Hüppa postitusse

mihkel22

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis mihkel22 postitas

1. Praegu üritan terveks saada,siis saab tegutseda. 7 kaas Windorfis tegemisel ja tihendeid vaja mõned tellida, kevadel panen kokku. Tõin suurema kompressori vahepeal, saab kiiremini pritsitud e30. Muidu suur toimunud pole vahepeal.
  2. Puudu pole, vaid on pildilt ära jäänud.
  3. Hetkel veel pakkuda
  4. Pane oma tel nr,saad kaubast lahti
  5. Tervitused kaaskannatajatele. Suvi läbi ja e30 ripub ikka vardas. Ühesõnaga kevadest saati olen otsinud teist e30 juurde,võimalikult vana,sõitvat ja haruldasema poolset isendit.Juunis sai vaatamas käidud baur 325e-d,seisukord rahuldav,hind ka sobis. Raha sellel päeval piisavalt polnud,käed sai lõõdud ja järgi pidin hiljem minema kui rahasumma taskus olemas.Kuu aega hiljem oli raha olemas ja sai autole järgi mindud.Kohapeal selgus,et auto hind on1000e suurem kui kokku sai lepitud eelnevalt ja kaup jäi katki. Järgmisena sai saksast üks 83a 323 baur Kerdi kaudu liistule võetud. Rahad kaasa antud ja ootama,sakslane raisk keeras käru ja jälle jäin autost ilma Septembris jäi silma üks bmw Soomemaal. Kert tegi kiirelt kõne ja praeguseks on auto minu garaažis. Vähemalt olen margitruu Bmw e23 732ia 86a. Tartu ARK Ja kodus garaažis. Suured tänud lähevad veelkord Kerdile kes viitsis asju ajada ja 800km maha sõita selle pilliga.Nüüd natukeseks süda rahul ja saab e30 tegeleda. Järgmine sissekanne ikka e30 arengu kohta
  6. Pakkuda e30 püsika komplekt. Vahetusvarjant pre korralikud kroomstanged. Hind 300e Tel 5527712
  7. Pakkuda komplektne Td mootor ja teine mootor juppidena. 5527712
  8. Mul pakkuda suure flansiga gardaane, 324td alt pärit.
  9. Minu käes praegu, samas seisus mis ennegi, kärukonks lisatud
  10. A osa tiivad Viljandis pakkuda. tel 5527712
  11. mihkel22 vastas mihkel22 teema asukohas Varuosad
    UP Esimeses postis nimekiri muudetud.
  12. Müüdud, palun teema lukku.
  13. Vöib pakkuda üksikuid ja paaris. tel 5527712,Mihkel
  14. Mul 324td suure flansiga gardaan pakkuda.
  15. Hirmus töö käib kokkutulekuks
  16. mihkel22 vastas mihkel22 teema asukohas Varuosad
    Pakkuda veel 86a 325e dokid ja vin.
  17. mihkel22 vastas mihkel22 teema asukohas Varuosad
    Krooniline ruumipuudus garaazis, td gardaanid,jämedad veovõllid,td mooorid,kastid ja sedaani/touringu uksed jalus. Uksi erinevas seisus,nendega kõige kiirem ka. Kes lähiajal järgi tuleb,saab hea hinnaga.
  18. Jupike põhja puhastatud jälle.Paistaks garaazis päike,oleks nagu rannas. Liivapritsikamber Ja pildid tehtust
  19. Täna sai salong ja istmed korraliku pesu.Auto veel saadaval,hind ka ostjasõbralikumaks tehtud.
  20. mihkel22 vastas mihkel22 teema asukohas Varuosad
    80e paar.
  21. mihkel22 vastas mihkel22 teema asukohas Varuosad
    Ketastega tagasild müüdud. Tagasillast pakkuda üksik õõts ja piduri suport.
  22. Lisandus veel üks paar tiibasid.
  23. Pakkuda müügiks Caravelle. Minu käes olnud 3aastat,hooldused tehtud margiesinduses. Värskelt vahetatud roolilatt ja roolivõimendi pump (garantii 2a). Müün kuna pole enam vajadust nii suure auto järgi. http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1380379&rhash=42d2 5527712,Mihkel

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.