Kõik, mis mikro4001 postitas
-
316i kupee 1.8is '90
Sōber arvas sama, et tooni ei paneks ja vb tooks selle ilu esile pisikene poleerimine, ja 17 tolli velg. Muidugi tiba parem pütt kh taha, need kas pinokli toru tuleb ära kaotada. Muidugi ei hakka mingit plärinat taga ajama
-
316i kupee 1.8is '90
Lōpuks on läbi see väsitav värvijama..Autot oodanud 5 nädalat. Sai ss lōpuks valmis, tulemuse kohta ei nurise aga see ootamine ja edasilükkamine tegi asja vahepeal kahlaseks. Nädalavahetusel eesti, plaan teha uus üv. Paigaldad uus stange taha. Koopa ääred seest mastiksiga kokku teha ja pōhi samamoodi. Mis arvate Teie, kas punasele sobib must toonklaas? Olen kahevahel ise. Pisikene pildikogumik kh!
-
316i kupee 1.8is '90
-
316i kupee 1.8is '90
Ma ei väida, et pole tegemist ja pole roostet. Tean jah et sa selle autoga kursis. Välismaal tööl !😀
-
316i kupee 1.8is '90
Tänan teid;) Kusjuures autol on laes kh mingi kompu näitab mingit ōlituled ja asjad. Isegi see toimib. Vb kh mingi ise installitud asi aga olen sellist varasemalt e30 näinud.
-
316i kupee 1.8is '90
Autol veel peal mingi pisikene kompu mis isegi töötab. Keegi seletaks mulle mis kuramuse kerega see on on ta tavaline vōi facelift vōi prefl. Mina nendest asjadest pole aru saanud :)! Keegi raakis et stanged mustad siis fl ja tagatuled tiba kaldus jnejne.. Aga tagastange kh katki, uus stange ootab garaazis oma aega :)!
-
316i kupee 1.8is '90
Lisan mōned pildid, peale pesu. Sellel ajal tehtud kui auto sain. Siit näha ka sisu ja vana 100 kw is mootorit. Et oleks tiba huvitavam!😀😀
-
316i kupee 1.8is '90
Olgu teeb siis nii 👌
-
316i kupee 1.8is '90
Kusjuures pisikene unistus ongi kaasa sōita kokkutulek, kuna eestis vähe ja eelmise bemmiga kh sinna ei jōudnud ss selle vea proovin ma kindlasti parandada sellel korral
-
316i kupee 1.8is '90
Vist on jah mōlemal pool antenn olnud, ei hakka pihta see meeletu rooste eemaldus. Auto lahti vōtta leiaks sealt roostet veel ja veel..Lihtsalt väliselt tahaks, et oleks ilus vaadata. All on praegu tōesti org Bbs. Vōiksid nad olla natukese laiema randiga ss oleks ilusam. List on keevitaja poolt kirjutatud, mida tema nägi. Kindlasti tuleb seal veel ja veel neid puksikesi ja asjakesi vahetada. Auto vin vōin anda ikka, ōhtul kui töölt koju ss saan kirjutada. Garaazi kahjuks ei veerenud ta kommi raha eest, sisust pilti vōin ōhtul panna aga midagi erilist pole, istmed terved aga rool on rōve punase nahavärviga tuunitud Kahjuks kohe nokitseda ei saa, sest ise välismaal aga vaikselt teeb kui eestis. Ükskord saab valmis kh LOODAME
-
316i kupee 1.8is '90
Eelmine rull sai valmis ja myydyd. Nagu paljud lugesid kindlasti. Oli sellega veel lōpus korralik jama. See selleks, alustan siin algusest uue e30 juttu...Sain kōne ùkspäev isalt, et töökaaslane vanuses 50+ pakub rullikat, kas ma ei taha? Muidugi, rullikast suht raske ära öelda kui keegi pakub. Møeldud tehtud sai autot kaugelt vaatamas käidud, minule sobis ja jäi vaid üle oodata kuna omanik kuu ajaselt reisult tagasi tuleb. Kōik läks plaani päraselt ja asi veeres mulle garaazi. Autost ss tibakene lähemalt. Bmw e30 316Kere. MOOTOR JA SILLAD on originaal is pealt. Mootoril nagu ikka 100 kw ja taga ketassild. All Lsd 4.27 suure korpusega. All bilsu b6. Kere poolepealt on tagatiivad mädad ja tiba oleks vaja tōste kohti timmida. Sisu korralik. Kuna kohe teemat ei teinud on asjast möödunus juba pea pool kuud, autol on kyljes uued tiivad ja Tartu tuiskajakeremees proovib need ära kh värvida. Veel läheb värvimisse ukse alumised ääred, karbid, tagatiivad, tagaluuk ja pōlled. Kokku sai lepitud nii, et kerel ei tohiks roostet kuskile jääda. Karbid keevitati kh üle ja tōstekohad taastati. Nüüd kui nv taaskord eesti lähen autole järele. Plaanis on veel alla osta Bbs, auto ülekere läikima ajada, paigaldada udutuled. Eks ss edasi vaatame mis saab Kōigest ss ühekaupa. Pilte kh ss autost. Ja tegemistest, et poleks tühja juttu.
