Hüppa postitusse

buumer323

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis buumer323 postitas

1. uus kett peal ja ostsin ka uue selle hüdropinguti uue :wink: kena kohe kuulata kui mootor tõõtab ilma keti hääleta :wink:
  2. täna läksin mootori kallale, kisun otsakaane maha- ehk siis keti vahetus, igaksjuhuks :wink:
  3. kuna see mootor lahja :twisted:
  4. nii just ostsin LSD diffri endale 500eeguga :twisted: differ pärit 730 m30 mootoriga ja automaat kast, sellega on ka differ ülikorralik :wink:
  5. just nii ongi :wink:
  6. jep panin külge :wink:
  7. chipitud ajuke on see jh, kontrollisin üle ka ikka et kas on chipitud
  8. nv üritan pilte teha :wink: teha on veel küll ja küll
  9. täna sain aju kätte masinal peaks olema nüüd 224 kw ja 435 nm persediagnosti järgi on parem kenasti kui originaaliga, aga eks see selgub kevadel avalaksul :wink: panin ka uue õli ja uue filtri
  10. selge, ma tugevas vihma sajus proovin, vaatan mis räägivad- printisin selle kirja välja :wink:
  11. ja sul mis tehti?
  12. ma ei tea, mul käitub ilusti kurvides, ültse ei kurda
  13. nii käpad on ise tehtud hästi tehtud :wink: sillatala viisin 2cm alla poole ja kasutan e30 r6 mootori patju
  14. Raidil kade meel, et ta riisil pole
  15. plekk veljed on all jh, aga talvepuhkus tulemas ja siis on uued all :wink:
  16. jõudu on sellegi poolest, teine päev kui kuiv teen sõitu sulle :wink:
  17. sissesõit on nii kaugel et eile korra muljusin pedaali ja noo ikka tõmbas näo naerule küll ja käed rooli külge :wink:
  18. kuidas kellegile, ma küll temaga igapäev ei söida igapäeva liikuriks on 524 td ja e30-nega saab vahest õhtuti ja nvdel söidetud
  19. praegu mul pole lammba andureid ka küljes ja eriti väike see pole
  20. masin tegi täna esimesed 100km sõidu :wink:
  21. masin nii kaugel et mootor on kokkulapitud põhimõtteliselt aga puudu on kepsu poldid ja need saabuvad kolmapäeval eestisse :wink: siis ainult aja küsimus :wink: ega vist jh :wink:

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.