Kõik, mis HaininaE28 postitas
-
O:esitiiva liistud pre
Peaks korralikud olema... Ideaalis tervete tüüblitega.
-
M: Pre osasid (m-tech ring, veljed, sisu jne)
Tervist ega esitiiva lluliiste pole pakkuda?
- O:m20b25 püksid
- M:Borbet T
-
O:salongipuhuri katet ning m20b25 väljalaskekolded
Hea kui asuks lõuna eestis!
- M:Borbet T
-
M:japan racing jr12
400.-
-
M:japan racing jr12
Müüa uued japan racing veljed Ühele veljele rehv peale pandud ja alla proovitud.... Kriimuvabad... Ühtegi kahjustust ei ole. Kaasa tulevad tsentreerimis rõngad 57,1 15x8.5 ET 13 Auguvalem 4x100 ja 4x114,3 Kuulõpus toimetan tartusse.hetkel asuvad soomes.
-
M:Borbet T
Lähevad müügiks Borbet T veljed.... 16x9(hetkel paremaid pilte pole) ET 15 Esimesed rehvid korralikud aga tagumised läbi... Asuvad Tartus. 55522053 Hind: 375.-
- O:Mtech 1 rool
-
O:Tagumise Sillatala poldid
Tere... Ehk kellegil on jäänud üle kunagi...
-
O:coiloverid
Vaja oleks siis esimesi coile...hea kui oleks kasutatud aga korralikud...51mm .võib ka komplekt olla.
-
Liistuklambrid
-
M50 mootori paigaldus e30-le
Tere... Selline probleem et õhulugeja pistiku jörgi panen siis ei lähe käima...aga ära võtan siis käib ilusti...kuskil mingid juhtmed valesti? 87 a pre
-
O:e30le puudu olevaid detaile
Veel oleks tarvis taga aknalauda El venti mis sobib m50 swapiga Kapotti
-
O:e30le puudu olevaid detaile
O:e30le mõned detailid(2d) Tagumine iste koos seljatoega(olemas) Võiks olla hallikas..must vms..sinist ei soovi Esitiiva iluliistud...samuti tagumised küljeliistud.tüüblid võiks ka olla Põhjavaip...võiks olla terve...heledat ei soovi Taga klaasi tihendile liist koos kiiludega Roolialune kate Keskkonsool. Asukoht Tartu
-
O: M50 swapi jaoks pidurivõimu.
Ma ei tea endal jäi originaal võim...m50ga Proovisin ix võimendit ja sellega ei mahtunud üldse...
-
O:e30 esiistmete raamid/siinid
Juhi ja kunde oma,kui nad just samad pole.
-
O:e34 m50 karter
Lukku!
- O:Istme siinid
-
M: M50 klapikambrikaan punane pulbervärv
Tervist,kas alles?
-
O:e34 m50 karter
Vajalik siis võtturit,toru ja varrast samuti.
-
O:kütuseregulaator
Mul 87 a pre,mütlesin jah seda rõhu ühtlustit,kui seda vaja pole sinna siis ma ei paneks tagasi.
-
O:kütuseregulaator
Tervist oleks vaja pildil detail nr 14 ning tankimistoru ümber olevat kummi korralikku. Asukoht Tartu.
-
O:pre tagastange
Tervist!oleks vaja korralikku pre tagastanget,sirget,komplektset...