-
316i kupee '90
Auto soetasin ss eesmärgil et ehitada valmis üks korralik rull, millel on linnapildis ka ilu. Mingit kasumi teenimis mōtet polnud ja seda isegi ei tulnud. Pigem nagu hobiautoga ikka Ehitusrōōm :).Cabrio sai soetatud selle et seal sees on ideaalne sport sisu mis pole katki. Oli seal korralik rool jnejne.. Algul motlesin et viskan kōik kupeele ümber aga ss vōtsin mōned asjad ja läks myyki. Sest nagu öelda minu aeg läbi. Talv tulekul garaazipole. Cabrio jaoks vb leian ruumi isa töökojas :)! Ütlen siin kohal sama, et kellegile halba ei tahtnud ja ette seda ei teadnud meist keegi. Rääkides loos tuttavatele ss paljud imestavad et kuidas saab see vōimalik olla. Loodan ka siiralt et seda rulli veel liikluses näen...
-
316i kupee '90
On olemas jah varjualune. Aga ōiget garaazi pole ja selle lükkan ka uue rulli ostmise ilusatesse ilmadesse. Nagu ikka poleks mul mōtet selle rulliga talvel sōita. Talvel oleks vaja ikka garaazi kus autot hoida. Aga lootus on et asi laheneb. Muidugi ōigus on teil selles et auto vaatamine 2 h see oleks ju selgeks pidanud tegema koik asjad ja kui oleksin teda petta tahtud persses autoga oleks teinud tehingu vb 15 min ja poleks temaga seal arutanud 2 h ja talle 8 km vastu sōitnud selle autoga. Pärast teda veel tanklasse saatnud jne.
-
316i kupee '90
ÜleÜle eile oli see päev kus sai see auto maha myydud. Müügi pōhjuseks on puuduv garaaz kus autot hoida. Meeletult vinge kogemus on omada sellist autot ja sōita vaikselt tänaval ja märgata kuidas inimsed vaatavad ja isegi vastutulles pöialt viskavad. Kahjurōōm tuli juba tund peale auto myyki ja küsimus endale et miks sa selle auto ära myysid ka kohe. Hinnaks ss 3200e. Möödus täpselt 24 h kui helistab uus omanik ja tema lause esimesed sōnad on, MA TOON AUTO TAGASI TAHAN RAHA TAGASI. Ma muidugi sattusin jumala paanikasse, et mis nyyd.( Auto läks minukäest nii, et polnud tal viga mitte kui midagi. 2 nädalat enne myyki sai vahetatud veel tosool ja sōbra soovitusel sai pandud uus visko mis oli juba eelnevalt ostetud.Ütlen kohe siin kohal ära et auto pole minu käes kunagi keema läinud. Peale tosooli vahetus sōitsime ise veel umbes 300 km. Asi oli täielikult korras.)Tagasi eelneva juurde. Peale seda esimest lauset istusin maha ja kuulasin ära mis ss autoga juhtus. Lendas temal kesklinnas laiali tosooli voolik( temp oli 90 kraadi olnud). Jutust sain aru et kaane tihend on ära ja mahlad segamini. Peale pikka mōtlemist ja arutamis mootori tegijaga leidsin, et auto tagasi vōtmine pole ōige otsus. Uus omanik toob mulle tagasi katkise auto ja ma annan talle tagasi summa mis tema mulle maksis. Aga autoremont milles mina syyd ei tunne jääb minu maksta?. Siin kohal veel ütlen