Hüppa postitusse

mihkel22

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis mihkel22 postitas

1. Mul pakkuda korralik tagastange,helista 5527712
  2. Põhjamati alune svamm terve,(esimest osa just vaja)hind? Roolialune kate,seisukord,hind?
  3. mihkel22 lisas teema asukohas Varuosad
    Otsin väga heas korras pre esistanget. Kellel pakkuda,helistab 5527712
  4. Käisn ka seda talvel vaatamas,hunnik roostet.Mis vana muidu rääkis,kiitis autot. Kui ma näpud läbi ukseposti lükkasin,kargas vana mulle peale ,et ära tee auku suuremaks,järgmine ostja äkki näeb
  5. Müüdud,võib teema kustutada.
  6. Sai üle pika aja garaazis oldud.Tõõkäigus otsustasin,et lõikan kogu sisemise rattakoopa välja ja paneb uue. Väljalõigatud tükk Asemele läheb teise kere küljest lõigatud sisemine koobas,natukene tuleb keevitada värsket plekki juurde ja peaks hea saama. Pildil uus koobas prooviks pandud,praegu uus koobas ca 1cm suurem. Vahepeal sai soetatud meelepärased veljed,7" laiad ja15". Kõva päev lihvimist ja üks velg näeb juba enamvähem välja. Kui keegi teab mis veljega täpselt tegemist,võiks siia kirjutada.Melberi veljega võiks tegemist olla,aga mudelit tahaks ka teada. Plaanis keemjaga vana värv maha võtta,taust mustaks,rant ja kodarad poolerin läikima. Akukastil ja kerel ka roostekohad eemaldatud,roostesurm peal,varsti hakkan värviparandusi tegema,et varsti sõitama saada.
  7. Uendan ka teemat üle pika aja. Kundepoolsest tagumisest rattakoopast tuli mastiksi alt usinalt roostet välja.Vaikselt lõikan ja keevitan . Juhipoolne koobas.
  8. Täna eemaldasin kärukonksu , tagastange ja pagassi polstrid.Leidsin esimese roosteaugu keres,juhipoolses rattakoopas. Tagumised poolraamid seest ilusti vaha täis,tagapõll mõlkis.Varsi võtan sisu välja,eks näis mis sealt välja veel tuleb.
  9. Üsna sile pill, loodan et jätad originaaliks. Miks muidu sisu tahad vahetada? Porilapakad on kasulik lisa ja ma jätaks küll alles.
  10. Kerel pindmist roostet ikka leidub,läbivat esialgu ei suutnud tuvastada.Põhjaall kõik plastikud alles ja terved.
  11. Pass autos peab järgi vaatama kunagi. tõõriista komplekt oli ka autos olemas,aga see kes vahendas müüki pani suuremaose kõrvale .Küünlavõti ja miiskit jäi alles ainult. Tahaks originaalsena hoida,ainult sisu vaheta ja nipet näpet veel plaanis.
  12. Tervitus kõikidele. Kirjutaks ka enda e30-ne kohta. Tegemist 87aasta sedaan kerega bmw-ga,edasi veab teda 1,8 karpa mootor ja 5-käiguline käigukast.Välimus ja sisemus enamus originaal,tundub et esiklaas on ka tehasest,sissesõidu õpetus klaasi peal Ainuke lisa on tehase eemaltatav kärukonks vist.
  13. Kas mõni targem teab õelda kust saaks m20 mootorile neid seibe,mis klapi ja nookuri vahele käivad? Kui kellegil pakkida korralikke või uusi,ootan pakkumisi.
  14. http://nagi.ee/photos/Peeter82/sets/365107/ Auto hind 800. Selle raha eest tuleb kaasa uus esipõll, nahk tuba, uks, mootoripudinaid ja spoilaring ehk kõik mis on...
  15. Ruumipuuduse tõttu pean müüki panema enda e30-ne Tootmisaasta 85 ja tehasest väljunud 324 mudelina Passis 320,piirangud puuduvad ja minu nimel Autolt eemaldatud stanged,esitiivad,kapott,sisu,Mootor ja kkast. Mootor võetud algosadeks,kaan ja plokk lihvitud,vänt vajab lihvimist. Kere vajab keevitus.Autoga kaasa Zenderi spoileriring,väga heas korras pruun mahksisu. Ehk kellegil huvi,ei tahaks lumehange lükata teadmata ajaks roostetama. Rohkem infot tel teel-5527712 Pilt enne laiali võtmist- http://www.auto24.ee/kasutatud/auto_pildid.php?id=1087703&view=10&cache_missing=1
  16. See kolmene minu käes nüüd.Sillatala on läbi mädanenud,auto soojas garaasis ja läheb taastamisele.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.