tõsiselt jahedaks kui teele hüppas 1 küngas, mis rattad koopasse suruda püüdis ja siis rehvi ja tiiva vahelt sellise suitsu üles tõmbas et kartsin täiega rehvi purunemist kiirusel ligi 200km/h