et peale tosooli vahetus sōitsin ise 300 km igalpool, linnas jne. Tema sōitis selle autoga koju 200 km ja järgmisel päeval sōitis ka veel, sest kōne tuli kell 8 ōhtul. Auto müümine kestis 2 h vaatasime kōik kohad üle jne käisime umbes 8 km proovisōidul ja arutasime läbi kōik mis olen autoga teinud ja mis veel tegema peab. Täna ss sain arve milles uus omanik nōuab minult 1000e tasu, remont. Kahjuks pidin palkama juristi ja edasi läheme kohtusse. Kahju on mul selle auto pärast, loodan et inimene saab ikka aru et selles polnud minul syyd ja teeb auto korda. Sest auto sai väga hingelähedaseks ja seda ehitasime hoole ja armastusega. Muidugi kuhugile kaduma ei hakka, plaanis on osta uus rull ja teha uus teema. TEEMA LUKKU. Kui suvatsete vōite avaldada ka oma arvamust.
-
O: bmw e30 kabriolett (olemas)
-
316i kupee '90
Hakksin ss vennaga vaatama mis jama, vajutad siduri alla ja kaob ära mootris selline ōrn klops . Sai kohe targemate poole sōidetud ja sea selgus, et sidurisurve laager pekkis. Aga kui tahad sōita pead investeerima kh ?Auto läheb teisipäeval remonti, ss vaadatakse üle mis seal seda häält teeb ! Praegu ilm on ilus tuleb cabriol katus maha vōtta ja ringi tuisuta ??
-
316i kupee '90
Kusjuures kartsin ise kh, et hakkab jubedalt lärmama! Aga ei hakka, sōites sisse ei kuule ja noh kui laksu annad ss tuleb selline terav hääl :)!
-
316i kupee '90
Sai paigaltatud alla 3 tolli toru, koos A.T.U sport pütiga Kuna vana sumpsi toru on kuhugile vastu nii lapikuks sōidetud, ei tulnd sealt kōik ilusti välja ! Uus toru all ja tundub et autol on rohkem särtsu ;)!
-
316i kupee '90
Hea tähelepanek Sai sedasi tehtud jah . Vb saab elus ss sellise rulli kah soetada mida üksi EESTI ōlinäpp pole käppinud ja ei teaks targutada, et miks on ikka 1,6 kunagi olnud ja miks nüüd on 2,7 ??Peab neile ju koguaeg aru andma. Miks ja miks ??
-
318I '90 - gerda
Hea teema ?Kas ostsid selle auto kellegi Ivo käest ? Vōrust? Kui ma ei eksi ss käisime seda sōbraga vaatamas ja isegi sōitmas :). Kahjuks ei ostnud kuna liigapalju oli tegemist. Kui ei eksi ss sellel auto elektriaknad kh ? Kui oli sama auto !
-
316i kupee '90
No kuidas arvad ??
- 316i kupee '90
-
316i kupee '90
Auto on 2,7 stroker vabalt hingav ! Turbo oli peal aga lendas laiali.
-
316i kupee '90
Sai ss uus rullikas toodud kui keegi nägi tuli netti täna 2222 Cabrio ! Sai kiirustatud kohekohe tartu ja see relv ära ostetud :)!
-
316i kupee '90
Vabandan kui väljendasin ennast valesti, auto värviti väliselt, seest jäi värvimata sest auto värv jäi samaks ja Mkool värvija väitis et värvis kambris selle auto et krunt ainult läks garaaziz aga kambris lasti värv, vaidlesin talle vastu aga noh kus ja kes seda tunnistab :)!