Kõik, mis mariovar postitas
-
BMW 318is M50B25 M-techII '89 - Mario
väike uuendus jälle sai soetatud endale siis väike kompu ja M-tech2 rool, tänud eix22, kõik töötab ja näitab õigeid asju ka kompu puhul. Kuid üks kurb uudis ka et sai kruusateel natuke liiga uisutama lastud ning viskas käest ära põllule, autol kõik korras ise ka terve aga põllul malts rikutud Ise sai välja ka tuldud peaaegu lisan pilte kui kaabli üles leian ja arvuti taha satun
-
Vahepeal siis maha sõidetud ligi 2000km, vahetatud termostaat ning sai ka Saaremaal käidud, selle reisi jooksul tuli ligi 1000km ning selle jooksul muid probleeme ei esinenud kui väike õli kadu aga see ilmselt tingitud sellest et vahepeal sai veidi mootori kõrgemaid pöördeid kasutatud
-
BMW 316i M21D24 TD '89 - erxx
Brett ja Rebane sügavad mune ja keeravad teist külge samal ajal
-
mõne lõuna osariikide kogunemise võiks ju korraldada kunagi(võivad ka põhjapoolsed tulla kui huvi ma arvan aga keegi ilmselt ei viitsi kaugele sõita)
-
Selles on sul õigus ma loodan
-
Kahju ma tavaliselt kaua poes ei käi:D
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
Auto muidu ilus ja mingi päev sai nähtud vist tartus eelmine nädal. Veidi veel OT-d aga tundub et pildid tehtud Puhmase juures, ega ei ole driftikast kuskil rohkem pilte?
-
see kahjuks venna jagu
-
Suured tänud Einarile kel oli viitsimist ja aega tagumised rehvid ka vahetada. Einari ees pean kahjuks ka vabandama kuna lubasin midagi aga pole siiani oma lubadust täitnud aga üritan lähiajal selle vea ka parandada. Ok aga pikk jutt, s*tt jutt:
-
Tänan kellad siis voltmeeter, õlirõhk ja õli temp. sa mõtled antikat w antikal ei ole viitsinud pealmise osa kinnitusi ära teha, kuna too ka ikka kahest osast nagu originaal m-tech2 tiib
-
sai täna teine paar rehve ka omandatud seega einar omme ma tuleks ja tülitaks sind veidi :twisted:
-
hiljaks jäid, rehvid all aga kui ma tagumised ka leian eks ma annan teada Ehk oskab keegi öelda mis mõõdus tsntreerimis rõnged borbetile lähevad? Edit:
-
jh esimestel 2mm flantsi vahel muidu ei käiks asi normaalselt ringi sai täna ostetud ka kaks 205/45R16 rehvi üritan õhtul või homme kuskil nad alla ka saada ning otsin edasi kahte sama mõõtu rehvi
-
Kui kellegil tartus oleks võimalik rehvid ära vahetada odavalt ehk annaks märku kuna on olemas ühed 205/50 aga kui ikka kõrgeks jääb läheks nagu raha lihtsalt tuulde. Tänud ette
-
Sai siis reedel end kätte võetud ning veljed ära tehtud, tulemus ilmselt kõige parem pole aga ise suht rahul muidu. Sõita on veidi halvem kuna rehvid liiga kõrged või oleks tarvis tiibasi rullida kuna aeg-ajalt hõõruvad rehvid vastu koopaserva. Selletõttu mõtlen mis teha kas müüa need veljed ära ja osta midagi kitsamat, kuna juhitavus on ka laia velje tõttu väga metsa poole või rullida koopad ära mida eriti ei tahaks teha.(võite pakkuda ka vahetust 16'' või 17'' velje vastu kel huvi) Esimesed 16x9 ET13 rehvideks 205/55 Tagumised 16x9 ET25 rehvid 215/55 Ning mõni pilt ka:
-
Hetkel jh näeb imelik välja, sumpal vist üks tagumine tripp puru aga asi olemas ja üritan mõni päev ära vahetada aga ise loodan et järgmise nädala lõpuks on teised veljed ka all kui just midagi väga valesti ei lähe
-
kui on huvi siis umbes 4k saaks küljed ja kuskil 1,5 kuni 2k saaks tagatiiva, kui on huvi siis PS
-
ma arvan et rohkem kui asi tegelikult väärt on, aga kuskil 10-12k koos värviisega(see suht lampi number ilma kinnituste ja lisa asjadeta ehk aind värvimine ning jupid lätist)
-
Tänasest on auto jälle liikvel kuna liikuda vaja aga kahjuks esialgu originaal veljega
-
upitaks seda teemat ka siis ja annaks siinsele rahvale ka teada millega vahepeal auto kallal tegelenud olen. Nimelt siis vahepeal sai ostetud e46 328 shifter ning see paika pandud nüüd veel hoovastiku plastseibid vaja vahetada ja peaks olema see ka väga hea, käigud on min jaoks piisavalt lühikeste vahedega nüüd(Lisan kunagi pilte). Uduka klaasid on liimitud ning pmst on vaja ainult udukad külge monteerida. Velgedega on ilmselt toimunud kõige suurem muutus alnul olid velgede randid üsna nutuses seisus aga peale värvieemaldi kasutamist olid nad sellised: peale seda sai natuke lihvitud mille järel olid nad enam vähem sellised: ning viimased pildid siis hetkel sellised vajavad tegelikult veel natuke lihvimist kuna on veel kriimulised ja ise veel rahul pole:
-
diffri ülekanded
1,8is-il ka on originaalis
-
aga kuskohast võimalik osta?
-
Enne ei tahaks välja ajada kui suurem lumi kadunud ning veljed ja udukad ka küljes on. Velgedega seoses siis eile sain nad sirgestaja käest kätte ning nädalavahetusel üritan randi poleerimisega algust teha, samuti loodan udukad külge saada, kui midagi pildistatavat on eks ma lisan siis. Muidu võib kunagi suve poole kokku saada küll. AA ja ehk keegi oskab midagi soovitada millega uduka klaase ette liimida?
-
ainult klaasid, üks tuli on jh suht värske aga teine enam mitte nii värske aga sest pole hullu kuna lähevad blackideks niikuinii ilmselt
-
ebay just, huvitav kuidas need näitavad üldse?