Hüppa postitusse

ryan

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ryan postitas

1. Nagu ma aru sain; 1) poldid pingutada pingutus järjekorras 40-45 Nm jõuga 2) Oota 15 min . 3) poldid pingutada pingutus järjekorras 60-65 Nm jõuga 4) Lase mootoril käia 25 min . 5) 25-30 Kraadi ??? >> või mida ? Oleks tänulik kui keegi selle viienda punkti lahti seletaks :roll:
  2. ...seda ma ju räägin ! ..pole rohkem vaja mõelda , nii nagu nemad suhtuvad (riik ; ARK ; ment ; jne) sinusse , nii ka mina (sina) nendesse . Ma isegi ei lähe küsima , et ma tahaks teha seda või teist ja mis selleks vaja oleks teha jne . Inimene on leidlik , kül ta juba selle augu leiab ...kuidas saab : Mida rohkem sa keelad seda rohkem seda tehakse ! ..seda , et leida kompromiss ja ei mindaks vastuollu ...seda meie riigis pole . Mis on on ? on ..nende poolne EI ! ..ja kõik ! Kuidas teistes riikides saab ja meie jobud ..ei saa hakkama ( vanad pähnardid ) ühtedi asjalikku meest pole pukis :evil: Sama mis keelad elamise ära , et homsest ei tohi ..elad ju ikka edasi ...põõsa all või metsas kusagil 8) !
  3. Kui turvapuuri ehitad , polsterdad torud loomulikult pehme materjaliga , siis ei saa ju pea rohkem haiget ,...kui lõõd selle ära vastu klaasi , rooli või käigukangi otsa ??? (veel enam kui sul on puupea) Juhtumisi sai kõrval istutud GAZ nn."transit" moodi liikuris , vanalinnast läbi sõites sain juba tõsise peatrauma , peatoed on juba tehasepoolt petoonist külge valatud . Mul üks projektikas , millel üritaks vedada totud mõõda nn. "aknaääri" , hiljem ehitan polstri ümber (piilarid paksemaks) , ..ja kes siis kindlaks teeb , mis seal all on !? ..lihtsalt ongi sellised polstrid ja lagi on madalam . Ja üleüldse on lihtsam suuremate projektide puhul , kui sul on autosi 2tk , üks on " lollide " jaoks ..ülevaatamiseks , teisega naudid igat käiku , kurvi , sirget ! 8) ( FU_K THE ...... )
  4. Räägi natukene M-teh pamperitest , sai omale ka ostetud mingi aeg tagasi ..esi- kui ka tagumine pamper ( jep-tuning (leedu) kuidas kinnitasid ? Mul olemas ainult uuema tüübi tagumine stange ( tala koos kinnitustega ) esimene pandi pihta (rotid :evil: ) . Auto on mul nagu näha siis vanemat tüüpi 86a . Ja uutel pamperitel (nahkadel) ..pole külge valatud ühtegi kinnitust . Kipsikruvi kinnitust ei hakka ju korraldama
  5. Palju originaal kaalub ? Kapott paistab piltidelt päris kõva olevat ! Kas oled juba külge kinnitada proovinud ? kusagilt kuulsin , et müüdavat juba kusagil auto24-s esimesed tiivad samast materjalist .
  6. ..jääb huviga kapoti täieliku valmimist ootama 8) huvitav oleks teada , palju kaalu säästab . Võibolla tõstab ka käe püsti

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.