Hüppa postitusse

pocket

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    173
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    17

Postitused, mis pocket postitas

  1. Tere!

     

    Olen E30 kupee originaal sportistmete või Recarode otsingul ning võtnud pähe kindla soovi leida enda kupeele tehase poolt ette nähtud sadulad, ideaalis võiks olla pildil kujutatud kangaga, kuid pakkuda võib ka muud.

     

    Vastavalt seisukorrale ja istme tüübile olen valmis maksma korraliku tasu, võimalus on pakkuda asemele ka 86 aasta kupee väga heas korras standard istmed (nimetatud kangaga).

     

    Eks ta natuke "mission impossible" tundub, samas kui ei küsi ei teki ka võimalust.

     

    53434062

    või sõnum

     

    BMW E30 Fabric Houndstooth 0211 Vintage Car Sport Seat Seat Vfl M3 ...

  2. Hind langes velgede arvelt, need rändasid minu kätte ja otse taastamisse. Kuid mina ei oskaks selle autoga midagi pihta hakata, sest "tuuningu" tulemusena sobib see ehk mõnele e30 vaimustuses elavale noorsandile ja kaugelt on omamoodi tore vaadata. Omanik on mõistlik tyyp, samas e30 teemadest kaugel!

  3. 2020-1-28 kell 10:41, eix22 ütles:

    Hei, poisid, miks te nii kibestunud olete selle 316 suhtes?  Millegipärast arvan, et ilma nägemata pole mõtet selliseid seisukorravõrdlusi tuua. Pealt libe pill võib väga mädaks osutuda ja pealt roostekohtadega võib olla tugeva kerega ja mujalt ilma roosteta, korduvalt seda tõdenud. Tuttav käis seda 316 kupeed vaatamas ja müüja jutt ei pidanud "ulme" olema tema sõnul, samuti auto seisukord. Aga tema silmad ei ole minu ja teie, seega huvilised saavad ise minna vaatama ja hinnata oma pilgu läbi.

     

    Tekib muidugi ka küsimus, miks seda autot võrrelda autodega, mida siis ei toodetudki? See kõlab juba tüüpiliselt , mida kõike muud vinget selle raha eest saaks. 

     

    Niisama ei käida autosid takseerimas, tuleb üks kurikuulus foorumi liige meelde, kasutajanimi algas T ja lõppes R tähega 😁

    • Haha 2
  4. Kahjuks on nii läinud, et nüüd teab juba iga võhik, et e30 peaks olema ikka väga väärtuslik, samas puudub arusaam seisukorra hindamisest ja investeeringu vajadusest/ suurusest. Mis sa teed 5th eurot maksva taastamist vajava kupeega, kui sama on vaja sinna anyway sisse panna, samas pole ju raha ainus selle juures -aeg, oskused, varuosad, kontaktid jne...., kuid inimesed elavad illusioonides ja püüavad sellel hetkel endale kõik ilusaks mõelda, et küll ma jõuan ja teen, reaalsus aga on midagi muud. Siit tarkus, hobiauto soetamine on omaette oskus ja petta võid saada ka kõige läikivama 10th juurot maksva autoga. Kogemused läbi valu 😁

    • Meeldib 1
  5. see oli jah suvel suht 4+ müügis ning vahetas omanikku, samal müüjal on olnud ka varem e30 -neid.

     

    Eelmine kevad sain ühe tühisõidu, kui "lendasin" LT kõige kaugemasse nurka kohale ja siis see pilt, mis seal avanes vs kuulutuses, rääkimata jutust ja täiendavatest piltidest, no ütleme totaalne "loss case". Muud teha ei osanud, kui ärisin tüübilt veljed ära, no midagi vähemalt treilerile panna 😁 Samas tuleb seda võtta kui toredat kogemust ning nautida leedu kööki ja odavamat elu. Olen ka juhtunud samaaegselt ostma autot ühe Inglasega, kes oli lennukiga kohale vuranud ja mitu päeva Kaunase hotellis aega parajaks istunud, tuli autot ostma ja peale 10 minutit vaatamist praakis välja ning kõndis minema -ma viskasin ta tagasi hotelli 😁, väitis, et ootas paremat.  Vanad BMW'd ikka hullutavad.

  6. No siin üks mees pakub 3k eest Hispaaniast tulnud 325e, mille kere on kirjelduste ja pildi järgi igati hea, igal juhul võtaks selle ligi, kui hakkaks mingit mäda stock pilli ehitama. Ma ise leidsin 2019 dets. oma 320 sama raha eest ja kere olukord oli pigem hea, sarnase saaks täna ka LT st 3K eest, ma ei usu, et on hullem.. 

     

    Seega väidan, et küsitus 5K on ulme, rääkimata müüja jutt.

  7. 6 tundi tagasi, eix22 ütles:

    Teisipidi on tegu õige prefaceliftiga (82-85a) ,selliseid on siin foorumis ja üldse tänavatel alles vaid käputäis.

    Isegi selline seisukord (piltide põhjal) 83a masina kohta on üsna "hämmastav" . 

    :)

     

    Ei vaidle üldse vastu, et tegu on õige pre face autoga ja kellegile on see kuld omaette, kuid müüja võiks adekvaatselt olukorda hinnata. Eks õige turuhind selgub peale edukat müüki.

  8. Kohati ikka osatakse hinda küsida, eriti meeldib müüja jutt rooste puudumisest... samas ka pildil on näha, et tagumise tiiva ääred on konkreetselt punased, mis on vägagi läbiv rooste. Meelitad ostja kohale ja siis mis saab? 5K eest ostan endale stock kupee, kuhu tuleb järgmine sama palju alla panna ning siis on tegu ikka stock mudeliga 

     

    https://www.auto24.ee/used/3312556

     

     

  9. eelmist on hea võrrelda järgmise LV pakkumisega, kes oskaks arvata, et nii unikaalset autot müües tekib sul suht identne konkurent 😁

     

    https://autoplius.lt/skelbimai/bmw-320-2-5-l-sedanas-1990-benzinas-7488447.html

     

    ja kuigi ma oma sedaani ei müü, siis on hea arvutada turbo tehnika installi hinda vs stock algmaterjal (korralik isend umbes 5-6K) -umbes 5K eurot oleks  turbotatud  tehnika investeering, kui üldse nii meelevaldselt saab arvutada. Teadjad mehed võivad nüüd peas kokku lüüa, kas sellise summaga saaks või mitte. Velg ja vedrustus on selline so-so teema.

     

×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus