Hüppa postitusse

ellu796

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    49
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    5

Postitused, mis ellu796 postitas

  1. Ülevaatused tõesti karmiks läinud. Kui ennem oli velje-rehvi teema rohkem ARKis arvele võtmise probleem, siis nüüd üv punktid ka kontrollivad. Mitte küll kõik vast, aga mul eelmine kord ka vaadati kui ühe e38ga läksin. Õnneks olid ülevaataja vaatas ainult ühte ratast.. selle mõõt klappis. Mul olid erilaiused veljed ja rehvimõõt erines teljeti. 

    Olen täheldanud ka seda, et ülevaatusele pannakse küllaltki absurdseid asju kirja. Olin uue auto otsinguil ja tegin erinevatele autodele mnt lehel taustakontrollli, et mis üv punktides kirjutatud on. Küll leidsin selliseid asju, nagu : Iluliist puudu, värviparandused, salong kulunud (kus juures auto kuulutuses oli jummala ok sisu.. ), uksenurgas roostet jne.  Siis tekkis küll küsimus, et krt... kas varsti hakkavad vaatama ka, kas veljed all on originaalvärvi? Äkki neoon kollane veljevärv on ka liiklusohtlik, äratab ehk liialt tähelepanu :memeHmmm:

  2. Ei anna. Pean esialgu mööda ukse sees olevat juhet vist edasi minema.. vaatama, kuhu ja kas kuskile välja jõuab. Valmiduse kohapeal näiteks esimeste uste tweetritel olid juhtmed olemas.. lootsin, et äkki muude asjade jaoks ka olemas. Samas laepolstrit maha võttes märkasin, et elektrilise katuseluugi juhtmeid polnud.. 

    Foorumist kuskilt jäi silma, et üldjuhul need autod, millel on 2x el aknad, on ka tagumiste jaoks olemas. Kuid kui on 0x elektriakent.. selle kohta infot ei leidnud. Välismaa foorumites olid päris paljud elektriakendele 0st juhtmed vedanud.

     

  3. Selline lugu, et hakkasin elektriaknaid paigaldama (ette, eelnevalt vändaga aknad) ja ukse sees tundus pistik täitsa olevat. Kuid keskkonsoolist ei leia kuskilt. Kas pistikud võivad armatuuri all kuskil olla? Hetkel põhjavaip ja keskkonsool väljas. Ei taha uskuda ka, et poolik valmidus.. et ukse sees on, aga nuppude jaoks pole juhtmeid. Äkki kellegil kogemust? 

    20180618_192200.jpg

  4. Ostan e30 touringule korralikke beeze salongidetaile. Võib pakkuda alates suurematest asjadest kuni väikeste pudinateni välja. Nt. Esimesed kõlarikatted (jalgade juures), beez põhjavaip (võib olla määrdunud), pagasniku kate koos võrguga, tagaluugi katted, vinüülist juhiuksepolster, pagasniku katte kinnitused jne. Asukoht pole määrav. Pakkumised sõnumitesse. 

    1987-BMW-E30-3-Series-Touring-cargo-area.jpg

×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus