Kõik, mis Maiz postitas
-
BMW 318IS 1990 - Tevodekk
Kurbusega pean teatama, et minu ja punase daami suhe on leidmas ilmselt endale lõppu.Kuidas asjad nii on läinud, ei oskagi lühidalt kokku võtta(ootamatud muutused elus).Hetkel olen lubanud autot näidata ühele selle foorumi kasutajale esimesena, ning kui ta endale uut peremeest ei leia, on ta kõigile saadaval.Aga sellest täpsemalt lähitulevikus, nagu kaa minu uuest elukaaslasest-kes on lähisuguluses minu eksiga..
-
O/V:BBS RZ 15"
Hei. Ei oska hetkel plekkide eest hinda pakkuda, ning ootan veidi sellega.Siis saavad huvilised endale kaks jooksu laiu plekke teha, kui vitsasad käiku lähevad.
-
O/V:BBS RZ 15"
Tere. Soov oleks leida jooks originaal BBS-e mis ei oleks kõverad ega mõrades.Võivad vajada värvimist ning puudu võivad olla kapslid.Randid võivad olla väga vähesel määrel kriibitud, ei oleks vaja keevitada, ega pingis sirgestada. 100-200EUR oleneb seisukorrast jne. Või kellegil on huvi vahetada kahe jooksu(kaks jooksu, et saaks teha ühed laiad veljed näiteks) Opeli 16" plekkvelgede vastu.Mõlemad jooksud on sirged, kahjustusteta(ühel esineb natukene roostet, teine jooks on väga! korralik). Spec: 16X6.5 ET37 4X100 CB 56.5(peaks olema) Viimane pilt on näide. Mait. NB-Pakkumised postkasti.
-
M: E30 M3 S14 drosselklapid 46mm
Kui kellegil huvi, on pakkuda sinna otsa kaa CF airbox .
-
Tagasilla camber ja toe plaadid
Võtan Penu taha järjekorda.Siia ka 1 palun!
-
M: BBS RS 16x8 4x100 kuldsed/poleeritud veljed + rehvid
Tegemist on tõesti väga soodsa pakkumisega!
-
O: IS mustriga E30 Sport Istmeid
Lukustada-olemas!
-
M: BBS RS 16x7/8 veljed! PAKU HINDA!
E30-nele aukude ümber puurimisel tuleb arvestada summadega 250 eur keevitamine ja 250 Eur ümber puurimine.Suvalisse kohta puurimisse mina selliseid ei viiks.IX meestele peaks Offsett justkui sobima? Nii IX mehed GO! :roll:
-
M Azev Typ A 16"
Kas pildil oleval autol on mingi madaldus kaa?
-
Electric Vent Window
Vent akna mehed peaks sellise gizmo endale installima http://m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=57249 Olen käpp kui keegi mulle vent aknad müüks! :roll:
-
O: IS mustriga E30 Sport Istmeid
Ehk kellegil on pakkuda/või teab vihjata kellel oleks pakkuda kahte sellist istet.Annaksin enda istmed vastu(Is-i istmed) pluss kompensatsioon. Mingi teise mustriga sport istmed vist ei rahulda, kuna tagumiste istmetega tekib siis ebakõla, kuid vastan kõikidele pakkumistele!
