Hüppa postitusse

AndR

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis AndR postitas

1. Mul pakkuda, kui ühe plaadi garaazist veel üles leian 😃 8st 7 on koos poltidega laual, ostsin ka stance'st, aga ei viitsinud hakata jändama nendega.
  2. Kui kellelgi pakkuda 8tk plaate, võib PM kirjutada 🙂
  3. pooltelgede hind?
  4. AndR vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    @tim1 täitsa mina olin, ole sina ka tervitatud! Ahjaa, meie @grimesiga need, kes seal Laagri statis õhtuti istuvad päris tihti.
  5. AndR vastas Andrus postitusele asukohas Varuosad
    @Smoking sul pole enam vaja?
  6. Good luck
  7. Müüdud!
  8. Aastal 2008 nad osteti, aga 2010 pandi autole alla. Ja siis auto seisis kuni 2016.
  9. Reas kuuese madaldusvedrud, ees langetavad -40mm ja tagant ka -40mm. Hind: 50 euri või siis Teie pakkumine siin pildil fitment 195/50r15 rehviga.
  10. mul jäävad tegelt üle 40/40 (vist) vedrud, 195/50r15 rehviga nägi välja selline:
  11. AndR lisas postituse asukohas Varuosad
    Sedaanile siis laevalgustit (B-piilari kohal). Oleks tore, kui saaks Tallinnas, aga võib ka postiga.
  12. Endale tellisin siit. http://www.tatechnix.de/tatechnix/gx/product_info.php/info/p29666_ta-technix-lowering-springs-bmw-3er-sedan-cabrio-touring-6-cyl--type-e30-60-40mm.html
  13. Laepaneel check paneliga? Tagumiste salongivalgustite hind?
  14. AndR vastas liivok postitusele asukohas Varuosad
    Mis diameetriga?
  15. AndR vastas Folio13 postitusele asukohas Varuosad
    Ebay vast koige lihtsam
  16. AndR lisas postituse asukohas Tuuninguks vajalik
    Ostan eelnimetatud IS põllelisa, pakkumised PM.
  17. Boschi kaugtulesid või nende klaase? Hind?
  18. AndR vastas AndR postitusele asukohas Veljed - Rehvid
    Up
  19. AndR vastas AndR postitusele asukohas Veljed - Rehvid
    Peaks olema ET24. Homme vaatan täpsemalt järele.
  20. Ostan kahe paagi poole vahelist toru (joonisel nr 4)
  21. AndR lisas postituse asukohas Veljed - Rehvid
    Tootja: Borbet Mudel: A Auguvalem: 4x100 Diameeter: 15” Laius: 7” ET: 24 Keskava: 63,3 (tsentreerimisrõngad 57,1) Keskkapslit: kõik 4tk olemas Kapslivõti: olemas HIND: 100€!! Mingid pisikesed iluvead ka velgedel, aga ei midagi hullu. LUKKU!

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus