Kõik, mis risto21 postitas
- O: FL salongi udutulede nupu
-
O: FL salongi udutulede nupu
Ostan pealkirjas nimetatud korraliku jupi. 5249987
-
Lobamokkade rubriik
Kellegil 14-15" originaalvelgi koos kõrgemate rehvidega on laenata või odavalt müüa?
-
M: e30 14 tolli plekkveljed ja bottlecap veljed
Kas midagi veel alles ka?
-
IS esipõlle lisa
Ostan E30 "IS" esipõlle lisa. Tallinn 5249987
-
BMW originaal valuveljed 15" + rehvid 195/50 R15
Uus hind 300 EUR. Võimalus saada talverehvide asemel ka suverehvid.
-
BMW originaal valuveljed 15" + rehvid 195/50 R15
Müüa heas korras BMW originaal valuveljed 15" 4x100, millel peal korralikud uueväärsed naastrehvid mustrisügavusega 9mm. Hind 400 EUR, uus hind 300 EUR (talverehvide asemel võib saada kaasa ka korralikud madala profiiliga suverehvid) tel. 5249987
-
O: FL kupee tagaluugi
- O: FL kupee tagaluugi
Ostan korraliku luugi värvitult, hõbedane BMW-STERLINGSILBER-METALLIC 244/7 Risto 5249987- Kes, kus ja keda nägi
Täna siis Õismäe siseringil 2 ilusat musta kupeed üksteise järgi :BMW:- Kes, kus ja keda nägi
Sõitsin tööle- O: Kupeele pagasnikuLipi
Ok, ma sain aru et seda lippi vaja- O: Kupeele pagasnikuLipi
Kui olemas, siis miks luugilt lippi maha ei kruvi? Ma ei saa täpselt su lausest aru Mul ka 1 lipp üle, võin sümboolse summa eest ära anda.- M: BBS RS replica, 16" 4x100
- M: BBS RS replica, 16" 4x100
Soodusega kasutatud kompl. müüdud, uued saadaval.- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Vuffel xenonid ja ledid tuleb ka maha kruttida,kui tahad arvele saada, isegi see ei sobinud neile.- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Ma arvan seda sama. Auto paris huvitav aga passis 318is nii et pole mõtet jamada. Sain ka LV Passi koopia ning seal ei kajastu mingit vahetust.- O: 4x100 flants 10-20mm
Nägin korralike racing experdist, võid sealt ka vaadata .- M: BBS RS replica, 16" 4x100
See 8+9 komplekt istub ilusti ilma flantsideta alla. Alles veel.- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Seal võeti arvele ilmselt ennem mootori vahetust- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Kas sellise mootoriga Eestis regamine õnnestuks?- Porimatid, veluurist
Kas samasuguseid aga heledaid ei liigu?- M: BBS RS replica, 16" 4x100
Nu võtke ligi, see kompl. seisab hetkel üle. Kevadeks ilus alla panna rullikale- Turuuuring: IS lisa ja FL udutuled
Oleks huviline, kas mingeid pilte asjadest ka on?- M: BBS RS replica, 16" 4x100
- O: FL kupee tagaluugi
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus