Hüppa postitusse

Laurit

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    19
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Kõik, mis Laurit postitas

  1. Laurit

    E30 varuosadeks

    Kas juhiukse klaas on vanema tüübi oma (alumine serv pole sirge)? Oleks vaja klaasi koos siinidega, võin ka juhiukse komplektsena osta. Hind?
  2. Hind 85€ Asuvad Tallinnas, Haaberstis Tel. 56 984 658
  3. Tõstuk on olemas. Klaas ja siinid puudu. Olen nõus ka kogu komplekti välja ostma
  4. Tere, Ostan vanematüübi (alumine serv ei ole sirge) klaasi juhiuksele koos siinidega. Võib pakkuda ka komplektset ust universaalile/sedaanile Asukoht Tallinn, pakkumised palun sõnumina foorumisse.
  5. Asukoht Tallinn. Kirjutage foorumisse kui on pakkuda.
  6. Probleemi tekitajaks oligi väntvõlli asendi andur, hiljem oli juba täiesti surnud, ei läinud ka +7 kraadiga käima Nüüd vahetatud ja korras.
  7. Google avarustest leidsin sellise teksti, kas võib tõene olla? Panen süütepooli kõrgepingejuhtme korraks ploki lähedale peaaegu massi. Soovitatavalt läbi süüteküünla. Mittetöötava hallianduri puhul annab see ühekorra sädet süüte sissekeeramise hetkel ja edasi starterit andes säde puudub. Oli täpselt nii, et algul oli kerge säde ja edasi starterit lastes puudus. Nüüd oleksin eriti huvitatud joonisest, kuidas seda andurit vahetada.
  8. Tere, Pluss kraadidega auto käivitub ilma probleemideta, miinus kraadidega mitte. Kui sõitis, siis puterdas vahelduva eduga 2800-3500 pöörde kandis. Esimese hooga selgus, et jagaja kaanes suur mõra. Sai teise mootori pealt terve kaas pandud.Pärast vahetust oli mootor juba päikese käes ülesse soojenenud ja läks ilusasti käima. Järgmine päev (miinus kraadidega) enam ei töötanud. Küünla pealt proovitud, sädet pole. (Läksid peale ka uued küünlad, ehk välistab soojalt puterdamist - küünlajuhtmed ka veel üle vaatama). Edasi otsides selgus, et süütepoolile ei tule üldse voolu peale. Oskab keegi aidata, milles võib probleem olla, et süütepoolile voolu peale ei tule? Halli andur(kellegil joonist, kus see täpselt asub)? Miks seda temp võib mõjutada, mingi kehv kontakt kuskil pistikus? Kaitsmed kontrollitud ja kõik korras.
  9. Tänud. Tüübel varda otsa, fööniga soojaks ja läks nagu iseenesest paika tüübel.
  10. Tervist, Ostsin E30`le uued manuaalsete reguleerimisvarrastega Depo esituled. Paigaldamisel tekkis küsimus selle varda paigaldamise kohta, mis järjekorras pildil näidatud vidinad sinna suruda tuleks? Kui varras suruda enne selle musta julla sisse ei mahu ta auku, aga kui must julla enne auku suruda ja siis varras, ei mahu jällegi varras. Plastik osadega kurvad kogemused, küsiks enne jõu kasutamist targematelt.
  11. Laurit

    Lobamokkade rubriik

    Kellegil Pärnus juhiust pole müüa? Touring/sedaan
  12. Tänud idee eest. Vahetan üv punkti ja teen manuaalseks.. Kirjas oli, et reguleerimisseadmed ei tööta või on puudu - seega jokk.
  13. Kas see ei või probleemiks osutuda, et praegu ÜV protokollis juba kirjas, et ei tööta reguleerimine? Muidu oleks hea lihtne lahendus küll Keerati seekord mõnuga, heitgaasid olid paigas ja jäid lubatud piiridesse, kuid kirjutati ikkagi ohtlik viga - summuti lekib. Käisin ka auto all vaatamas, no häälest ei kuule ja sõrmega on tunda...
  14. Ülevaatusel märgiti ohtlikuks veaks, et tulede regulaator ei tööta. Lugesin eelnevaid teemasid selle seadeldise kohta, ja tundub, et juba eos mõttetu üritus selle parandamine. Kas tõesti ei piisa lihtsalt tulede manuaalselt paika reguleerimisest? Oskate ehk soovitada mingeid häid retro-fit kit`e, millega seda asendada?
  15. Tänud vastuste eest. Flants vahetatud, 9 euri maksis.
  16. Tere, Joonisel näidatud osalt on 3/4 ülevalt suunduva lõdviku kinnitamiseks vajalikust jupist ära murdunud, keegi on kunagi liimiga üritanud seda parandada, kuid pudenes iseenesest küljest. Hetkel põhimõtteliselt klambri jagu seda kinnitamiseks vajaliku osa alles ja enam-vähem nagu püsiks küljes, aga küsimus, kui suur surve sinna tekkida võib või voolab seal tosool suhteliselt vabalt? Vahetada tuleb see niikuinii, aga kui suur oht hetkel tee äärde jääda seetõttu? :/
  17. Tere, Oleks vaja 90.a E30 touringule juhiust. (Sedaani uksed sobivad ka) Link, lukk, aknatõstuk peavad küljes olema. Asukoht Tallinn/Pärnu Hinnasoov sõnumitesse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus