Hüppa postitusse

TCT

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    3
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Kõik, mis TCT postitas

  1. Tere, Mure siis selline, et juba mingit 4 korda, x ajahetkel sureb auto välja sõidu ajal, alguses kaob jõud, annad gaasi, siis hakkab nagu pidurdama, lased gaasi lahti vajutad õrnalt peale siis nagu läheks edasi, ja mingi hetk sureb välja. Proovid käivitada, ei lähe, käijad, käijad, ei lähe. Ja siis proovid uuesti, läheb poolest pöördest! Kas keegi on kokku puutunud?
  2. Suured tänud vastuse eest! Praegune mootor on korras küll, kuigi läbisõit juba üle 300)) ma arvan et ta vast varsti annab otsad ka, aga see selleks. Mure kohaks on rohkem see automaatkast, mis külmalt hoiab 1 käiku pikalt sees. Õli vahetatud aga see probleemi ei lahendanud... Aga eks ma hoian silmad lahti nende mootorite osas, ja ehk trehvab mõne elusa mootori veel leida!)
  3. Tere kõigile! Olen siin uus, nii et ärge väga kõvasti lööge palun! Sai siis soetatud endale e30, sedaan, 89.aasta m40b16 mootoriga ja automaat kastiga. Pikemas perspektiivis sooviks mootori ja kasti vahetada millegi võimasama vastu( ei mõtle mingit ulme teemasid nagu v8 jne.) Aga küsimus siis järgmine; Millised mootorid ja kastid sobivad sellele kerele kõige paremini, et oleks võimalikult vähe lisatööd mingite käppade jms ümberehitamisel? Ühesõnaga mis mootor sobiks kõige paremini, ja mida ei oleks ulmekallis teha. Ette tänades!
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus