Kõik, mis siim69 postitas
-
O: E30 fl touring juppe.
http://album.ee/node/29767569/50133825 16" Veljejooks koos rehvidega 150€
- Müüdud!
- Müüdud!
- Müüdud!
-
Ostan M10b18 JAGAJA
Näed poleks pidanud täna sulle normaalse hinnaga seda müüma,vaid mõned aastad veel kannatama ja oleks saand tonni küsida
-
Müüdud!
- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
See roim oli alles hiljuti facebookis 700-ga müüa,oleksin 500-ga doonoriks võtnud aga umbkeelne müüja ei olnud huvitatud.- Müüdud!
- Müüdud!
- O: e30 (OSTETUD)
Kui ma selle ära ostsin,oli müüjaga juttu,et tal just 14 päevane tasuline kuulutus tehtud a24-s,ütlesin,et viska minu andmed sinna-las ripub....vb leidub mõni minust suurem peletise huviline- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Arvasin,et rohkem koledamaks ei saa seda Taparongi teha....aga näe saab küll!!! Tänud,ei soovi.- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Tead ma pimedas ta ostsin,homme uurin lähemalt...põhjas paar auku paistis....samas sõiduosa tundus täitsa ok.- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Mina ostsin selle peletise täna õhtul ära....,hinna sain paremaks kui 999€ Lasin oma numbri müüja aktiivsesse a24 kuulutusse lisada,et kui keegi soovib seda nii väga,siis võime kaubelda.- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Kummaline maailm.....vanasti kauplesid ostjad hinda alla mitte ülesse.- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Arvasingi,et see oli see 600€-ne pill....korralik käär kui nüüd ette 1900€ kirjutatud....samas kuue soti eest oleks võinud linnavahel sellega libiseda küll- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
- Ostetud: Kaitsmekarbi kaas
Tartus leiaks.....- Olemas,lukku!
- Olemas,lukku!
- Müüdud!
- Olemas,lukku!
- Müüdud!
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus
Navigeerimine
Otsing