Hüppa postitusse
FACEBOOK-i KAUDU SISSELOGIJATELE ×

MYAZ

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    7
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Kõik, mis MYAZ postitas

  1. MYAZ

    Lobamokkade rubriik

    Vajad abi-vajadusel aitan!
  2. MYAZ

    Lobamokkade rubriik

    Äitüma reageerimast ja tänud Margole kirja eest postkastis - koos teeme asja läbipaistvamaks. Hiis tabab naelapead! Endiselt tehtagu parim tulemus!
  3. MYAZ

    Lobamokkade rubriik

    Ei ole omanik ega rendileandja - rendirahad on köömes, pigem klientide vara, kahjustatud/lammutatud sõidukid/projektimasinad, rehvihotelli vara jne. Sai härrale lubatud, et tema pihta, paha sõna ei lausu, kuniks ta ise ämbri täis tilgutas(valel olid ikka kole lühikesed jalad) ja hooga jama kokku kühveldas-aega võttis nii ca.6kuud, mil sinna sisse maandus ja minema lendas! Aasta varem oli Tallinna Bussijaama juures sarnane case seega ei saa öelda, et poleks nagu krooniline tegija-otsib lolli,mängides ise lolli(teami töö).
  4. MYAZ

    Lobamokkade rubriik

    Copy Paste Vikerkaart pole tarvis ajada! Asi ei olnud üleskirjutada suurusjärk 5k eest probleeme, vaid leida üles, lisaks need kes istuvad antud tegelase muinasjuttude otsas tänaseni - kas on tõesti raske mõista? Lemmik müügiportaal Okidoki, SR kasutaja Power21, E30 kasutaja Siimu - Härra ..... - kus siin eksimine on - protokollis selgelt selline nimi kirjas, ega muidu välja ei pakuks. Paranda kui oskad - äitüma! No ütle nüüd: mismoodi on see arusaamine sedapidi nagu kirjutad, naera või pooleks! MYAZ tsitaat: kes infotundi silmast silma soovib, helistab - kasutaja nimi on sama ja kontakti leiab bmw foorumitest Tiidu tsitaat: (Samuti pole mingit kasu sellest kui sa kiljud, kui tegija sa bmw-dega seotud foorumites oled kui sul seal 1 müügikuulutus on) GTA: tubli(säärast argumentatsioooni ootakski) - ei ole enam härrat nähtud lennujaama taga talve lõpust saati - sinnagi hunnik jama tekitatud, sellest ka kiired kannad koos kliendi vara ja murtud lubadustega! Tehtagu parim tulemus!
  5. MYAZ

    Lobamokkade rubriik

    Eix kuule ole ise kah - teemat tehes aimasingi, et ega sest head nahka saa, räägitagu mida tahes - egas me eilased pole! Kes Teil peaBoss on?
  6. MYAZ

    Lobamokkade rubriik

    Algatuseks on alusetu kustutada teema(lampi justnagu varjaks onupoega) ja üleskutse oli mõeldud Teistele hoiatuseks, kaasarääkimiseks, juhul kui keegi peaks piinlema tollesama härra kaunite ballaadide küüsis! Siitpoolt kannatajaid mitu, enam kui ühel käel sõrmi, paraku nad ei väisa seda foorumit regulaarselt ja mõni üldsegi mitte aga E30 sõbrad on nad kõik! Samas peale suuremate jamade ilmsiks tulemist pole ka tolle kasutaja aktiivsust foorumis täheldatud, kas pole huvitav? Piisavalt on alust, et isegi mitte detailidest siin seletada, õigust jääb veel rekka jagu ülegi! Kui keegi soovib personaalset infotundi - jagan ainut silmast silma jne. Soovitus: Teema tagasi ja las aeg näitab mis luts kivi alt välja ujub... Terv, MoveYourAssZombie
  7. MYAZ

    Lobamokkade rubriik

    Seltsimehed, moded, adminnid, kes iganes Teil siin selle foorumi eest vastust kannab - paluks kirjalik seletus postkasti, miks ja milleks kustus minu kirjutatud teema? PS! Huiareid ja rotte ei varjata, vaid avalikustatakse ja tõmmatakse võlla Teistele hoiatuseks!
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus