Hüppa postitusse

Gollane

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    7
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Kõik, mis Gollane postitas

  1. Üritasin just siis INSPECTIONI tuld kustu saada ehk resettida. Kuid tulemust ei andnud. Kas vastab jutt tõele, et spidokal on olemas oma patarei mis võib olla kutu omadega. Juhul kui vastab tõele, kas keegi oskab aidata kõige lihtsama mooduse leidmisega, et see sealt kätte saada.
  2. Tänud lingi eest. Aga mul ei tasu seda aju enne soetada kui turbo peale ehitatud. Kas siis enda rahulolu heaks, teen mootorile lihtsalt kap remondi või vahetan miskit välja?
  3. Mõistan seda, et peab hakkama end kurssi viima ehitamise käigus asjadega. Kuid ma ei ole selle mootori töös nii kindel, et kohe turbotama hakata. Kuna esimese etapina on mootori lahti võtmine, siis eeldan et oleks mõistlik kohe ka sisu vahetada. Kas leian juhtaju ka foorumist või peaksin seda rahvusvahelistest avarustelt otsima hakkama?
  4. Gollane

    müüdud kustutada.!

    On veel alles? On idee ehitada M20 mootorit 2.8 strokeriks.
  5. Tere, Soetasin endale yhe vana e30 millel on peal 2.5 125kw mootor. Soovin seda hakata turbotama. Saan aru, et m50 mootor on kõige etem sellise projekti jaoks, kuid seda leida on juba keeruline.(olete juba kõik ribadeks lasknud Nõndaks leidsin lingi kus seletab lahti, tehes m20b25 mootorit stroker turboks. http://mywikimotors.com/m20b25/ Sellest tulenevalt sooviksin saada nõuandeid ning neid vidinaid mis siia vaja on. Arusaamatuks jäi mul seal jutt kus räägim strokemisest... Esialgu soovitab panna M21D24 või M20B27 mootori väntvõlli, kuid järgmises lõigus räägib M20B25 to M20B28 tegemises, et vaja läheb M51D25 väntvõlli. Kumb siis see õige lähenemine oleks? Eesmärk oleks saada sellest mootorist esialgu 300-400 jõudu. Kõiksugused näpunäited ning vidinate pakkumised on teretulnud. Lugupidamisega, Gollane
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus