Hüppa postitusse

Anto

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Anto postitas

1. Anto lisas teema asukohas Varuosad
    Tere. Vahetan ühe kõrval istuja sportistme juhi poolse sportistme vastu. Vahet ei ole mis seisus iste on peaasi, et poroloon oleks korras ja et mehhanismid töötaksid. Vahetuse põhjus: Autos on kaks kõrvalistuja istet sees.. sooviks, et oleks õige asi õiges kohas Sisu läheb ümber nahatamisse mingi hetk Üks hägune pilt istmest aga aru saab millega on tegu.
  2. Kui ta Mustamäel seisis siis ta polnud veel minu oma. Seda tean jah, et olid Borbetid all aga on midagi veel paremat sinna tulemas
  3. Nahksisu on täiesti olemas jah aga tahaks hooldust saada. Plaan on teha sisu veidi ümber. Nimelt tahaks lasta teha nii esi kui ka tagu istmed Diamond cut stiili. Internetist e30-ne sportistmetest ei leidu kahjuks väga pilte aga visioon oleks midagi sellist. (Istmealune ja seljatagune)
  4. Tere Oleks ka aeg enda rullist teema teha, et näidata teile ja ka jätta ülevaade endale mis tehtud on. Sai kuu aega otsitud ja uuritud igalt poolt turult, sõpradelt, foorumitest kuni ühel heal päeval pakuti mu sõbrale ühte E30-t. Kuigi mul olid enda kriteeriumid paigas missugust autot ma tahaks: Musta värvi, FL kere, kupee, ilma roosteta. Saadeti pildid siis edasi mulle ja üldse ei meeldinud see auto piltidelt, kui mõtlesin, et lähen vaatan ta ikkagi üle. Sai samal päeval kell 11 õhtul vaatama mindud ja ega erilist tõmmet see auto ei tekitanud. Vaatasime ta üle pimedal Mustamäe tänaval, kahe auto vahel. Kuna see värv ei meeldinud mulle väga siis sai mõeldud koha peal väga pikalt, et mis ma teen. Siis pakkus omanik välja, et saame järgmisel päeval kokku, et siis saan vaadata auto uuesti päeva valguses üle. Leppisime aja kokku ja nii ma läksingi järgmine päev autot vaatama. Jalutasin ma siis auto poole ja iga korraga kui lähedamale jõudsin hakkasin ma rohkem sellesse autosse armuma . Pikka mõtlemist enam siis ei olnud, sai raha kätte surutud ja tulema tuldud. Auto andmed: Mootor: M20B25 Kere: kupee Aasta: 1990 Värvus: Calypsorot Metallic Lisadest: El aknad Katuseluuk Check paneel OBC Udutuled Roolivõim Ja nii läks ta selle aasta talveks talveunne

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.