Hüppa postitusse

nelvana

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    9
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Kõik, mis nelvana postitas

  1. nelvana

    M:E30 varuosi

    Kui palju tühikäigu mootori eest? Mille oma? (see musta korpusega)
  2. nelvana

    M20 säde kadunud.

    aju relee? ehk siis see nö "main relay"? , ühesõnaga neid kolme sai seal vahetatud , kasu midagi.
  3. nelvana

    M20 säde kadunud.

    Sai siis vahetatud minu 2.7eta e30 blokikaan , peale läks 885 kaan. Jõudsin sinnamaani et anda süüdet , aga vot sädet pole,starter ajab ilusti ringi, bensupump ka originaaljuhtmetega ei löö(otsevooluga toimib). Esimese asjana pakkusid kõik välja et vändaandur, sai vahetatud sõitvalt autolt , kasu midagi. Süütepoolile tuleb iseenesest vool peale(proovitud ka teist süütepooli). Jagaja mure ei saa olla kuna proovisin süütepoolist otse. Kui nüüd järele mõelda siis oli ka varem probleeme auto toimimisega aga pidasin seda alati rikkis bensupumba süüks.Proovitud sai ka teist aju,starterit andes tahhokas ei liigu. Kas keegi teab ehk kas kuulub mõne "tüüpvea" hulka et mis sellist anomaaliat põhjustada võib.
  4. Sai jah uuritud ja 2.7eta nukk on tõesti 4liguriga , ja kaane sees ka ölitus auke vähem. Peale läks nukk mis ole väliselt identne 2.5i nukaga mis ennem peal oli(oli otsas omadega) Loodetavasti 2.5i nukk :D.
  5. Tere. Probleem selline et ehitan ühte vaesemehe strokerit (2.7eta alumine ja 2.5 ülemine ots) Olen jõudnud järjega nukkvõllideni mida.mul on lauapeal 3. Kuskilt pealt midagi väga välja ei loe, aga eelmise omaniku jutujärgi oli peal 2.5i nukk , aga muretsema.paneb see et sellel on 4liugpinda ja teistel 7. Ehk keegi teab rääkida mis on mis ja milline oleks mõistlik peale panna. Aitäh.
  6. Ostan 2.7 eta alumist otsa (blokk,kolvid jne.) võib tervet mootorit ka pakkuda kui jupitada ei taha.
  7. nelvana

    O:FL esipõlle.

    Ostan e30 fl esipõlle ,, võiks olla terve ja uduka kõrval olevate õhusuunajatega.
  8. nelvana

    M: Ix ja m20 tükid

    Esipõlle hind?
  9. nelvana

    M: E30 varuosi

    Terve esistange hind?
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus