Kõik, mis Rahaboss postitas
-
316 66kw '86 Kupee - Rahaboss
-
Ma just praegu mõtlen et äkki oleks pidanud teises järjekorras asju tegema, kuna E30 oem juppide hinnad viimasel ajal tõusma hakanud(stange nurgad ja siuksed väiksemad plastikud poole kallimad kui aasta alguses olid) Samas keretöid tehakse ikka sama hinnaga mis alati niiet sellega otseselt nii kiiret pole
-
Autost siis vahepeal niipalju, et olen ta maalri käest kätte saanud. Töid tehti suht suuremahuliselt, nimelt kereplekkidest vahetati välja - parem ja vasak karp täispikkuses, uus tagapõll, uus vasak tagatiib, ja parem tagatiib keevitati ümber kuna oli valesti keevitatud eelnevalt.. Küljed said väga plank-siledad. Pahtel, pritspahtel, täitevkrunt ja siis alles värv. Neljakodaraline rool sai ka väljavahetatud. Hetkel auto talvekuuris, nüüd oleks enne kevadet veel vaja tagumist uut kroomstanget ja kiiluliistu(esimene kiiluliist olemas, vaja lihtsalt ära vahetada), siis saaks asja täitsa kabedaks järgmiseks hooajaks
-
Hei, vahepeal sain auto töökojast kätte ja moe pärast ka 40mm madaldus autole paigaldatud, tulemusega suht rahul, kuigi "nokk" on veits ikkagi lennus võrreldes tagaosaga. Sai räägitud ka maalriga, kes 1. september keretööde osas suure töö ette võtab - uue värvikuue saavad ka kõik värvimata detailid, v.a katus. Miks? Tagumised tiivakaared on kunagi vahetatud, mis nüüdseks keevituskohtadelt pahtli lahti löönud. samuti tagumine põll vajab vahetust, vana enam vast ei päästa, kõver ja roostes. Lisaks sellele tellinud igasugu välidetaile ja liiste, plaanis veel asendada tagumine kroomstange uue B detaili vastu ning ka muud kroomosad vajaks ideaalis uuendust(antenn ja kiiluliist).
-
schmiedmann.com toode läheb ilmselt loosi kah. OE osa niiväga oluline minujaoks pole..
-
Hea oleks, kui B osagi leiaks A- osa pole ise kuskil näinud uuena müügil.
-
seal on ainult tagastange müügil
-
Töötan selles samas firmas, aga mitte maalri alal . Ja eixil õigus, maaler ütles et komplekteerimisest uksel täkked peal ning sellepärast läheb juhiuks ka ülevärvi.. Hädas olen kroomstange leidmisel, keegi mingit saiti ei tea kust tellida? h2 pole, ebays kirved hinnad kuidagi.
-
ah las olla see, tegi mis tegi, sõber mul komplekteerib seda seal töökojas. aga mis seal siis uksega juhtuda saab, kui logar kùljes eemaldada tiiba? ma ise korduvalt eemaldanud aga ei mäleta mis järjekorras seda tegin.
-
pisut juttu autost ka (möödas on 3 kuud kindlustusmatsust)- kõik on kindlustuse taga kinni olnud, garantiikirja väljastati kaua, värvikoja järjekorrad olid ka nii pikad, et otsustasin töökoda vahetada, seega lõpuks eile hakati ka lahti komplekteerima ja järgmisel nädalal tellitakse ehk ka jupid. värvitakse üle ka kapott ja parem esitiib, kuna kapoti ja tiiva esinurk olid peale matsu õrnalt kokku põrkunud mis nüüdseks juba roostetab.
-
Veljed mulle meeldivad😀 tegelikult tellisin hiinast ka poltide kroomkapslid ja velgedele bmw kapslid, aga pole jõudnud külge panna kuna kapslid vajavad veidike modimist, et küljes istuksid. ja rantide poleerimiseni pole veel jõudnud, see muudaks ka asja kindlasti kabedamaks😛
-
juhtumit käsitleti üle 30 päeva... aga nüüdsest nii palju targem, et pill tehakse ikkagi korda. töö piirsummaks 1790eur.
-
Ei mõelenud mustangit, Carteci liikluskahjudemenetlejate jutt oli skeptiline, mainisid korduvalt, et nüüd ei teagi mis saab, kas teeb korda või korvab mingi summa, nad pidavat nädala jooksul teadma andma mulle, mis saab. Mustang ikka süüdi, eiras stop'i. minu suur kiirus oli lihtsalt tema ettekujutus..
-
hei bemarirahvas, jälle lugu mida jagada! mustangi mees eiras stop märki ja põrutas mulle sisse. Mina kui kohusetundlik piirkiiruse jälgija lähenesin kõnega, et noo vähemalt kaks ilusat autot said kokku, vastuseks sain - "sa enda spidokat üldse jälgid ve" ei viitsinud pikemat juttu teha ja kutt ajas veel asja edasi. 6 politseionu oli vahepeal kohal ja aega kulus 2 tundi. aga no ilmselgelt jäin mina ikkagi kannatajaks. Viisin auto pärnu carteci ja nad pidavat veel kalkuleerima, kas teevad korda või läheb siis n.n mahakandmisele. teen omaltpoolt kõik, et auto jääks ikkagi minule.
-
Olin pool suve kipsis käega seega üv ja putitamine lükkus juuli lõppu. aga see eest läbis eile ilusti ülevaatuse. Enne ülevaatust sai kõik esisilla kondid vahetatud, stabika puksid ja latile uued kaitsekummid. Samuti salongis on uued jalamatid, neid kahjuks pildistada ei jõudnud. Endal mõte kiheleb ja sõbrad targutavad ka, et auto võiks veidike madalam olla, niiet hetkeseisuga 40/40mm TA Technix sport vedrustus silma jäänud, kui kellegil selle vedrustusega mingit kogemust, võib märku anda. ebay.de liiguvad need 130-140€ ringis, s.h vedrud ja amordid siis. üpriski odavad. Paar pilti ka
-
Kes, kus ja keda nägi
444OTT`i märgatud Vändra alevikus, sai ka käppa visatud. Ajasin just enda pilli esimest korda sellel suvel pöördesse ja kohe selline kokkusattumus ja ka värvikuued(184) meil samad. tundus väga sile olevat
-
ahoi, teema seisunud. põhjuseid palju. garaazi olemasolu suuremateks töödeks ikkagi puudub, niiet olen teda lihtsalt nokitsenud pisihaaval, kuigi probleeme palju. auto ujub seest siiani(kaitsmekarbi alt - juhi jalge alla, aku alt kõrvalistuajale, pagasnikusse ka ja sealt edasi voolab taha jalge alla. 4a auto omamist, ehk siis enne igat talve olen votnud sisu välja, et too hallitama ei läheks. keevitust ise ette niipea ei võta, pole kogemust ja kohta. kool lõpusirgele viia selleks aastaks ning plaan jätkata õpinguid automaalri erialal(hetkel elektrik )siis ehk rohkem teadmisi suurte tööde aluseks. väliselt rooste praktiliselt puudub, aga siseplekid veits ikkagi hapud. suur põhjus nr 2: daily car ja kaaslase E39. ma ei saa ju BMW'd remontimata jätta, ning kõigi nende hädad olid minu kätel 😀 õnneks E39 enam meie peresse ei kuulu, probleeme rohkem kui autot ise, aga noh sai odavamapoolsem väliselt "korralik" ostetud ja arvata ka oli, et tahab hoolitsust. 4x pidurid läksid sõidu ajal peale. Talviti nagu ikka, kooli jõudes tuli autojuht välja paremast uksest sest juhiuks seda ei voimaldanud🙄 520i bens automaat, õpilasele rahakoti kohta tahendab see seda et kooli-koju ning püsi kodus😀 okei aitab e39 kirumisest, tegelt on seegi hea auto kui on korras. nagu ikka, endale sai valitud oma lemmik seeria ehk siis kolmas ja selleks on E91 2.0 automaat, diisel ja seda siis otse saksamaalt, lisasi praktiliselt pole, aga see eest on pill väliselt ja sisuliselt taiesti kulumata. elektrivigu on palju ette tulnud ja ka dpf on mulle oma vanadust keskkonsoolis näidanud, aga need ka siis nüüdseks kõrvaldatud. E30lst nii palju, et tohutult palju on vahetatud igasugu kuluosi, tihendeid, voolikuid jne, ei ole neid koiki siia hakanud kirjutama. Aga märkimisväärsellt - sai O.Z MSW 15x7 veljed ostetud, taastasin need ka ära ning ostsin rehvid peale, kuid rehv sai ikkagi soetatud lolli peaga liiga kitsa profiiliga, pàris maastikusõiduauto tulemus jäi, ja velg (või?) kasutatud rehvi rant laseb õhku läbi. plaan soetada 205/55/15. peaks vist ka olema E30 originaalmõõt. Veljed said soodapritsi, karukeelt, ning väikest traatharja. hiljem keskosa krundi alla ja siis ka värv peale. rante vaja veel teha, lihvida ja poleerida. kooli lõpetamisele on vaja jõuda kindlasti oma vanakesega, ehk juuniks saab ta üv ja kindlustusega loodetavasti linnapilti. kui e30 meet see aasta toimub, siis tahaksin ka sinna jõuda. 😀
-
E30 pildid internetist.
-
Polegi varem kuulnud ja mõelnud sellele, aga hea teada. Palju asju oleks võinud teisiti minna, aga ei osanud ette näha seda talade kohta ei oska öelda, peaks enne asja lahti kruvima ja vaatama mis seal vahetust vajavad.
-
Audi oli päris lõmmis minu oma kõrval, samas sai pehmema nurga pihta ka. eix mis mõtlesite kindlustuse koha pealt?
-
Tervist! Load nüüdseks käes ja esimene mats ka olemas, hommikune uimasus ja kiirustamine praktikale ei ole hea. Keerasin koduukse eest audi omanikule sisse. Õnneks minu rulla väga viga ei saanud, niivõinaa vajas uut tagustanget(oodatud pakkumistele). Vahepeal sai eest võresi värvitud ja uued depo tuled ette pandud, ninaots näeb nüüd vähe värskem välja
-
O: Fl tulede pistikuid ja aknavänta
Pistikud olemas. Kui kellelgi veel tarvis, siis teadke et ka E34 ja E32 omad istuvad ilusti.
-
O: Fl tulede pistikuid ja aknavänta
Ostan facelift tulede pistikuid ja aknavänta
-
Kes, kus ja keda nägi
Siis ise pime olnud nägin sind mäkist kah möödumas, Sa vist mind ka
-
Kes, kus ja keda nägi