-
BMW 318IS 1990 - Tevodekk
- BMW 318IS 1990 - Tevodekk
Devil86 auto küljest- BMW 318IS 1990 - Tevodekk
Ilma kummita sisse ikka! ja määret kaa.Äkki joppas praak vms.- BMW 318IS 1990 - Tevodekk
Äkki vihjad mis võis valesti olla paigaldusel siis? Kumm oli sarniiril terve.Sõitsin 2 aastat tagasi äärekivisse ja sarniir mis oli seal aastaid olnud (Bmw originaal) ei läinud ei puruks ega hakanud lõtkuma vaid oli lihtsalt kõver! Sõitsin terve talve jäärada ilma, et midagi oleks arusaanud.Kevadel leidsin õõtsaseest kõvera Bmw logodega Lemförderi sarniiri millel oli kumm ka katki aga ei mingit lõtku! Ma ei usu enam ammu odava otsa veermiku osadesse. Milleks katsetada (mida ma ka tegin :roll: ) kui hinna vahe kvaliteetse asjaga on olematu arvestades varuosa ressurssi!- BMW 318IS 1990 - Tevodekk
Sain aega, et RS-id lahti võtta.Kas keegi teab kust ma leiaks tööstuslikku soodat tartust(sooda pritsiks).Tahaksin taha laiemat ranti tellida.8.5 vs. 8 olen kahe vahel hetkel. Müüdud sai 2 jooksu velgi (fondmetalid ja arc-d), praegu veeren RZ-tidega.Käsime ka sõbraga autot pildistamas-sai piduri toru lõhki pidurdatud :roll: Midagi hullu ei juhtunud pääsesin summuti kriipimisega. Eelmine aasta vahetasin kõik sarniirid esisillas, kuid polnud võtta ühte sarniiri Lemförderilt.Läksin lihtsamat vastupanu teed ja panin FebiBilsteini.Ja näe imet : See Febi p...k lõtkub pärast 3000 KM. Õhtul lubati sesioonist pilte ka!- M:ARC ALURAD 4X100 15" ET24 4tk
Müüdud.Lukku palun.- M:ARC ALURAD 4X100 15" ET24 4tk
- 318 Touring '92 - Edoman
Diffris võid vahetada laagreid ka.- M:ARC ALURAD 4X100 15" ET24 4tk
Peale taastamist talvel sõitnud POLE!- 325i '90 - Krst
Eest vaadatuna parem tuli näitab justkui "oravaid puuotsas" Väga ilus Bmw!- BMW 318IS 1990 - Tevodekk
Vahepeall toimunud niipalju: 1.Ostetud said BBS RS-id :twisted: mis ootavad keevitamist, freesimist(auguvahe ei sobi),värvimist ja Penu poolt koostamist ja poleerimist(kevadel saab alla vast) 2.Täna läks radikas paugua puru-asemele läheb Diisli/325i-e tropical versioon.Kui kellegil häid näpunäiteid kuidas IS-ile paigaldus paremini sujuks võik kirjutada.- BMW 318IS 1990 - Tevodekk
Nooled näitavad sinna suunas, keegi saab endale uuel nädalal rattad.Väike hint-mudeliks RS- M:ARC ALURAD 4X100 15" ET24 4tk
Veljed on sirgestatud Tartus võru tänaval tegelevas velje remondis.Said eelmine sügis liivapritsi, krundi,mitu kihti värvi. Hind 120 EUR 58123511- BMW 318IS 1990 - Tevodekk
Vahepeal on toimunud autoga päris palju.Kõige tähtamaks upgradeks pean hetkel E36 roolilati paigaldust.Sellle E30 stock võimuga lati oleks võinud auto ostul juba minema visata.Sõita on palju parem kui 3.2 pööret on Lock-to-Lock.Umbes kuu tagasi sai auto ka uue Sachs siduri komplekti.Vana sidur oli ennast ammu ammendanud valeo. Välimuse osas sai ammune unistus täide viidud ning ostetud M-Tech 1 tagumine spolier.See sai ka kohe ära värvitud(ainult see osa mis on ette nähtud kerevärvi olema). Välimuse osas oleks auto nüüd justkui komplektne ainult 17X8 veljed on veel puudu(alpina-d võis bbs-id,vms). Järgmine suurem muutus auto juures oleks veermiku remont Part II, nüüd õigesti ja korralikult.Võta auto veermik pulkadeks, põhi keevitada-värvida, ning sillaosad värvida ja koostada kangemate tükkidega.Ja kindalsti ka 5X120 conversioon.Puksid on juba välja valitud, need saavad olema need http://www.superpro.com.au/superpro-tech-updates/item/20-superpro-poly-rods Typ 188 diffri poldid,seibid-pudinad sain ka tsinkimisest kätte-vaja veel värvida ja laagrid osta. Ja nüüd küsimus, kust teie laagreid ostate diffritele?SKF? Päris soolane hind on nendel laagritel.Äkki keegi soovitab miskit kohta? Tahaks juppe koguma hakata ka 5X120 conversioonile. Ma vabandan ette, et pole väga sellesse protsessi süvenenud, kuid E30 M3 tagumisi rumme ma ostma ei hakka UM-ist, nagu Mihkel tegi Mitte et see vale oleks, kuid ei taha nii palju raha sinna alla käija. Eesmärk oleks selline-sõita velgedega mille offset on minimaalselt 20.See, et ma taha ei saa paigaldada klotsiga käsipiduri süsteemi või see et tuleb koopaid natuke voltida, et nende velgedega sõita saaks, see pole probleem. Olen ma õieti aru saanud, et ette on vaja E36 püstakuid, ning taha compacti rummu ja sobivad ratta laagrid, hüllsi laagrile et too ootsa külge istuks?Pluss muidugi XXX bracketit, et pidurid, kettad istuksid. Compacti sild kukub ära, sest siis ju offset liiga kõrge. - BMW 318IS 1990 - Tevodekk
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus