Kõik, mis mihkel22 postitas
-
316 '87 - Mihkel
Praegu üritan terveks saada,siis saab tegutseda. 7 kaas Windorfis tegemisel ja tihendeid vaja mõned tellida, kevadel panen kokku. Tõin suurema kompressori vahepeal, saab kiiremini pritsitud e30. Muidu suur toimunud pole vahepeal.
-
M; e30 püsikiirus hoidja komplekt.
Puudu pole, vaid on pildilt ära jäänud.
-
Hetkel veel pakkuda
-
V:Pihustid Delphi 1000cc @3bar 6tk.
Pane oma tel nr,saad kaubast lahti
-
316 '87 - Mihkel
Tervitused kaaskannatajatele. Suvi läbi ja e30 ripub ikka vardas. Ühesõnaga kevadest saati olen otsinud teist e30 juurde,võimalikult vana,sõitvat ja haruldasema poolset isendit.Juunis sai vaatamas käidud baur 325e-d,seisukord rahuldav,hind ka sobis. Raha sellel päeval piisavalt polnud,käed sai lõõdud ja järgi pidin hiljem minema kui rahasumma taskus olemas.Kuu aega hiljem oli raha olemas ja sai autole järgi mindud.Kohapeal selgus,et auto hind on1000e suurem kui kokku sai lepitud eelnevalt ja kaup jäi katki. Järgmisena sai saksast üks 83a 323 baur Kerdi kaudu liistule võetud. Rahad kaasa antud ja ootama,sakslane raisk keeras käru ja jälle jäin autost ilma Septembris jäi silma üks bmw Soomemaal. Kert tegi kiirelt kõne ja praeguseks on auto minu garaažis. Vähemalt olen margitruu Bmw e23 732ia 86a. Tartu ARK Ja kodus garaažis. Suured tänud lähevad veelkord Kerdile kes viitsis asju ajada ja 800km maha sõita selle pilliga.Nüüd natukeseks süda rahul ja saab e30 tegeleda. Järgmine sissekanne ikka e30 arengu kohta
-
-
O: 2.4d või Td mootorit.
Pakkuda komplektne Td mootor ja teine mootor juppidena. 5527712
-
O:e30 le kardaani
Mul pakkuda suure flansiga gardaane, 324td alt pärit.
-
Lobamokkade rubriik
Minu käes praegu, samas seisus mis ennegi, kärukonks lisatud
-
O: BMW E30 esitiivad ja istmeid
A osa tiivad Viljandis pakkuda. tel 5527712
- Müüdud.
-
M:VW Caravelle t4 2003a
Müüdud, palun teema lukku.
- O. 85-87a pre udutule korpused.
-
O. 85-87a pre udutule korpused.
Vöib pakkuda üksikuid ja paaris. tel 5527712,Mihkel
-
316i kupee '89 - ---ardo---
Mul 324td suure flansiga gardaan pakkuda.
-
Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
- Müüdud.
- Müüdud.
-
316 '87 - Mihkel
Jupike põhja puhastatud jälle.Paistaks garaazis päike,oleks nagu rannas. Liivapritsikamber Ja pildid tehtust
-
- Müüdud.
- Müüdud.
-
M;E30 esitiivad
-
Pakkuda müügiks Caravelle. Minu käes olnud 3aastat,hooldused tehtud margiesinduses. Värskelt vahetatud roolilatt ja roolivõimendi pump (garantii 2a). Müün kuna pole enam vajadust nii suure auto järgi. http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1380379&rhash=42d2 5527712,Mihkel
-
320i kupee (M50B28 turbo) driftikas - soonikx
On pakkuda.