Hüppa postitusse

buumer323

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis buumer323 postitas

1. hea seegi :wink:
  2. ahh proovib ära, alati saab maha võtta :wink:
  3. jaah trenn trenniks, ei tegelt hullu pole aga võiks ju olla võim :wink:
  4. nv on plaanis panna külge el aknad ja ka rooli võim lõpuks :wink: laiasi rehve raske keerata
  5. võtsin müügis maha :wink: lihtsalt tahtsin näha kas tuntakse huvi
  6. no selge, lasen homme uue teha :wink:
  7. trahvi ei ole, ag alubati kui maha ei tömba, sellepärast olekski vaja paragraafi, et oleks neile midagi näidata selle kohta. teised mendid siin saaremaal ei tee midagi aga meil on ka üks ....... kes ainult bemme nokkibki :evil:
  8. täna jäin siis mentide kätte, neid häiris minu see E30 club kleeps esiaknal, tagatuled ja summbut muidugi:D aga oskab keegi õelda kas tohib või ei tohi olla kleeps esiaknal, mingit paragraafi või midagi on selle kohta v mitte
  9. samad sõnad sullegi :wink: plaanin küll :wink:
  10. täna hommikul mõtlesin et vaatan nukkvölli märgid üle, ja mis leidsin oli et nukkad puhta paigast ära ja 1. silindri küünla vahelt lasi läbi sinna mu ajad kinni jäidki Hommikuks oli üks rehv tühjaks vajund ja avastasin ka et pool assi kummi kott kadund.
  11. see 16,25 oli käigu vahetus veaga. Mul kehva pidamisega 15,3821 402m 0,0534 reaktsioon 2,3732 60ft 144,5 löppkiirus 15:47:10 194
  12. auto on praegu ette valmistatud haapsalu SR- IKS, eelmine neljapäev lendasid autol taga rehvid lõhki, need sai eile uued ostetud ja seoses pühadega saab need homme peale lüüa :wink: See aasta loodan et aeg tuleb parem kui eelmine ja et auto ilusti vastu peaks. Uued pildid tulevad SRRILT.
  13. siiber ees, äkki keegi tunneb huvi SEE OJA ON NIISAMA LOLL JUTT :wink: ma ei saa enda rulli maha müüüa, see on ja jääb :wink:
  14. mis ülekandega difri alla paned kui selle kasti paned algul kui endal ehitasin oli 3,91 ja siis oli nii et 5 käiguga 90km/h oli 4000 põõret
  15. Kuna on alanud suverehvide hooaeg, seega on ka masin liikvel :wink: Talve läbi tegelesin autoga, sai pandud uusi ja paremaid juppe külge ja ka muidugi tänud kasutajale Oja87- mele, kuna ta meisterdas mulle hella black esituled, igati kvaliteetne : löpuks vahetasin ka ära selle katkise armatuuri, sai veel ka muretsetud suure korpusega 3,91 ülekandega lahtine differ jne :wink: vaja oleks veel tagumistele ratastele vaheflantse, praegu on tagumised rattad koopas mis on kole :roll: kui kellegil pakkuda antku teada Pildid tulevad lähiajal :wink:
  16. see on originaal M-Tech1 jh :wink:
  17. kuna teed lumest puhtad sai ära katsetatud, 5-nda käiguga 90 km tunnis on põõrded 3000 :wink: veel ostsin täna numbrulaua alused, antenniaugu katte ja velgedele kapslid :wink:
  18. esimesi eraldi ikka veel ei müü v
  19. tegelt naq vapse savi, pea asi et ilus on.
  20. äkkki on kellegil shadowline liiste pakkuda, mul need kroom liistud ei meeldi : :wink:
  21. ikkka jaaah :wink:
  22. mäletad kui käisin sinu juures rehve ostmas, nüüd need nendel velgedel :wink:
  23. noo nii üle pika aja jälle kirjutan, sai siis ää vahetatud siduri komplekt ja ka alla sai m50b20 käigukast, eks paistab kui pikad nüüd käigud jälle on :wink: veel vötsin teise bensupumba vahelt ära, kuna hakkas takistama teist pumpa. siin üks pilt Borbet t velgedega http://mb1.live.hot.ee/rps/D/868529.jpg

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.