Hüppa postitusse

Ardi

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    19
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Postitused, mis Ardi postitas

  1. Kusjuures endal oli sarnane kogemus, kus ARK-s auto omanikuvahetuse vormistamisel dokumentide kontrolli käigus märkasin, et Eestis reg. oli saanud sama kuupäevaga, mis esmane reg. Pidin klienditeenindaja tähelepanu juhtima "vanale" teh. passile ning seejärel ta pusis mõni aeg, et asjad korda saada. Algul väitis küll, et nende süsteemis ei ole võimalik "vigu" teha aga "vana" teh. passi vaadates muutis lõpuks meelt.

  2. Moto käib ilusti, natuke õline on, aga ei tilgu, uued vedrud ja amorid peaks olema, ees 60 ja taga 40 madaldus, sisu puhas, kerel on roosteplekke aga miskit läbivat polnud, iga aasta ÜL ameltikult läbind, uued rehvid ja 1 omanik eestis

     

     

    Konditsioneeri seal ei tundu olevat (lülitit pole ja põll on ka vale) , armatuur on pekkis, tagumine konsool samuti, lubatud nahkkattega nuppe ka pildil ei paista, suur m-t1 rool on ka ilma nahata, juhipoolne tiib paigas ei istu (mingi b osa ilmselt) ,muidu piltide järgi tundub üle keskmise rull tõesti.

     

    Käisin vaatamas seda. Kerel igal pool roostet. Tagatiivad pahtlist, tagant paremalt mingit sprei tuuningut tehtud, rooste tuleb läbi juba. Vasakult tagant liistujuurest ka pahtel lahti. Ees b-osa tiivad, esi stange on põllest mingi 5-7 cm. Eest paremalt tiivalt liist puudu. Mootor oli veits õline, Sõita ei proovinudgi olin sellelt kere seisukorrast nii pettunud juba, 1700 eest oleks ikka midagi etemat lootnud. Aga põhi ja sisu olid head. Omanik ütles et sentigi hinnast alla ei anna.

  3. Kalender võiks sisaldada võimalikult palju erinevaid masinaid a la huvitavamad modifitseeritud autod, originaalina säilitatud, erinevad keretüübid, miks ka mitte mõni huvitavam poolik projekt? Ning nende ülespildistamine võiks toimuda tavalisest seebikarbist või mobiiltelefonist parema kaameraga mõne härra poolt, kes seda ka kasutada oskaks. Peale Karli on siin foorumis veel nimetada Andreas (https://www.flickr.com/photos/andreasjupits/) ja võimalik, et kandideeriksin isegi üheks fotograafiks.

    • Meeldib 1
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus