Hüppa postitusse

siim69

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

1. http://album.ee/node/29767569/50133825 16" Veljejooks koos rehvidega 150€
  2. siim69 vastas siim69 postitusele asukohas Autod
    Elame näeme,teavitan sind esimesena kui müüdud
  3. siim69 vastas siim69 postitusele asukohas Autod
    "Kaunitar" endiselt hõivab ühte parkimiskohta mul majaees
  4. siim69 vastas siim69 postitusele asukohas Autod
    hind 1000€-ei tingi!
  5. siim69 vastas mikro4001 postitusele asukohas Varuosad
    Näed poleks pidanud täna sulle normaalse hinnaga seda müüma,vaid mõned aastad veel kannatama ja oleks saand tonni küsida
  6. siim69 vastas siim69 postitusele asukohas Autod
  7. See roim oli alles hiljuti facebookis 700-ga müüa,oleksin 500-ga doonoriks võtnud aga umbkeelne müüja ei olnud huvitatud.
  8. siim69 vastas siim69 postitusele asukohas Autod
  9. siim69 lisas postituse asukohas Autod
    Müüdud!
  10. siim69 vastas MARTLMHK postitusele asukohas Autod
  11. Kui ma selle ära ostsin,oli müüjaga juttu,et tal just 14 päevane tasuline kuulutus tehtud a24-s,ütlesin,et viska minu andmed sinna-las ripub....vb leidub mõni minust suurem peletise huviline
  12. Arvasin,et rohkem koledamaks ei saa seda Taparongi teha....aga näe saab küll!!! Tänud,ei soovi.
  13. Tead ma pimedas ta ostsin,homme uurin lähemalt...põhjas paar auku paistis....samas sõiduosa tundus täitsa ok.
  14. Mina ostsin selle peletise täna õhtul ära....,hinna sain paremaks kui 999€ Lasin oma numbri müüja aktiivsesse a24 kuulutusse lisada,et kui keegi soovib seda nii väga,siis võime kaubelda.
  15. Kummaline maailm.....vanasti kauplesid ostjad hinda alla mitte ülesse.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus