Hüppa postitusse

Ardi

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    19
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Hiljutised profiili külastajad

926 profiili vaatamist

Kasutaja Ardi saavutused

Õpipoiss

Õpipoiss (3/14)

  • Esimene postitus
  • Kaasalööja
  • Esimene nädal tehtud
  • Üks kuu hiljem
  • Üks aasta foorumis

Hiljutised märgid

2

Reputatsioon

  1. Ardi

    Lobamokkade rubriik

    Kusjuures endal oli sarnane kogemus, kus ARK-s auto omanikuvahetuse vormistamisel dokumentide kontrolli käigus märkasin, et Eestis reg. oli saanud sama kuupäevaga, mis esmane reg. Pidin klienditeenindaja tähelepanu juhtima "vanale" teh. passile ning seejärel ta pusis mõni aeg, et asjad korda saada. Algul väitis küll, et nende süsteemis ei ole võimalik "vigu" teha aga "vana" teh. passi vaadates muutis lõpuks meelt.
  2. Ardi

    Põhjalik e30 projekt.

    Käesolev projekt on kupee kerega E30 nagu eespool kirjutatud. Maalingutega masin on aga sedaan kerega ning juba mõnda aega tagasi omanikku vahetanud.
  3. Mis Sul Lowliferite vastu on nii väga, et seda iga kord nõnda sapiselt mainid? Jääb silma, sest ise kuulun niivõrd kuivõrd nende hulka või vähemalt pooldan seda liikumist.
  4. Ardi

    Kes, kus ja keda nägi

    Mõni nädal tagasi nägin Paides musta FL kupeed (606AYD) ja paar päeva tagasi jäi Järva-Jaanis silma must sedaan, mille pagasiluugil 325iX embleem.
  5. Ardi

    Porimatid, veluurist

    Mina oleksin huviline.
  6. Ardi

    Kes, kus ja keda nägi

    Jah, tuleb tuttav ette küll.
  7. Ardi

    Kes, kus ja keda nägi

    Kahalas on heledat värvi E30 sedaan, keegi meie seast? Tahaks lihtsalt nii väga teada kas tõesti Cirrusblau või mu silm pettis..
  8. Ardi

    Tartu kokkutulek??

    Kuna olen Tartu kandis, siis endalgi võimalusel plaanis kohal olla.
  9. Tundub, et huviliste hulk on võrdlemisi väike. Seekord vist ei hakka 80+ kilomeetrist sõitu ette võtma, et kogunemisele tulla.
  10. Kalender võiks sisaldada võimalikult palju erinevaid masinaid a la huvitavamad modifitseeritud autod, originaalina säilitatud, erinevad keretüübid, miks ka mitte mõni huvitavam poolik projekt? Ning nende ülespildistamine võiks toimuda tavalisest seebikarbist või mobiiltelefonist parema kaameraga mõne härra poolt, kes seda ka kasutada oskaks. Peale Karli on siin foorumis veel nimetada Andreas (https://www.flickr.com/photos/andreasjupits/) ja võimalik, et kandideeriksin isegi üheks fotograafiks.
  11. Pilte: https://www.flickr.com/photos/116824024@N07/sets/72157644175836264/
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus