Hüppa postitusse

JIL

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis JIL postitas

1. palju siis 325i kolb ja m20 keps powerit kannatavad enne kui peaks vahetama kangemate vastu?
  2. JIL vastas bmw drift m3 postitusele asukohas Varuosad
    on pakkuda ukseklaasid kupeele...lihtsalt vii minema.
  3. kas 288 nuka puhul peaks vedrud ka välja vahetama?
  4. 288 nukad pole just kõige odavamad
  5. Hea ylevaade...tänud igatahes.. mul auto rajale mõeldud ..lihtsalt funnyks esialgu..ja mida kangem mootor seda parem...aga turbo jaoks pole finantsi et korralikult teha... pigem siis prooviks mootorist võtta mis annab ilma turbota ja võimalikult reaalse rahaga...
  6. niisiis , 2, 7 ETA 95 kw plokk (olemas).,, 2,5 kaas 885 lõpuga (olemas) ... m20 mototronic juhtmestik (puudu)..kas eta plokki m52b28 võll istub?see väntvõll on vist ketiga aga ylejäänud mootor on ju rihmaga..kuidas see yhtima panna? ja mis nukka peaks kasutama...? ja mis sisselase peaks kasutama..m20b23 on olemas hetkel..ja 2,7 eta keps ja kolb ka olemas...kas mootoriplokki peaks lihvimisse ka viima...? Mul selline asi pooleli aga tarkutera on suht nüri veel ;( .... oo7 ja kotkas1 anke nüüd nõu palun
  7. JIL vastas JIL postitusele asukohas Küsimused - Vastused
    ok..tänud
  8. JIL vastas JIL postitusele asukohas Küsimused - Vastused
    palju need jõudu kannatavad...olen kuulnud et see väntvõll on sepistatud.....kepsust ei tea midagi ....
  9. JIL lisas postituse asukohas Küsimused - Vastused
    Kas on mõni teadja rull kes oskab öelda palju kannatab 327 eta vänt ja kepsud...? Mul on selline komplekt olemas...äkki teab keegi mis selle hind võib olla myyes...
  10. Peaks olema BBSi oma aga kindel pole.....vb alpina... Veits vajab pahtlit ja nokitsemist.. Hind oleks 50. tel.5069192

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus